3tilføjet af

Hjælp mig please!

Hej derude!
Mig og min kæreste slog op for 14 dage siden..Vi elsker stadig hinanden og har meget meget god kontakt...Og når vi mødes og skriver er det som om vi stadig er kærester! Altså bare uden kysseri .osv:-)
Jeg vil meget gerne have hende tilbage?
Slog op på grund af en masse misforståelser.
Nogen der har en god ide til hvordan jeg får min elskede igen??
MVH MIG
tilføjet af

hej dig!

hej dig!
jeg læste ved et tilfælde dit indlæg! jeg fik helt ondt af dig!
Du skriver ikke så meget, men der er en masse ting der ville gøre det lettere at svare, var det noget i blev enige om? eller var det "bare det bedste" at gå fra hinanden?
Jeg har været sammen med min kæreste i 5 måneder, der har også på den korte tid været mange misforståelser, nogle af dem så voldsomme at jeg har overvejet at gå ud af forholdet, men når man elsker en anden person meget højt er man vel villig til at gå meget langt! jeg ved ikke lige hvordan jeg skal råde dig, men det vigtigste er at I får jer en god lang snak om det! Riv en hel dag ud af kalenderen og sæt jer stille og roligt ned og snak tingene igennem! ikke noget med at kaste jer ud i det igen uden at der er lavet nogle klare retningslinier! hvis du kan følge mig?
en anden ting du også skal overveje, er om du virkelig ønsker at gå tilbage? eller om det er pga sorgen over at det er slut at I skriver og taler sammen som I gør!
Jeg har aldrig været tilhænger af at gå tilbage til en eks, men mit råd til dig og hende er at hvis I gør det, så start helt forfra, I skal ikke trække uenigheder eller andet med ind i det fra jeres tidligere forhold!
Jeg håber at du kan bruge mit råd til noget!
Held og lykke med det!
MVH sas
tilføjet af

Hej med dig

Ja har lige præsic det samme problem som dig.... Og det er ikke spor sjovt! Min kæreste slog også op på grund af nogle misforståelser og har nu fortrudt. Men jeg vil da nok sige, hvis i begge to stadig elsker hinanden, hvorfor så ikke begynde at komme sammen igen. Eller i det mindste så først få snakke om de misforståelser der har været.
tilføjet af

snak om det

Hej
Jeg kan god genkende problemet og har været i næsten samme problem som dig.. jeg har været sammen med min kæreste i 1 år og 4 måneder og vi har en masse problemer men har alligevel holdt sammen.. Da i stadig elsker hinanden ville mit forslag være at i bare fik en lang snak om det og prøve at se de forskellige problemer fra et andet synspunkt og prøve at rede det på den måde.. virkelig snakke og prøve at se det fra hinandens synspunkter så er det lættere at sætte sig ind i problemet. Men det vigtigste af alt er at i lytter til hinanden og prøver at tilgive .. Jeg syns at det er synd at give op mens der stadig er håb så se at få snakket.. Det er det bedste
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.