7tilføjet af

Hej Kvinder hvorfor?

Hej Kvinder.
hvorfor er det altid mænd der er nogen svin, voldlig, utro osv. i godt vil have sex med, der findes mange søde fyre der ikke kan score jer fordi de for søde hvorfor? vil i bare svine til? jeg ved godt det ikke passe på alle kvinde men jeg har snakke med mange kvinder der har få tæsk, at mand har været utro osv. men sådan mænd synes i bare er frække og dejlig jeg forstå det ikke?
venlig hilsen en sød fyr
tilføjet af

Jeg kender ikke nogen

Jeg kender ingen af de kvinder du her omtaler. Det må have noget at gøre med, hvilke sociale lag du bevæger dig i.
Utroskab finder måske sted - også her, men i så fald er det yderst diskret og ikke noget nogen kommenterer. De andre ting findes her simpelthen ikke.
tilføjet af

Kvinder med lavt selvværd

der ikke mener at de fortjener bedre end deres utro og voldelige "kæreste". Så straffer de sig selv derigennem da de mener at de er usle og ikke er mere værd.
tilføjet af

Hej husk det er ikke alle fyre som slår

Hej det er jo ikke alle mænd som slår kvinderne.Jeg har aldrig i hele mit liv slået nogle af de kvinder jeg har været sammen med,kun en gang fordi hun ville have det ellers skred hun hvis jeg ikke slog hende og så måtte jeg slå hende,men forkert jeg skulle bare have gået min vej,men elskede hende jo mvh mickey.1...svar.
tilføjet af

Sociale lag

hvad er det for noget sludder, vold findes i alle sociale lag i dk.
Det kan godt være at de bedre stillede tier længere med volden, der er nogle som hellere vil have penge end et liv uden vold. Nogle kan købes med flotte gaver eller lignende.
Du må være ret blind i DIT sociale lag, hvis du kun tror at der er "måske" utroskab ellers lever du "måske" alene ude i en skov.
Hilsen en som har været i et voldelig forhold, men som hellere ville have en sød mand.
tilføjet af

Jeg kender nu

ingen der gerne vil have tæsk eller være i forhold med en utro mand..
Bare fordi du selv er sød og ikke kan score, er det ikke ensbetydende med at kvinder søger det modsatte af dig..
tilføjet af

Kommer vel an på

Mange bliver vel også overrasket over de mænd der slår, for mange gange kan man jo ikke se på folk at de slår. Men vi kan vel alle slå i afmagt, det er bare forkert at finde sig i og ikke noget man skal leve med.
Men kan egentlig godt forstå din frustration - du er en sød fyr som har mødt kvinder, der er til bad boys, det er der jo mange af os der er. Men det kommer an på hvordan man definerer bad boys, mener jeg.
En bad boy behøver altså ikke at slå, det kan også sagtens være en fyr der er lidt grov når han er sammen med vennerne eller en der lever det fede liv.
Der er sikkert mange mænd derude der slår, ja. Men tror ikke nogen kvinde ville gå bevidst efter en mand der slår. Enten er det fordi det er ubevidst, som nogen skrev, dårligt selvværd, eller også er det fordi hun opdager det sent inde i forholdet og ikke kan finde ud af det igen.
Men nu er der jo mange måder at være voldelig på 😉
Mange kan også være det psykisk derhjemme eller mentalt på arbejdspladsen.
tilføjet af

tror det handler

om passion .... mænd bliver jo også tiltrukket af en dramaqueen i forhold til en tavs lille mus i hjørnet. Kvinder er jo de modtagende ... så ofte er det den der råber højest de hører og ser.
Det handler om hvordan du sælger dig selv ... tro på det og gå ind i kampen. de tanker om hvad kvinder vil og ikke vil skal du droppe.
1 ingen er ens
2 tag udgangspunkt i dig selv ikke de andre
3 hvis du bliver ved så vil det også lykkes
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.