9tilføjet af

Jalousi

Hej
Dette er forholdsvis for tøser og jeg har et spørgsmål:
Hvordan er det med jer - når jeres kæreste/mand ser efter andre damer? Generer det jer? Eller er det bare helt naturligt? Sagt på en anden måde - Er det noget mænd bare gør og hvordan har I det med det?
tilføjet af

Det kommer an på...

Hej Gis
Det kommer an på hvor meget opmærksomhed man selv får af sin kæreste. Hvis alle andre end én selv bliver bekræftet ,får det frække blik og den "udelte" opmærksomhed, så kan man godt blive jaloux. Men er man sikker på at man er jordens dejligste tøs ( og er er det ikke nok at han siger det, man skal føle det )så vil man ikke føle sig jaloux.
Hej fra
Pige27
tilføjet af

jamen

Men jeg efterlyste også et svar på, hvordan I har det med, at der "kigges". jeg er måske mere irriteret end jalou.
tilføjet af

Det samme gælder

Hej Gis
Det er det samme. Hvis jeg ved jeg er den eneste i verden for ham og jeg føler mig elsket, kan han kigge på hvem han har lyst til, men jeg må da indrømme hvis savlen hænger i lange tråde kan det sku godt være jeg bliver lidt mopset. Men hva´? Vi kigger vel alle sammen mere eller mindre efter det andet køn, der er bare forskel på måden vi gør det på og hvor meget omtanke vi har for vores kærester.
Knus
Pige27
tilføjet af

Det er svært..

Min kæreste og jeg, snakker utrolig godt sammen og har ikke rigtig det der problem med at kigge efter andre. Det passer ikke, det folk siger med, at alle mennesker føler en lyst til en anden end deres kæreste.
Jeg kendte min kæreste, før vi fandt sammen og også da han var single, kiggede han ikke efter andre. Vi har snakket meget om det, da jeg er næsten sygeligt jaloux, men både ham og jeg har det sådan, at vi kan sagtens se, om en person er pæn, hvis vi bliver spurgt om det, men der er bare ingen af os, der interesserer sig.
Jeg synes, at du skal prøve og snakke med din kæreste og spørge ham om, hvad han tænker, når han ser på en anden pige.
Jeg ved, at der er mange, der kigger efter andre, men min holdning er -jeg understreger MIN holdning - at hvis man er virkelig lykkelig i det forhold man er i, har man ikke brug for at kigge efter andre.
Og hvis man har en fyr det bare er naturligt for og at han egentlig ikke tænker videre over det, så synes jeg i det mindste, at han skal koncentrere sig om sin kæreste, når hun er der, og så kan han jo ellers tage i byen med vennerne og glo alt det han vil, når hun ikke er der.
tilføjet af

Tak for hjælpen

Havde brug for at vide, at det ikke kun er mig, som føler irritation. Er vel egentlig ikke jalou - takker alle der deltager i min debat.
tilføjet af

Vi gør det også

Jeg har da taget mig selv i at kigge efter en lækker fyr, hvis jeg møder en på min vej.
Min kæreste kigger også nogle gange efter andre "damer" det generer mig ikke så længe det er sådan... men det ville irritere mig hvis han spurgte om ikke jeg også synes hun har en lækker røv eller what ever!
Jeg har heller ikke noget imod at min kæreste snakker eller danser med andre piger... han tager da også indimellem i byen med "gutterne", og det er også fint. Man kan godt gå hen og blive alt for klistret! Selvom størstedelen af mit liv forgår med min kæreste så har jeg også et behov for at være lidt alene og "fjante" lidt. Gør mig lækker med veninderne og føle mig total lækker og "scorre klar" på et discotek. Ligesom han har behov for at være total drengerøv og snakke om "drengeting".
Jeg har den mening at man godt må sam'ligne med andre ellers ved man ikke hvor dejlig ens egen er *GG*
Måske lidt naivt... men jeg har trods alt aldrig i mine 3½ år med kæresten haft et skænderi om jalousi.
tilføjet af

ikk mere

Min forlovede og jeg har det perfekt sammen. Men alle mænd kigger på andre piger..... og ofte er der ubevidst. Mænd er af natur lavet til at formere sig, så selvom han elsker dig overalt på jorden og han ikke er dig utro, siger hans krop at han skal sprede hans frø, så derfor kan de gøre det uden at være klar over det. Kvinder de er lavet til at føde børn. Og derfor får kvinder perioder hvor de bare får lyst til at få børn, for kroppen skriger efter det. I starten af vores forhold generede det mig, at han kiggede på andre piger (nogle gange gør de det med vilje for at gøre partneren jaloux), Hvis vi var ude at gå tur og han kiggede på en pige sagde jeg bare, "Ja hun ser virkelig godt ud" eller " hun har virkelig en lækker røv" o.s.v.til sidst troede han, at jeg var bisexuel og siden har han ikke gjort det.
tilføjet af

kald mig gammeldags...

Hej
Ja, det generer mig. Afhængig af min selvtillid kan det være direkte sårende.
Men er kæresten god nok til at få mig til at føle mig elsket - og han gør det diskret, så er det nok det der sker.
Selvfølgelig kigger vi alle sammen en gang imellem, forskellen er bare at jeg jo ved hvilke lyster jeg får og ikke får. Det ved jeg ikke med ham. Og derfor kan jeg frygte at han er mere interesserede i de storbarmede, solbrændte piger end mig.
Men er det noget en kæreste gør tit,synes jeg han skal overveje hvad han laver sammen med sin kæreste hvis han hellere vil se på andre. Der må jo være en grund til at man har valgt netop hende. Feks at hun var smuk og sexet. Eller bare charmerende og intelligent.
I kan godt kalde mig gammeldags, men jeg synes en fyr skal koncentrere sig om sin kæreste.
Når jeg er optaget, så forsvinder lysten til andre mænd automatisk. også lysten til at kigge på dem, selv lækre fyre siger mig ingenting. Jeg har kun en kæreste hvis jeg er voldsomt forelsket eller direkte elsker ham, og når man er forelsket, tænker man så på andre?? Jeg gør i hvert fald ikke.
tilføjet af

Afskyr det.....

Jeg afskyr det. Nok fordi min kæreste, i starten vi var sammen, kommenterede andre kvinder konstant.
Vi kunne gå hånd i hånd, midt i en samtale. Så kom der en kvinde gående imod os, Resultat: Min kæreste slap min hånd, afbrød samtalen og sagde: "Undskyld, men jeg skal lige se" - hvorefter han vendte sig 180 grader om.
Når vi gik på strøget og en kvinde gik foran os, kunne han finde på at sige: "God røv i de bukser, ikke?".
Og listen er lang.
Til sidst kunne jeg ikke klare det mere, hadede at være ude med ham. Så ja...jeg eksploderede og fortalte ham, hvor mine grænser var - og hvor tit han overskred dem.
I dag går det bedre. Men han kigger jo nok bare når han er alene.
Til gengæld begyndte jeg at gøre det samme - og det var sjovt nok ikke rart for ham.
Mænd kan være underlige.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.