4tilføjet af

Svinekød og trikiner

Jeg ved man engang sagde at svinekød altid skulle gennensteges da man eller kunne risikere at få trikiner (en ubehagelig parasit der i værste fald kan sætte sig i hjernen).
Er det egentlig aktuelt idag. Vores svin opvokser jo nærmest i sterile omgivelser i dag.
Grunden til at jeg bringer det på bane er, at en kotelet der kun lige netop er gennemstegt er meget mere mør og saftig end en overstegt kotelet, som mange desværre laver dem. Sidstnævnte er tørre, trevlede og gummiagtige.
Det samme gælder iøvrigt også kalkun og kyllingebryst.
tilføjet af

Go´ appetit

Fra en slagterigris bliver født, til den bliver slagtet, går der ca. 5 1/2 måneder. Når den bliver slagtet vejer den ca. 90 kg.
En øko/husmandsgris (klappegris) bliver slagtet, når den vejer ca. 120 kg. Så er kødet bedre fedtmarmoreret, og det bliver mere mørt.
Go´appetit Krampen
tilføjet af

Svinekød.

Svinekød er fyldt med parasitter og mider. Grisen kan som et af de eneste dyr, ikke udskille det. Så det ryger med i maden, samt en masse medicin.
Grisen´s gener ligger 99% op ad vores gener, derfor er det muligt at inplantere griseorganer til mennesker. Det vil sige, man kan kalde det en form for kannibalisme at spise gris.
Behøver jeg at nævne, at jeg forlængst har droppet svinekød.
tilføjet af

svar

Der bliver taget prøver på alle slagterier for trikiner, men der er ikke fundet nogen i danske svin siden 1930'erne så du kan være helt rolig.
tilføjet af

duh

du er sguda syg i hovedet hvis du tror det ..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.