5tilføjet af

Har du været au pair?

Hej. Jeg bliver student til sommer, og har besluttet mig for, at jeg engang til efteråret vil tilbringe et år i USA som au pair. Derfor er jeg interesseret i at komme i kontakt med andre tidligere au pair, for at jeg kan have nogen at stille spørgsmål og eventuelt nyde godt af deres erfaringer. Skriv eventuelt til min e-mail: karinhellerjensen@yahoo.dk
tilføjet af

Au Pair i USA

Hej!
Super god ide du har faaet om at tage et aar til USA.
Jeg er Au Pair i USA (San Francisco), og har vaeret det siden september 2003. Det har indtil nu vaeret det bedste aar i mit liv. Jeg har oplevet en masse, faaet kanon gode venner, og laert saa meget engelsk. Famlilien jeg bor ved er super soede. Moren kan jeg snakke med alt om.
Hvis du har nogle sporgsmaal, saa bare spoerg loes.
tilføjet af

Hej Anna

Hej Anna. Tak for dit svar. Det lyder ret spændende... Jeg kan næsten ikke vente med at komme aftsed, når jeg hører at du har det så godt. Jeg er meget interesseret i at vide hvilken organisation, du rejser med, hvis du da rejser med en organisation? Jeg har kontakt med My Education, som jeg indtil videre har tænkt mig at holde fast ved. Men muligheden for selv at finde en familie på nettet er der også, dog er jeg bange for at lande i "de forkerte hænder", at man ikke kan stole på familien, ikke får de aftalte penge mm. Og desuden er det vist ulovligt selv at organisere et au pair ophold i USA, så den mulighed tror jeg nok at jeg vil droppe helt. Men jeg vil meget gerne høre mere om dine erfaringer: Hvordan det har været at skulle bo hos en helt ny familie, tage sig af deres børn? Og hvad tilbringer du fritiden med, når du har fri?
tilføjet af

Gælder Danmark?

Jeg er 19 år, og i øjeblikket Ung i Huset, eller som du kalder det Au Pair.. det er godtnok hjemme i lille Danmark, ved ikke om du kan bruge det til noget? Jeg svarer gerne på spørgsmål hvis du er interesseret..
-Alabama
tilføjet af

Hejsa

Hejsa!
JEg er ikke igennem en organisation. Jeg fandt selv min familie og har vaeret ekstrem heldig. JEg har en dreng paa 12aar, som gaar i skole fra 8-15 hver dag. I mellem tiden traener jeg. Gaar i fitnesscenter, loeber, svoemmer, moedes med nogle venner, haenger ud ved poolen. Jeg blev taget rigtig godt modtaget. Hos min familie er jeg den foerste au pair de har haft, da foraeldrene lige var blevet skildt faa maaneder inden.
Mht. igennem en organisation eller ej; saa har jeg nogle norske veninder som er igennem et organisation, og deres arbejdsforhold er vaesenlig ringe. Selvom der er en aftale om at man max maa arbejde 40timer om ugen, saa arbejder de tit 60-70timer om ugen og kan ikke vaere sikker paa at faa fri i weekenderne. Deres loen er desuden ogsaa lavere.
tilføjet af

Det dårlige må også med

Hej
Jeg er så en af dem, der har været lidt uheldig med situationen. Ville egentlig bare give mit input, jeg er 20 år og aupair i Dk, da jeg har været ude at rejse og set diverse ting synes jeg det var sagen. Jeg fandt selv verdens bedste familie, og det er den nu stadig. Holder meget af børnene, men alligevel er der ting der gør jeg nu stopper til første januar. Jeg føler mig som den lille pige i huset, selvfølgelig er det svært for moderen at bedømme mig som andet, men som 20 årig er dette ikke sagen. Det giver også for mange sidde hjemme aftener, mens familien sidder i stuen. Man føler sig måske ikke lige altid velkommen, og det er ikke sagen. Jeg trak mig meget ind til mig selv, og det resulterede i rygning, og bare generel depression. Jeg siger ikke, at dette vil ske for dig,men man må tage de dårlige ting med osse. Man har ikke noget egentlig privatliv, børnene stormer ind når de føler, selvom det måske er ganske hyggeligt i starten. Og det hele giver en ubehagelig situation. Jeg er heller ikke god til konflikter, i hvert fald ikke når moderen og faderen skændes, husk det sker vel også, for selvom man siger du arbejder der -så er du der jo næsten 24 timer i døgnet. Ergo -en god oplevelse at have, og er nu glad for at kunne snakke med om det når andre har problemer eller blot er nysgerrrige. Men alt i alt, hvis jeg ikke var stoopet nu -så ved jeg ikke hvad der kunne have sket med mig selv. Derfor tag vare på dig selv, find dig ikke i alt, og husk du skal respekteres... men alt godt med det, og held og lykke.
Kærligst, herfra
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.