3tilføjet af

Undskyld

Siger undskyld af hele mit hjerte, til dig der betyder alt i denne verden for mig.
Dig der får mig til at smile, dig der er mit lys på dagen, dig der er så kærlig og sød, dig siger jeg undskyld til.
Jeg er forelsket i dig, men du er ikke i mig, og det gør ondt men sådan er livet!
Du er min ven, den bedste af slagsen, og du, du er så stor en del, så vigtig for mig, at det gør ondt når man intet hører.
Måske det lyder dumt, men det er sandheden, sandheden min søde, men et undskyld skal du have, for jeg ved jeg ikke altid gør det let for dig, at være en ven, men det er så svært!
Turde jeg dog bare sige sandheden til dig, ville det hele blive meget lettere!
tilføjet af

Lyder som om...

... at der er en du skal have renset luften ud med... Fortæl ham eller hende hvad du føler! Du får det MEGET bedre!
Held og Lykke! :)
tilføjet af

Lidt erfaringer

Kender din situation. Godt faktisk. Står selv i den netop nu. Jeg ved ikke om du er en dreng eller pige men det er faktisk underordnet for følelsen af ulykkelig kærlighed er den samme. Du skriver du ville ønske du kunne fortællle ham/hende at du er forelsket i vedkommende. Min erfaring viser at det som oftest er meget tydeligt hvis man er forelsket i en, og som regel ved den pågældende det godt inderst inde.
Du behøves måske heller ikke fortælle hm/hende det. Måske skulle du bare gøre forsøget. Når i engang er alene og hygger over en øl eller et glas vin så ryk langsomt nærmere. Se hende/ham så meget i øjnene du kan, rør ham/hendes arm og hænder og forsøg så til sidst at kysse vedkommende. Hvis du får afslag har du ikke åbent fortalt hende at du er vild med hende, og det er vigtigt tror jeg. Ser du, mange bliver overrasket når nogen fortæller dem at de er forelsket i dem. De går lidt i panik og afviser det på stedet fordi de ikke har tænkt over det. Med min taktik lever håbet stadig samt at hun måske ser dig i et nyt lys,(kan være godt, kan være dårligt). Afviser hun dig skal/kan du prøve igen senere. Lad der dog gå lidt tid først. Bare lad som om intet er hånd og spil ikke såret eller fornærmet.
Lad mig endelig vide mere om hvordan det går samt uddyb lidt mere omkring dit forhold til ham eller hende. Det kan give nogle flere svare fra andre
tilføjet af

Vrøvlehoved ;o)

Du skal ikke sige undskyld, fordi du nogengange gør det svært for den anden! Det er hans/hendes eget ansvar at gebærde sig gennem sin tilværelse mellem mere eller mindre besværlige bekendtskaber.

Men du skal sige undskyld for at du ikke er ærlig og fortæller tingene, som de er! Hvis du ikke selv er ærlig, kan du ikke forlange af andre, at de skal være det.
Hvordan kan modparten forholde sig til noget, han/hun ikke kender det fulde omfang af? Du sætter vedkommende ude af stand til at handle i overensstemmelse med, hans/hendes personlighed. Det er sgu ikke godt. Ærlighed er det vigitigste...og i dit tilfælde, der risikerer du noget! Men sådan er kærlighed....det koster fandme noget!
"Undskyld" er IKKE en trylleformular, der ændrer noget som helst.
Men i øvrigt....jeg ved præcis, hvordan du har det...jeg HAR været der...Gav mig selv ovenstående skideballe...og opnåede: tilsyneladende INGENTING!... Ham den vidunderlige idiot, blev ikke i et magisk strøg snotforelsket i mig...men nu havde jeg fortalt ham det hele...så er JEG ærlig...skjuler ingenting, kan være mig selv bekendt! Det er ikke kun lækkert, men giver også bevægelsesfrihed...og mulighed for at komme videre....
De bedste og inderligste hilsner
½Evil333
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.