3tilføjet af

hans signaler??

hej jeg er en yderst fortabt teenager. Jeg er 16 år og startet i 10 klasse. Går i klasse med en dreng, som jeg er blevet okay venner med. Vi snakker sammen i skolen, deler samme vennekreds og går til fester sammen. Han er begyndt at sende de her signaler jeg ikke rigtig kan tyde, og som jeg gerne vil have andre folks mening om (lyder virkelig idiotisk, men det er noget går mig meget på)Det hele startede sådan rigtigt, til en fest hos en veninde. Jeg stod ude i hendes køkken, og var ved at drikke noget vand. Bagved mig stod han pludselig. Han stod lænet op i dørkarmen og kiggede på mig. Skal lige siges at jeg var den eneste i køkkenet. Blev helt forfjamsket og gik hen til ham og spurgte om var ikk var ved at være træt (virkelig dumt, men vidste ikke hvad jeg skulle sige på det tidspunkt)
Gik ud af køkkenet og han fulgte efter mig! Andre gange har han ville være sammen med mig i alle de 2 og 2 opgaver han umiddelbart kunne være sammen med mig i. Han rør utrolig meget ved mig: lår, mave, ben og nusser mig engang imellem i håret.
Men mens han gør alle de her ting, snakker han også om at hende og hende (altså nogle andre piger på skolen) er nice (hans måde at sige det på) Og han rør også ved de andre piger? Tør ikke tage det første skridt, fordi jeg ikke vil sårers og vil heller ikke miste ham som ven. Venter egentlig bare på at han tager det, men tror ikke han gør det. Og er han overhovedet vild med mig??
tilføjet af

.......................

NEJ NEJ
tilføjet af

Vil du have ham

Find dig en ordentlig mand, ikke de der tumpede bebumsede drenge.
tilføjet af

de er i vist enige om

okay. Tak for at i ville svare :). Vil prøve at glemme ham.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.