11tilføjet af

Bylder

Jeg døjer meget med en byld ved trussekanten. Den forsvinder ind i mellem og kommer så igen. Den er meget øm, så det til tider kan gøre ondt at have trusser på.
Er der nogen, der har haft lignede problemer. Hvad har I gjort? Også gerne forslag om alternativ behandling.
tilføjet af

lægen

Du skal tage til lægen når den er øm, så kan du få den fjernet, har selv fået fjernet 2 stk og det er ikke så slemt. Har hørt at man også kan gå med en muskatnød evt i BH'en der skulle være et eller andet i den som gør at man ikke får bylder.
pøj pøj
tilføjet af

Svar på bylder

Tag til lægen. det kan evt. godt være stafalykokker, som du kan få en kur imod hos lægen.
tilføjet af

Har haft samme problem

Hejsa
jeg døjer også med bylder i lysken og ind i mellem på skamlæberne.
5 gange har jeg fået dem fjernet og du skal gå til din læge og få en henvisning til hospitalet med henblik på at få dem fjernet.
Problemet er bare ofte at der går så lang tid inden man får tid på hospitalet, at der så er gået hul på bylden.
Men det der sidder og fremkalder bylden, jeg har hørt nogle kalde det en byldemor, sidder der stadig og vil på et eller andet tidspunkt danne en ny byld. Måske kan du mærke en lille hård knude når bylden er væk, det er den der skal med ud.
Grunden til at det skal foregå på hospitalet er at der jo ikke bare skal skæres hul på bylden men at den skal skæres helt ud.
Det foregår i lokalbedøvelse og du er lidt øm et par dage efter, men det er et lille indgreb og ikke noget at være nervøs for.
Snak med din læge og få ham til at henvise dig til hospitalet.
Hilsen Sille
tilføjet af

Tak Sille

Hej Sille.
Tak for hjælpen. Hmm tsk tsk så her har jeg siddet hele dagen og presset nåle ind i mig selv for at få hul på det lort og så skal jeg alligevel ha noget mere fjernet *s* Nå ja ja må en tur til lægen mandag.
Bjørno - bsr@0809.dk
tilføjet af

Heej sille

Jeg døjer også med bylder i lysken, men min læge siger de bare skal forsvinde af sig selv. Og de bliver hurtig stor, så det næsten er muligt og sidde ned eller have trusser på. Har du nogen forslag til hva jeg kan gøre? Syntes det er pinlig, og min kæreste vil gerne kigge hele tiden for og se hvodan det qår med den,
Hilsen steffi
tilføjet af

samme problem

hej
Jeg sidder med samme problem som dig! det er super træls.. jeg har været ved læge to gange og er blevet sendt på antibiotika hver gang! det har hjulpet bylden forsvandt stille og roligt.. men nu er den tilbage igen! Kan ikke rigtig råde dig til andet en at gå til læge.. hvis du skal tryk hul på bylden så brug en steril nål og vask godt.. ellers kan den sprede sig!
tilføjet af

godt råd til byld

Hejsa...
Jeg kender problemet alt for godt, har været på antibiotika 1000gange og dette har ikke fået den væk. Det jeg har lært nu er at hvis den ikke forsvinder af efter antibiotikaen eller ved at lægen selv prikker hul og tager byldemor ud, så er det ik andet for end at bede om en henvisning til hospitalet, og der vil de fjerne den i fuld narkose. Har fået den fjerne to gange på hospitalet og det hjalp sidste gang. Håber du kan bruge det til noget. For at undgå byld i fremtiden skal du holde dig fra at barbere dig og have for stramt tøj på- Brug voks istedet.
tilføjet af

bylder

Jeg får dem os til tider og de er på str med en halv mirabellablomme og jeg kan næsten ikk gå. De sidder en anelse længere nede end trussekanten nok inderlår/trussekant. Jeg ligger med vatrunddel på om natten,tapet fast f ellers vågner jeg hver gang jeg vender mig og går os med det om dagen,bare for at kunne lufte hund osv.
Hvis jeg havde noget Traumeel ville jeg putte det på for det er aabtiseptisk/bakteriehæmmende.
Pøj pøj
tilføjet af

Anti B virker ikke!

Antibiotika virker ikke mod bylder, da det ikke kan trænge ind til den.
Læs her: http://www.medicinhaandbogen.dk/Absces+(Bylder).syg
tilføjet af

Bylder

Hej
Mht. bylder så døjer jeg selv med det, og i perioder rigtig meget... Gå til lægen og nævn hudlidelsen Hidrosatenit (måske stavefejl) hehe...
Jeg er gennem mange år blevet kastet rundt til forskellige læger med forskellige teorier for hvad det kunne være.
Endligt konstateret at jeg har en hudlidelse der hedder Hidrosatenit. Hvis lægen ikke kender lidelsen, så bed ham/hende google den.
Det er jo ikke sikkert det er det du lige har?? Men ihvertfald gå til lægen.....
tilføjet af

Bylder - alternativ behandling

Større bylder drænes ofte ved at lægen punkterer bylden. Herved heler såret hurtigere ,0samtidg med, at risikoen for ar mindskes. Der findes en del behandlingsformer inden for alternativ medicin mod bylder. Tetræolie, som udvindes fra den australske træsort Melaleuca alternifolia har såvel en antiseptisk som en antibiotisk virkning mod bylder. Ifølge den fremragende sundhedsportal http://www.sundhedslex.dk/bylder.htm bør denne tetræolie påsmøres bylder mange gange om dagen - olien kan dog give allergiske reaktion i nogle tilfælde. Bylder kan dog hos de fleste effektivt fjernes ved at bruge denne tetræolie, da den fremmer fjernelsen og helingen af bylder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.