4tilføjet af

Hang in there...!

Dette indlæg vil nok for nogen virke lidt abstrakt og besynderligt! Men sagen er den, at min historie er lang og kompliceret - i stedet vil jeg kun dele med jer, hvad jeg har lært af det hele!
Bliv hængende - giv ikke op - følg jeres hjerter! Nogle gange virker kærlighed som noget der giver en ligeså meget smerte som nydelse! Men hvis man kæmper for kærligheden, så vil man i sidste ende også opleve den fulde tilfredsstillelse og den ultimative kærlighed!
LBC
tilføjet af

Lyder godt

Åh, det glæder jeg mig vel nok til!
Et eller andet sted tror jeg nemlig du har helt ret. Det er bare ikke just det man mest får at vide for tiden i denne verden...så derfor er det også svært at tro på til tider.
Kan du gi et lille hint om hvad der gør dig så dejligt sikker i din sag?
tilføjet af

Ulykkelig kærlighed

Sjovt at denne post lå her....jeg er i en situation hvor den slags råd er hvad jeg søger. Jeg er dybt forelsket i en pige jeg arbejder med. Jeg ved ikke hvordan jeg skal håndtere det fordi jeg er genert. Desuden viste hun (dog afdæmpet) interesse for noget tid siden, men min generthed og at jeg aldrig kunne finde et godt tidspunkt har holdt mig tilbage. Derudover sagde hun engang (måske i frutration - ikke sikker) at det "ikke kunne nytte noget at komme sammen med en man arbejder med. Det gør ondt inden i nu - jeg undgår hende nærmest og ved slet ikke hvordan jeg skal opføre mig. Kan næsten ikke høre på noget nogen siger om hende af frygt for at hun har fundet en (men hun er vist single).
Hjælp. Jeg er en smuk, sød men ekstremt genert fyr - hvad skal jeg gøre. Glemme det, sige det, sms'e det, maile det, hvad? please jeg må gøre et eller andet.
tilføjet af

glemte....

...at min situation har udviklet sig til berøringsangst. så hvad skal jeg gøre for at få pigen til at "skubbe" lidt til mig. Jeg tror ikke det er meget jeg behøver...
tilføjet af

tak :-) LBC...

Sad og kedede mig lidt, læste "gamle" indlæg for at se om der var noget jeg kunne "bruge", og stødte på dine dejlige positive ord.
Ja, jeg tror på det samme som du, men har nok lidt svært ved at være så optimistisk- lige nu.
Men jeg følger mit hjerte, også selv om det gør ondt, venter og ser om du får ret :-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.