10tilføjet af

Sort arbejde efterlyses

Hvad mener du om sort arbejde?
Fyens Stiftstidende vil sætte fokus på sort arbejde. Vi efterlyser derfor både meninger og mennesker fra Fyn.
Er sort arbejde sundt for samfundet? Er sort arbejde moralsk forkert? Hvem arbejder sort? Hvordan arbejder man sort?
Vi vil gerne tale med dig, hvis:
* Du arbejder sort. Fortæl os hvordan det foregår og hvorfor du synes det er i orden
* Du har fået udført sort arbejde. Fortæl os hvad du har fået lavet og om du var tilfreds eller utilfreds med resultatet
* Du synes sort arbejde er forkert. Fortæl os, hvorfor du synes, der skal betales moms og skat af alt.
Hvis du vil, kan du være anonym.
Mail til sort@fyens.dk
tilføjet af

Man kan vel bare skrive her?

- Så kan du jo snuppe hvad du finder interessant?
*FB*
tilføjet af

Vil kun have sort arbejde.

Min lille have skal omlægges til foråret,og der skal jeg bruge sort arbejde.Godt for dem som vil tjene noget extra,hvem kan have ondt af det.
tilføjet af

Det gør vi da bare

Jeg har udført og fået udført sort arbejde.
Jeg løb med rundstykker om morgenen for bageren i gaden.
Så passede jeg størstedelen af gadens unger, når deres forældre skulle i byen om aftenen.
Så løb jeg ærinder for nogle af de ældre, der boede på alderdomshjemmet i den gade hvor jeg boede.
Så har jeg haft et par unge mennesker til at passe mine børn, når jeg har skullet noget de ikke kunne deltage i (job nr.2, aftenskole, fagforeningsarbejde, fester) og så har jeg haft rengøringskone 2 gange om ugen.
I flere år har jeg klippet min zoneterapeut og jeg har fået ordnet mine "zoner"
Så har jeg fået en murer til at lave murerarbejdet omkring en ny terassedør til gengæld syede jeg gardiner til hans og konens nye hus - øhhh og dækkeservietter.
tilføjet af

Er der ingen .

Der gider snakke med jer journalister længere siden der er gået inflation i at søge "ofre" her på debatsiden ?.... Tv2 søgte den anden dag efter nogen DE kunne hænge ud !.
I har nok brændt jeres lys i begge ender, M.H.T jeres sensations sult !
tilføjet af

Sort arbejde er groft

Sort arbejde skulle tilsidestilles som grov økonomisk kriminalitet, så længe der stadig er nogle der går ledig og ikke kan få måske nettop det arbejde der bliver udført sort.
tilføjet af

sort arbejde er ok

ellers skulle ingen få tjæret soklen på den hvidkalkede eller få lakeret sin volvo sort eller få sort(eret)sine papirer og skorstensfejeren skulle blive arbejdsløs og alle huse med skorsten brænde ned - så sort arbejde er ok !
tilføjet af

Svar til dort arbejde er groft

Så længe der er folk der lever som snylter på vores statens regning. Så syntes jeg sort arbejde er ok og vil gerne udføre sort arbejde for så ved jeg at de penge som jeg tjener de er kun til mig (og desuden lander pengene igen i skatte systemet)
og ikke folk der ikke gider lette sin røv og få sig et job den der skrøne med at der ikke er arbejde til folk så længe der er sort arbejde det er en and for hvis man vil arbejde kan man få arbejde og hvis du eller andre har et problem med at finde arbejde så er i velkommen til at lægge jeres evt. tlf. nummer ind på siden her og så skal jeg sgu nok finde et job til jer, hvis vi haved et forbrugs betalt samfund hvor man skulle betale for læge hjælp og biblioteker osv. så skulle folk nok finde sig et job. Men så længe man kan få sine penge udleveret fra stat/kommune så hvorfor lette sin der til indrette og arbejde det er kun os andre fjolser så som mig der mener at det er noget værd at arbejde men hvem takker dig og mig når vi er nedslidte og ubruglige INGEN.
Og alt imens sidder der folk på deres flade røv og henter penge på kommunen og SÅ HAR DE DEN FRÆKHED AT BEKLAGE SIG OM AT DER GØRES IKKE NOK DET ER SGU EN AF DE BEDSTE VÆLFÆRDS STATER (DK) DER FINDES HVIS MAN IKKE GIDER ARBEJDE.
tilføjet af

Sort arbejde er groft

Beklager tryk fejlen i overskriften.
tilføjet af

Aviser til fisk

Den avis kan da kun bruges til at svøbe sin fisk ind i. Jeg er helt enig med en anden skribent i, at det er ganske latterligt at lede efter "stakler" til sit "medieshow" på denne måde. Helt til grin. . .
Iøvrigt er myndighederne kun sure på det sorte arbejde fordi det er en trussel mod magtstrukturen i samfundet. Det er de til gengæld også rigtig bange for. Det har ikke en skid med nogle millioner at gøre. Derfor er sort arbejde fint som en "reminder" til magthaverne om at folket altid er klar til at kæmpe for sin frihed.
tilføjet af

Sort arbejde

Jeg har levet af sort arbejde i mange år men har betalt skat med glæde Ha Ha
Skeostensfejeren
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.