9tilføjet af

Hamid el Mousti fik sin vilje

http://www.berlingske.dk/indland/artikel:aid=448518/
Er der ren jord om hundrede år? Stort problem!
tilføjet af

Hmmm...

Har du virkeligt ikke andet at lave?
En som dig, der brænder sådan for en sag, må da kunne få sine meninger ud i et større forum end her på SOL-debatten... Har du overvejet at gøre alvor af dine meninger og stille op som politiker? I så fald ville det være interessant at vide, hvem du er og hvilket af partierne, du stiller op for.
Det er jo lige én som dig, vi mangler i Europa-parlamentet, ikke?
Det er en fri verden, vi lever i - og du har ret til at tænke og tale, som du vil. Kære "informations-minister"... det tror jeg heller ikke, der bliver lavet om på. Uanset hvor sort du maler væggene.
tilføjet af

ikke andet at lave...

Nej det har jeg ikke!
For som du har som "slogan" vær mod andre som du vil, at de skal være mod dig" kan jeg ikke få til at gå op i en større enhed!
Jeg kræver ikke særbehandling!
tilføjet af

HALLO DU!

Hvad taler du om?
JEG er jo netop IKKE bange for at lade min profil være synlig.
Jeg gemmer mig ikke bag et smart-ass alias uden at stå ved, om jeg er mand eller kvinde eller hvor gammel jeg er. Derfor spørger jeg dig om din partifarve. Derfor gør jeg dig opmærksom på, at der findes andre meninger end dine. Jeg gør dig opmærksom på, at du støder min kristne tro med dine "had dine fjender"-holdning. Jeg KAN ikke tro andet, end at du gerne vil klassificere dig selv i en "højere" rubrik end de fleste af os andre (ignoranter). At du føler, at du står på et højere niveau end os andre. Tager jeg fejl?
Jeg vil gerne i dialog med en mennesketype som dig.
Jeg vil frygteligt gerne vide, hvad der motiverer én som dig? Had? Intolerance? Uvidenhed? Viden? Glæde? Kendskab? Nysgerrighed? Egoisme? Altruisme? Kærlighed?
Hvad er du for én, "Informationsminister"?
(Hvis du fornemmer en ironisk eller sarkastisk holdning til dig, så har du helt ret. Og du må gerne anlægge den samme attitude overfor mig.)
tilføjet af

Muslimsk gravplads

Ja ja Hamid El Mousti har da ikke helt fået sin vilje endnu, og jeg håber sgu heller aldrig han for det
tilføjet af

13 år

Jeg siger det som det er, tag dig dog sammen, du må sgu da være den mest imbisile egoistiske person der findes?! Og efter hvad jeg kan se, skulle du måske komme ud af mørket, og opføre dig en smule mere som en voksen!Jeg ved godt jeg "kun er et barn" men jeg har ikke lyst til at se til imens fjolser som dig mørkelægger hvad der ikke burde mørkelægges! Jeg har set fjolser før,men det her var da gras strået der fik kamelens ryg til at brække! Jeg håber sgu du lærer at indse dine fejl og tar´ dig sammen!
Hilsen Mig
tilføjet af

Kommunikation....

Hej igen - du er rigtigt kommet i ilden...
Ja; der synes at være en vis nuanceforskel mellem "kommunikation" og "information"...
Jeg foretrækker klart den førstnævnte, for så "mødes" vi da i stedet for at kaste mudder forbi hinanden...
-Og hvad skal vi egentlig med informationer?
Altså hvis det bare er "tom snak"...
Neeej; DIALOG = MØDE!
Keep up the good work! -Lyder lidt arrogant?
Meeeeen skidt med det ;)X
Mvh. BAMSE
tilføjet af

Griseblod/grisetæer på jorden

Smid griseblod på jorden,og læg gerne flere grisehaler og grisetæer på den jord,skal selvfølgelig spredes over det hele,så kan jeg med garanti love jer for,at der bliver ikke en muslims gravplads på den jord,for de muslimer skal fandme ikke komme her og forlange vores danske jord til deres helvedes gravplads.Disse sataner af muslimer vil så gerne spille hellige og fromme,men hvad er de,et krigisk folk med blod på hænderne,som kun tænker på at udrydde ikke muslimer.
tilføjet af

Svineblod!

Ikke helt smart, det tiltrækker rotter!
tilføjet af

Hi Hi familiebesøg

Så er de da ikke alene.
Danskeren
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.