4tilføjet af

Roaccutan

Hej alle!
Jeg er netop begyndt på Roaccutan da intet andet virker og jeg er ved at være på selvmordets rand over min hud.
Jeg ville bare høre jer hvilke doser I har fået og erfaringerne med disse. Jeg får 20 mg om dagen og jeg vejer ca. 60 kg, så synes ikke det lyder af særlig meget (har læst at man skal have ca. 0,5 mg pr. kg. pr. dag). Min læge synes åbenbart ikke at min akne er så slem at jeg skal på en højdosis kur. Men det er netop det jeg selv er meget i tvivl om, for synes godt nok min hud er i usædvanlig dårlig stand.
Men i hvert fald, har nogen af jer erfaring med at en lav-dosis roaccutan kur virker?
På forhånd tak..
tilføjet af

det skal nok virke

Forstår måske godt din læge ikke bare giver fuld skrald på roaccutan, for sammen med kuren hører der jo også en række bivirkninger. Nogle ender sågar ud med permanente bivirkninger som følge af kuren. Jeg har selv haft en sådan kur, og slap godt igennem det. Husker desværre ikke om mit var lav-dosis kur. Men jeg tror du skal stole på de anvisninger din læge giver.
Selv har jeg også været meget langt ude og deprimeret, at intet middel overhoved hjalp, men ens hud blev mere og mere ødelægt dag for dag🙁Jeg håber virkelig denne kur vil gøre underværker for dig.
Held og lykke
tilføjet af

Tak for svaret

Ja tak for svaret, glad for at høre om gode erfaringer. Ja jeg er måske heldig at undgå alt for mange bivirkninger når jeg tager det stille og roligt, jeg er bare så desperat lige nu at jeg faktisk er lidt ligeglad med div. bivirkninger (ved godt det lyder sygt, men ja I ved jo hvordan det er). Jeg må bare væbne mig med tålmodighed, endnu en gang, og så opgradere til en højere dosis hvis det ikke virker.
Tak for de opmuntrende ord:)
tilføjet af

dosis

Jeg fik 20 mg. de første 2 måneder og kom så op på 50 mg. efterfølgende.
Man starter altid på en lav dosis, for at se hvordan kroppen reagerer og hvordan blodprøverne ser ud.
Er der ingen bivirkninger ud over det man kan forvente, sætter man dosis op.
Det var hvad min hudlæge forklarede, inden jeg gik igang med behandlingen og sådan vi gjorde.
Tror du ikke du måske har misforstået hudlægen og bliver sat op på en højere dosis senere. ?
tilføjet af

Okay

Ja det har du nok ret i, altså jeg skal til tjek her i november for at se om det virker efter hensigten. Det er selvfølgelig også meget fornuftigt, jeg er bare utålmodig.., vil gerne have at det virker så hurtigt som muligt🙂 Det skulle jo gerne have en effekt selvom det er en lav dosis, så ville bare lige høre om nogen havde set positiv fremgang på en lille dosis og om jeg derfor snart kunne brøste mig af den ren hud. Men tak for svaret, glæder mig til at se hvad det kan gøre af underværker..🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.