20tilføjet af

Totalt rygeforbud i Spanien

tilføjet af

Der skal ikke

meget til at glæde dig vavava
tilføjet af

Det er jo Hallodu i forklædning

han/hun fik det for svært med sit eget nick, jamen herregud når staklen glæder sig så er alt jo godt og han/hun glæder sig også hverdag når der er respons i denne debat, det er jo hans liv i en nøddeskal.
tilføjet af

Er du nu der igen ?

Sur vrissen og negativ som altid.
tilføjet af

Og glad hver eneste dag

i mit liv, det er mere end man kan sige om dig, da du er udenfor pædagogisk rækkevide gider jeg ikke engang sige at du skulle prøve at læse alle dine hadefulde tråde gennem hele debatten, der er kun 2 gennem hele rygedebatten der har været så ondskabsfulde, fanatisme er sygt.
tilføjet af

Er da glad over nyheden fra Spanien

Det burde du da også være. Du påstår jo at rygeloven i Danmark er fin og at alle ere tilfredse med den, men istedet for at være glad, opfører du dig vrissent og surt.
tilføjet af

Altså helt ærligt, - om jeg er glad

over nyheden i Spanien, nu "savler" jeg til daglig ikke over den slags nyheder, ser selvfølgelig overskrifterne men læser andet i avisen, ---har du stadig intet fattet at det kun er din retorik der er "vrissen og sur" som du siger og du egner dig bestemt (overhovedet)ikke til at få nogen til at stoppe rygning her i debatten du provokerer dem til at ryge en ekstra, din mission her er så forfejlet at selv du burde kunne se det. Ja jeg synes rygeloven er fin her, men den optager virkelig ikke mine tanker, hverken venner eller fam. taler om loven,- kun lige da den kom, - det at andre ryger i min nærhed generer mig ikke selv om jeg er stoppet.
tilføjet af

Ved du hvad ?

Din retorik tyder ikke på at du er stoppet - så ville du ikke være så sur og vred og bruge al det rygeslang. Lad mig gætte - du er over 75 år og startede med at ryge som 12 årig ?
tilføjet af

Jeg er stadig ligeglad

med hvad du tror og hvad du gætter, det eneste interessante er "hvor er jeg sur" (vis mig det, og læs dine tråde så ser du ikke kun surhed men også had til en gruppe mennesker der ryger og jeg kan love dig der findes kun få af dem (rygerhadere) i den virkelige verden, det eneste sted der må ryges indendørs er små vætshuse og folks private hjem og det kan du blive fri for,- jeg er så heldig at jeg har det godt med alle slags mennesker der ikke nedgør andre bortset fra forbrydere. Men bortset fra alt det kan intet af det du skriver ramme mig da jeg hviler fuldstændig i mig selv, - men en ting ved jeg du er en død ensom førtidspensionist få dig en hobby og dyrk motion så glemmer du røgen et øjeblik, - jeg kan faktisk ikke lade være med at grine (selv om det er trist) over at man kan være så indskrænket.
tilføjet af

Nu må du lige svare på noget...

Du skriver "jeg er så heldig at jeg har det godt med alle slags mennesker der ikke nedgør andre bortset fra forbrydere". Så fortæl mig lige...hvad er en forbryder i din verden??
tilføjet af

Halleluja - Du bruger afsindig meget energi

På at skrive at du er holdt op med at ryge, og så fylder du ellers debatten med sure indlæg.
Til hvilket formål ?
tilføjet af

Jamen altså ,en der bryder loven

ellers ikke og det indebærer alt simpelthen, -og jeg har bestemt ikke noget i mod at man er uenige men hvis man ikke kan debattere på et ordentligt niveau hvor den ene part kalder den anden svin o.s.v så vil jeg ikke være med, da jeg røg diskuterede jeg med en antiryger hvor vi blev enige om at det er en privat sag når man ikke generer nogen der ikke vil røg, sådan er det.
tilføjet af

tak for svar...

Så har jeg yderligere et lille simpelt spørgsmål. Når nu du svarer sådan her "da jeg røg diskuterede jeg med en antiryger hvor vi blev enige om at det er en privat sag når man ikke generer nogen der ikke vil røg, sådan er det."
Tror du, helt ærligt, med hånden på hjertet, at der er noget barn overhovedet der vil røg??? Altså, med dit svar in mente, må jeg gå ud fra, at du synes at det ikke længere er en privatsag som forældre at ryge i huset/lejligheden når der er børn til stede???
tilføjet af

Det er kun dig der har mange nicks

Og ofte ævler du med dig selv.
tilføjet af

Selv på Bornholm

undervises der vel i dansk grammatik i skolerne - eller hvad?
Hvis ikke du kan finde ud af det af dig selv, kan du så ikke tage et kursus her i løbet af vinteren? Selv på Bornholm må der være danskundervisning for voksne.
Dine evner til at forklare dig på skrive, er mildest talt elendige. Det er komplet umuligt at forstå hvad du skriver - ud over at du afskyr alle der ikke er af samme mening som din.
tilføjet af

Ikke ryge i nærheden af børn

nej forældre skal gå udenfor og det gør langt de fleste, desværre er der undtagelser, og det er forkastelig.
tilføjet af

Langt de fleste....

går udenfor siger du, hvilken verden lever du i?? Det kan godt være at det er sådan på bornholm, men nu bor der jo heller ikke så mange derovre.
Det er lige omvendt, de fleste bliver indenfor....men 1 ting har du ret i, det er forkasteligt. Tænk at man som forældre stiller sig op og med fuldt alvor siger, at man elsker sit barn/børn og så i næste øjeblik tænder man en smøg og puster røgen i ansigtet på dem "man elsker". Og så bruger man den undskyldning, jeg tror ikke på at passiv rygning er farlig, eller der er så meget andet der er farligt eller i mit hjem er der ingen der skal bestemme hvad jeg skal gøre.
Men prøv at hør de selvsamme personer, hvis de så at en af deres naboer gjorde noget ved sine børn, som de ikke syntes var ok. Så var helvede løs og dobbelt moralen vælte frem. Så jeg tror ikke rygerne har så meget at komme med, de er ikke en skid bedre selv.
tilføjet af

Vås med dig

tag dig en løbetur eller bare gåtur det hjælper på de fleste, volapyksnakken med dig skriver jeg mens jeg skriver med venner på messenger, de håber vi bliver ved fordi de synes du er så sjov.
tilføjet af

LOL

Du har venner? Tja... eftersom det er på messenger, så er det måske korrekt. Hvem mon gemmer sig bag skærmen, og kommer aldrig ud i det virkelige liv? En lille fed, uvasket, coladrikkende, chipsspisende, storrygende mandsling, der ikke evner at være social med andre mennesker, derfor befinder han sig altid og KUN online.
Ja ja - det vel også en slags liv. Virtuelle venskaber har vel også sin berettigelse, for de der ikke magter virkelighedens verden.
tilføjet af

Du beskriver dit liv

nøjagtig, næ såmænd jeg har huset fuldt af fam. og 2 børnebørn jeg ser og taler med på messenger da de ikke bor her i landet, mit sociale liv er fyldt godt ud både med motion i centre +ude med venner desforuden et godt netværk, det tager mig 2 min. at kikke herind hvor jeg overhovedet ikke behøver nogen tankevirksomhed.
tilføjet af

Du er da sur over de nye regler i Spanien

Såfremt du mener det oprigtgt, at rygernes i Danmark er glade for rygeloven, burde du da være glad for at det samme sker i Spanien. Måske kunne det være at du selv en dag tog på ferie i landet og undgik røgen !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.