47tilføjet af

håbløst (ulykkeligt) forelsket!!

Jeg er så forelsket i en dejlig fyr, som jeg har kendt i ca 5 mdr. Vi dyrker sex et par gange i måneden ellers er der ikke så meget kontakt. Vi smser når vi skal mødes.
Jeg er bare så håbløst forelsket i ham, har luftet det for ham, men får kun at vide, at han godt kan lide mig, men han er ikke forelsket(det er 2 mdr siden han sagde det.)
Hvordan kan jeg vinde hans kærlighed. Han er meget sød og kærlig, når vi har sex, men jeg elsker jo, der er forskellen.
Jeg er ved at gå helt ned over det. Jeg lever kun for de timer med ham, hvad skal jeg gøre?? spørge ham, om vi kan få noget mere seriøst sammen? eller skal jeg bare nøjes med det skønne sex jeg har med ham?? og så undvære ham som kæreste?? Jeg tør ikke spørge ham om følelser mere, da jeg ikke tør risikere, at han så aldrig vil se mig mere?
Jeg drømmer om ham hver dag og nat. Please er der nogle råd.
miss x
tilføjet af

Hej Miss X

Det er synd for dig, at der ikke er nogen, som har svaret - Derfor vil jeg nu give dig et!
Jeg er selv en fyr, hvem en pige er meget forelsket i. Vi har haft sex nogle gange, og hun vil meget gerne indlede et parforhol. Hendes problem er at jeg faktisk kun har haft sex med hende, for at få noget på den dumme. Jeg ved godt, at det er ledt, men hun er sku heller ikke altid lige fair. Alligevel bliver jeg nogen gange jaloux, hvis hun har noget kørende med andre fyrer.
Min point er at du måske kunne prøve at spille lidt kostbar, uden at overdrive og mens du stadig er sød!! Måske kunne du fortælle ham, at du altid har, og stadig nyder hans selvskab, men at du nu, efter 5 måneder, gerne vil have et tættere forhold. Bare pas på han ikke pludselig føler at han skal til at binde sig for meget, for det er der jeg personligt nogen gange holder igen, og nogen gange sårer ellers søde piger!🙁Så gå langsomt frem og lad ham tænke! Men han må heller ikke få lov til at udnytte sin tænke-tid!
Jeg tror måske du skal gøre ham opmærksom på hvor forelsket du egentligt er i ham, og forklare ham at han skal passe på dine følelser. Han må gerne vide at du måske er bange for, at han en dag knuser dit hjerte, fordi han er så uopnåelig! Det ville i hvert fald varme mit hjerte at høre sådanne ord fra en pige, jeg havde haft sex med, og kendte intimt.
Jeg syntes det var så synd for dig, at ingen havde svaret på dit indlæg - Så her har du et! Håber du kan få noget ud af det, eller at du i det mindste kan filosofere over det jeg har skrevet. Alt muligt held og lykke til dig, Miss X!
Hilsen Fyr
tilføjet af

Tusind Tak!

Hej fyr!
Jeg takker så meget for dit rigtigt gode svar. Det eneste jeg har fået og det er rigtigt godt. Det var lige en fyrs synspkt. jeg mangelede. Jeg vil tage imod dine råd og spille kostbar, selvfølgelig ikke kold, men jeg kunne godt tænke mig at spørge dig, hvad du lægger i ordet "kostbar"?? hvordan mener du jeg bør opføre mig overfor ham? hvornår er en pige kostbar? han lægger jo altid op til sex først, skal jeg så afvise ham lidt eller hvad mener du?
Jeg vil prøve at sige dine ord til ham, det der med, at jeg er bange for at han en dag vil knuse mit hjerte, fordi jeg elsker ham så højt....og jeg håber, at han vil føle det samme som dig, hvis en pige sagde det til dig.
Han har sagt jeg er sød, og at han godt kan lide mig, men om det er begyndelsen på en forelskelse el. bare alm venskab ved jeg ikke.
Jeg skal snart se ham igen og jeg vil prøve med dine ord og råd.
Måske kunne det være rart, hvis jeg hørte fra dig igen vedr. mit❓omkring kostbarhed. hvor gammel er du egentlig?
Hej fra Miss x
tilføjet af

What to do

Hej,
du må da klart få vished om hvad han vil, hvis det bare er sex fra hans side, så nyd det indtil du møder een som gerne vil elske dig tilbage. Måske bliver det ham, hvis han pludselig mærker du ikke er interesseret på den samme måde mere. De fleste afskyr "våde hundeøjne kærlighed".
Hilsen Gul
tilføjet af

En ekstra ting..

Virk uopnåelig! Mænd elsker når de skal jgate kvinden!
tilføjet af

føler med dig

hej miss x
Åh hvor jeg føler med dig...
Jeg selv er ved at gå ud af mit gode skind,
min elsker gennem to år har lige brudt med mig, og jeg elskede ham virkelig. vi skrev og ringede sammen hver dag, men hans følelser for mig blev aldrig til kærlighed, men kun for "sjov"
Og det gør virkelig ondt at blive holdt for nar, og det er jeg da bange for du også bliver..For der er åbenbart mænd der kan "elske" med et andet menneske, uden at få følelser.
tilføjet af

Drop ham!

Hej Håbløst Forelskede
Jeg har læst dit indlæg om din ulykkelige kærlighed, og jeg synes på den baggrund, at du skal droppe ham.
Hvis han ikke kan bruge dig til andet end at have sex med - jeg mener: Hvis han ikke engang kan elske dig, som du elsker ham - er det ikke godt for dig. Det er muligvis en ideel situation for ham, men ikke for dig, og det er dig selv, du skal tænke på her (ligesom i så mange af livets andre situationer).
Jeg tænker på, hvor gammel du er, du lyder som om, du ikke er så gammel(?). Jeg selv er 29 år og har på baggrund af min alder en del erfaring med forskellige mænd/kærester. Min erfaring er desværre, at de som regel er meget egoistiske, og ikke har andet i hovedet end sig selv. Sådan er vores/min generation, sådan er vi opdraget, og derfor er der ikke særlig mange par, der kan holde ud at være sammen så længe, da vi er uendeligt dårlige til at gå på kompromis om forskellige ting i vores liv og forhold.
Mit råd til dig er: Drop ham, find noget andet at leve for (men lad være med at finde en ny fyr - hellere noget i retning af en sports-hobby, rejseri, en spændende uddannelse eller lignende). Jeg har selv valgt at tro på Skæbnen eller Gud, eller hvad en tredje betegnelse nu kunne være, hvorfor jeg siger til mig selv, at hvis det er meningen, jeg skal dele mit liv med én, der elsker mig, og som jeg elsker igen, så vil det ske. Hvis ikke det sker, er det fordi, der er en anden mening med mit liv, og den mening vil jeg så også finde.
Mens jeg "venter", får jeg tiden til at gå med ting, der interesserer mig, og som er med til at udvikle mig som menneske, af hvilke jeg kan nævne et udpluk: Min nyligt overståede uddannelse som ingeniør, min familie, rejseliv (jeg har f.eks. boet i kibbutz og rejst i store dele af Mellemøsten), volleyball & svømning, læsning af spændende bøger, samvær med mine veninder (der forøvrigt også undrer sig over livet og mændene), etc., etc.
Prøv det! Det er drøngodt...
tilføjet af

Har prøvet det!

Hej Miss X
Jeg er 26 år og for et par år siden var jeg selv i din situation. Jeg havde en elsker, som jeg vel så et par gange om måneden i ca et halvt år. Han meldte ud efter første gang vi var sammen, at han ikke var værd at satse på til et forhold, men alligevel mødtes vi, og jeg endte med at få følelser for ham.
Efter det halve år kunne jeg ikke klare det mere! En dag da jeg mødte ham i byen og havde drukket tilpas til at man vælter ud med alt hvad man føler, spurgte jeg ham om han så andre end mig. Det gjorde han ikke og han sagde også at han egentlig betragtede mig som en kæreste, hvortil jeg jo så måtte spørge, hvorfor vi så ikke var det?? Det endte med at vi blev kærester, men men men....Jeg skulle nok have lyttet til hans første ord om, at han ikke var værd at satse på til et forhold, for i løbet af de 2 år vi var elskere og kærester knuste han mit hjerte adskillige gange, og alligevel var jeg dum nok til at gå tilbage til ham hver gang på trods af gode råd fra andre.
Mit råd til dig er derfor: fortæl ham om dine følelser, men forbered dig på at han ikke føler ligesådan, og drop ham så, hvis ikke han gør det. Det er hårdt men, du gør kun ondt værre for dig selv i sidste ende ved at blive ved at se ham og håbe på at han en dag ser, hvor fantastisk du er, så han får lyst til at være kæreste med dig. For selv om det måske lykkes at "win him over" er det ikke sikkert at det er lykken!!! Og for at citere en klog veninde: grunden til at du ikke skal slå dig til tåls med at være elsker med ham er, at du får meget mere ud af at dele seng med en der værdsætter, hvor dejlig du er og som elsker dig som du elsker ham!!!
I øvrigt vil jeg trøste dig med, at når først man har været i denne situation en gang bliver man bedre til at takle det og afvise folk inden det går for langt. Sådan virkede det i hvert fald for mig.
Held og lykke fra Lotte
tilføjet af

blabla

hey spørg om i ikke kan være noget mere sammen for ellers kan du jo finde en ny kæreste det var sådan jeg gjorde ved min vi var ikke så meget sammen så jeg sagde det til hende og hun vill så godt være mere sammen med mig
håber det går godt for dig i fremtiden med ham eller en anden
tilføjet af

til den håbløs ulykkelig forelsket

For at sige det æligt så syntes jeg du skulle tage og droppe ham...! for ellers ender du med at køre digselv mere og mere ned...! Drop ham, få ham ud af hovedet også selv om det er svært... så vil du hen af vejen få det meget bedre...!
held og lykke no angel
tilføjet af

Forstår dig godt

Hej Miss X
Kender det alt for godt , og kan godt følge dig. Er netop i samme situation, men mit har stået på i 1½ år. Alle siger bare at man skal droppe dem, men det er svært når følelserne er i klemme. Selvom du ikke er meget for det er du nødt til at finde ud af hvad han har i tankerne. Det er ikke altid man kan li svaret. Hvis det så kun er sex fra hans side må du så overveje om du kan nøjes med det....??? Jeg har været "dum" nok til at fortsætte, men det er det jeg har lyst til lige nu, og han har hjulpet mig med mange ting udover, så jeg har svært ved at give slip......
HEld og lykke
tilføjet af

Godt råd!

Hej
Der er mange gode svar og jeg sir tak for dit råd. Jeg vil prøve at spørge, om vi ik kunne ses noget oftere og så lade ham tænke over det, om jeg er det værd.
Hej og tak
tilføjet af

våde hundeøjne kærlighed

Hallo!
jeg sir tak for svaret, men jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad du mener med "våde hundeøjnekærlighed?? er det når en forelsket person ser på en?? Jeg vil prøve at få ud af ham, om det kun er sex han er ude efter.
Miss x
tilføjet af

kostbar..

Hej Mulle!
Mener du, at jeg kan få ham, hvis jeg spiller kostbar? sådan som du beskriver det.
Det er dejligt med alle de gode svar og jeg tar dem til mig, jeres råd.
tilføjet af

snøft

Hej rare læser
Tak for dine ord. Jeg er åben for alle svar. Jeg har ikke lyst at droppe ham, men flere læsere mener, at jeg skal. Måske er det løsningen, hvis det kun er sex vi har, er det ikke holdbart i længden, for jeg elsker for meget. Jeg har altid kun ønsket at være hans kæreste, men han har meldt ud at vi ikke var kærster i begyndelsen, derfor har jeg håbet og håber stadig jeg får ham, men hvordan.
tilføjet af

Tak Lotte

Hej du har været igennem det jeg er i nu, og jeg lytter til dit svar. Jeg ville jo gerne, jeg kunne være så heldig som du var, at prøve at få ham som en kæreste.
Selvfølgelig er det kedeligt, at det ikke holdt med jer to, at det ik var lykken for dig. Men et lille håb på måske at få ham har du da sat i mig. Tak
tilføjet af

Suk

Tak for svaret...ja kunne jeg bare det. Droppe ham, men jeg har mange følelser for ham. Mange mener jeg skal droppe ham, så måske blir det løsningen.
tilføjet af

Tak

Tak for dine gode råd, om hvordan jeg kan prøve at glemme ham. Jeg tar dem til mig. Det er også rigtigt, at det er mig selv jeg skal tænke på og ikke ham, men så længe jeg har et håb om at få ham, skal det afprøves først. Jeg må høre sandheden fra ham. Men tak for svaret
tilføjet af

Hej

Hej
Har selv været ude for præcis det samme og kunne derfor ikke lade være med at skrive.
Hvis du er ved at gå helt ned over det så synes jeg du skal lade ham være. Jeg ved godt at det er svært at lade være, men du fortjener bedre.
Det er så svært når man står i det og er dybt involveret, men prøv at finde ud af hvad der ellers gør dig glad og dyrk hvad du er god til så kommer der en der vil elske dig og en du ikke behøver at kæmpe for at få til at elske dig.
Det tog mig et stykke tid at indse at det virkelig ikke var godt for mig og i dag kan jeg godt se at jeg skulle lade ham være. Det er díg der er hovedpersonen i dit liv ikke ham. Du skal have det godt og det har du ikke nu. Så derfor giv slip på ham og selvom at det er svært i starten så vil det gøre dig så meget lykkeligere.
tilføjet af

enig

jeg er fuldstendig enig med fyr han skrev at du skulle spille kostbar i det ligger jeg at du skal komme med et par hvide løgne om du at du sms-er med en vildt sød fyr måske endda vil du på date med ham og måske kryddere det med han er vild med dig måske han vil blive lidt jalux det ville jeg ihvertfald blive og en anden gang kunne du måske sige nej du har ik tid
jeg ved godt at sex er godt meget sex er meget godt men der må være grænser for hvor langt man vil gå *SS*
held og lykke
gateway
tilføjet af

hør her..........

Jeg kan helt sikkert godt sætte mig ind i dit problem!! Jeg synes at du skal spørge ham om ikke snart skal få noget seriøst ud af det..! Hvis han siger nej og at han dermed ikk vil se dig igen som du jo beskrev at du var bange for.. så er han da ikk værd at samle på..!! men først og fremmest få snakket igennem med ham!! Men hvis han er så sød og kærlig og ikk vil komme sammen med dig tror du så ikke at i forblive venner og se hinanden..!! Jeg er selv forelsket i en af mine bedste venner...!! har fortalt ham det og han sagde at han holdt meget af mig og så videre men han var bare ikke forelsket i mig.. min vi er stadig bedste venner og det har jeg lært at leve med..!!
Men skriv noget mere til ham.. ring oss en gang imellem..!! snak med ham.. måske kan du vinde hans hjerte ved det..!! men kender du ham egentlig?? prøv og tænk over det!! jeg siger rigtig meget held og lykke..!!
M.V.H. Stine
tilføjet af

Gør det !

Haii miss x..
Hmm ja jeg er jo selv jomfru, så sex er nok ikk det jeg har allermest styr på. Men mit råd ville helt klart være at du skal være fuldstændig ærlig med dine følelser over for ham, og hvis han ikk føler det samme, bryder kontakten osv, så fortjener han dig altså ikk.. Og ja jeg ved godt at det vil komme til at gøre ondt hvis han ikke har de samme følelser som dig.. Det er knald eller fald, tænk hvor lykkelig du kunne gå hen og blive😉
Håber det hele lykkedes for dig..
Janni Jørgensen
tilføjet af

TAK

Endnu et svar, hvori jeg blir rådet til at droppe ham. Blir mere og mere overrasket over, at så mange mener jeg skal droppe ham i stedet for at forsøge at vinde hans kærlighed..men okay jeg er åben for alle svar og takker jer alle
tilføjet af

Har skrevet meget...

Du gav mig en del at tænke over, da du spurgte mig, om jeg egntlig kender ham?? Det gør jeg slet ikke, men jeg har lyst til at lære ham at kende..jeg er jo forblændet af ham. Vi når aldrig til de dybere samtaler, før el. efter vi har sex , og det er altid ham der tager initiativet og siger, at jeg tænder ham for vildt og, at jeg er lækker...men jeg skal passe på ik at tro, at det at tænde en for vildt er det samme som kærlighed, det er jo nærmere begær.
Men hvis jeg skulle tale mere seriøst med ham, vil du så råde mig til at gøre det, når han er helt vild tændt på mig? el. efter vi har haft sex? Du opfordrede mig til at skrive noget mere til ham. Det har jeg faktisk gjort og også søde kærlige smser, men han svarer ikke på de søde og kærlige, så jeg har holdt lav profil og faktisk skåret ned på mine smser, når han ik svarer, meen jeg ville også gerne tale noget mere med ham, men vi gør det kun i de få timer jeg ser hver 14. dag.Hvad vil du sige til det? syns du stadig jeg skal skrive mere til ham og ringe ham op??Håber at høre fra dig igen.
tilføjet af

Råd fra hjertet

Tak fordi du råder mig med hjertet og fortæller hvad du føler er det bedste for mig. TAk
tilføjet af

Hvordan hundeøjne??

Hej,
ja - hvis du kikker på ham med de der hundeøjne, der bare siger alt - så skræmmer du ham laaaangt væk!.
Hvis du koger alle de svar ned du har fået, så kan du se, at du bare skal gøre dig mere kostbar, virke ligeglad og lade jagten begynde.
Have fun
Gul
tilføjet af

SNØFT!!.(MISS X)

KÆRE MISS X!
JEG KAN GODT FORSTÅ,AT DU ER "VILD" MED HAM.MEN HVAD NU HVIS DIN VERDEN AF TROFAST OG KÆRLIGHED,GÅR NED,TROR DU SÅ HAN ER TIL BEHJÆLPELIG!?
DET MED ,AT KUN HAVE HAM TIL..SEX..-ER DET IKKE LIDT SYN FOR HAM?..JEG MENER TÆNK HVOR MEGET HAN SKAL SLIDE OG NYDE PÅ ENGANG.DET KAN VÆRE MEGET SLEM FOR EN MAND.
HVIS DET HANDLER OM SEX -OG IKKE KÆRLIGHED!..SÅ,ER DET VIDST LIGE MEGET,TROR JEG!
MEN HVIS DET ER FØELSER DET HANDLER OM SÅ GØR DOG NOGET VED DET...SNAK MED HAM,SPØRG HAM UD OM ALT!
MEN TUSIND TAK,FOR JEG HØRTE FRA DIG MISS X.
HELD OG LYKKE MED KÆRLIGHEDEN.
MANGE KNUSER FRA DEN RARE LÆSER
tilføjet af

Hmm....

Det største spørgsmål er nok om du overhovedet vil vinde hans kærlighed, du lyder ikke helt sikker...
Jeg synes helt personligt, at du skal gøre op med dig selv hvad du vil, vil du gerne være mere sammen med ham, eller er det bare noget du tror/håber, fordi det måske ville være bedre??
Som du selv skriver i et svar, kender du ham egentlig ikke, hvodan ved du så at du elsker ham??
Hvis han kender til dine følelser, kan han ikke være bekendt at behandle dig sådan, og hvis han ikke kender til dem, så må DU gøre en indsats for at han lærer dem at kende. -Selvfølgelig kun hvis du ikke er tilfreds med jeres nuværende forhold!!!
Hvis du kommer frem til at sex ikke er nok, og han ikke har nogen følelser for dig, kunne jo fortælle ham at hvis der ikke er andet i det end sex, så vil du finde en anden partner, hvor du ikke kun får et sex-, men i lige så høj grad kærlighedsbaseret forhold
Du skal nok ikke regne med at dine følelser er gengældt... For mig lyder det som om han bare sender dig en sms når han trænger til sex...
Du er i tvivl, men du er den eneste der kan finde svaret på dit spørgsmål..!
Jeg synes, at hvis han ikke vil have dig, (selvom han ved hvad du føler) må du ud og finde en anden... - en der kan gengælde dine følelser!!!

Håber virkelig du finder ud af noget der kan gøre dig glad!!!
Mange knus herfra!!!
tilføjet af

Vil vinde hans kærlighed!!

Hej Moi!
Tusind tak. Det er rart med så meget respons, at så mange har lyst til at give mig deres mening. Til dig vil jeg sige, at jeg er helt sikker på, at jeg vil have hans kærlighed. Jeg siger, jeg ikke kender ham, men det er fordi det tit er for overfladisk, når vi er sammen. Jeg får ikke spurgt ind til hans mening om mig, igen fordi jeg er bange for, at han siger, vi kun er venner.Jeg vil ikke være en belastning for ham med mange ?. Jeg er meget ensom og har virkelig brug for en kæreste. Jeg har en dreng på 10 år, men i de 10 år har jeg kun været forelsket i en andenn og det er 4 år siden. Han ville ikke ha mig.
Jeg er meget trofast, og når jeg involverer mig til sex med en, er det kun af kærlighed jeg gør det, og jeg vil ha ham som kæreste..kunne ikke finde på at dyrke sex bare uden følelser.
Jeg tror du har ret i, at jeg ikke skal regne med, at mine følelser er gengældt, og det er rigtigt, at han kun smser, når han vil ha sex. Men jeg vil ikke stille krav til ham om noget endnu, når vi ikke er kærester. Fx skal han i byen hele weekenden, og der kunne han jo møde sin "nye" kærlighed. Jeg sir intet om, hvad jeg føler ved det, og hvor stor min frygt er for at han skal finde en han bedre kan lide end mig..hvad mener du om den måde at tackle ham på? er det rigtigt at give ham frihed til at "løbe hornene af sig" mens jeg venter? eller skal man sige, at man er lidt såret over ikke at kunne være sammen med ham?
Engang vil jeg prøve med dit råd om at sige, at hvis det kun er sex han vil ha, så kan jeg finde en der også har kærligheden med sammen med sex. Hvis du gider at svare mig igen vedr. det med at give ham frihed, så er det fint.
Hej fra Miss x
tilføjet af

INGEN SVAR

tak for svaret.
Jeg ved overhovedet ikke hvad der er sket, jeg har spurgt ham, men han siger det ikke er mig der er noget galt med, men hvorfor svarer han så ikke på mine sms, eller hvis jeg ringer til ham..
Det har virkelig været hårdt for mig, da vi jo som sagt i to år har skrevet eller ringet samme hver dag, til så pludselig intet at hører.
Han mente selv på et tidspunkt at vi var soulmates, og at vi skulle være sammen hver dag.
Og jeg troede på ham, jeg har virkelig aldrig før følt mig så glad og fri, som jeg har gjort med ham, vi va to alen ud af et stykke,
Og nej jeg har ikke haft andre end ham i de to år.
tilføjet af

At koge suppe.

Ok, nu får jeg sikkert på puklen. Men helt ærligt, hvor mange svar skal der gives på det indlæg? Er det ikke lige længe nok at koge suppe på denne historie?

Det er et helvede at være ulykkelig forelsket. Ingen tvivl om det. Men helt ærligt. Hun HAR spurgt ham, han siger, at han kan lide hende, men at han ikke er forelsket i hende.....
Man kan ikke tvinge kærlighed ud af et andet menneske. Hvis hende der skrev indlægget bliver ved med at prikke til ham, så ender det med, at det eneste hun får ud af det, er at han bliver irriteret på hende. - Og helt ærligt, det ville jeg også blive.
Enten er kærligheden der eller også er den der ikke.
Enten er den gensidig eller også er den det ikke.
Det er den ikke i dette tilfælde, og det bliver den ikke - slet ikke hvis hun ikke kan acceptere, at han ikke føler på samme måde.
tilføjet af

Ak ja

Over 2000 har læst indlægget - over 30 har svaret.
Jamen, véd I hvad? Hvad med om Miss x printede samtlige svar ud og gav til hendes kærlighed? Jaaa, SÅ ville han sikkert forstå, at han skulle finde den knap hvor der står følelser på og trykke "on". Simpelt ikke?
Er der gået mode i at besvare Miss X's indlæg? Skal vi nå op på 135 besvarelser inden maj måned?
Og det store spørgsmål: Øges hendes chancer for at få ham tilbage, hvis der er flere og flere der svarer?
Dette er en debat, ikke en ny udgave af "Spørg Vicky". Men: Ret skal være ret, det kan være rart at få lidt råd og vejliedning fra andre, når det hele brænder på. Så dette vil nok altid fungere som en brevkasse, frem for en debatside.
Personligt har jeg dog det sådan, at hvis der er et indlæg der er blevet svaret på et hav af gange, med stort set de samme besvarelser, formuleret forskelligt - så holder jeg mig væk. Så vil jeg da hellere give råd, vejledning og erfaring til én længere oppe, som ingen respeons har fået. Til trods for, at hans/hendes problem er i samme størrelsensorden.
Miss X: Kom videre med dit liv. Du får ham sgu ikke tilbage ved at agere hundehvalp.
Og nej - der findes ikke en tænd/slukknap for følelser..........Så lad være med at tro, at HAN har én.
Og I andre herinde. Prøv at kigge Jer omkring. KAN der vrides mere ud af Miss X' indlæg?? Nej vel? Søg og I skal finde, der er mange andre der kan bruge Jeres hjælp!
tilføjet af

Svar!!....

jeg ville jo mene at det var bedst hvis du tog en snak med ham inden sex!! Men du kan til gengæld løbe den risiko at du ikke kommer i seng med ham den aften/dag på grund af det.. så på den anden side er det måske oss godt efter..!! men efter er man jo måske lidt træt og gider egentlig ikk at diskutere og sårn..!! men før sex vil man jo egentlig bare i kanen..! Det er jo sådan set det du kommer for..! så det er lidt svært at svare på.. gør det når du mener at det er et okay tidspunkt!

uha! det er jo svært at komme i kontakt med ham så!! Men du har ikk prøvet at ringe til ham vel?? spørg om i ikk kan tage ud og spise inden i tager hjem til ham eller dig! og få lært hinanden at kende..
Mange af de andre siger at du skal SPILLE kostbar!! for at sige det rent ud!! du skal ikk spille en skid.. Du skal have lov til at være dig selv og ikke spille en anden kostbar tøs!! og jeg tror oss at han ville tænke: hmm.. hvis du lige pludselig kom en dag og var blevet total kostbar!!
Men det er op til dig..!! For HVIS det så hjalp skulle du være sådan hele jeres forhold..!! det vil han jo forvente af dig..!!
håber at høre fra dig igen!!
M.V.H. Stine!! og endnu engang!! HELD OG LYKKE!!
tilføjet af

god ide

Hej Stine!
Endnu engang tak for svaret. Det er jo helt enorm som der er gang i den her debat. Jeg synes din ide med at spørge ham, om han vil med ud at spise en dag er ganske god. Så er det bare lige med at få modet til at spørge ham.
Jeg har spurgt ham, om han ikke havde lyst til at sove med mig en hel nat, og han svarede " lad os nu lige se" det lyder ikk allermest opløftende, men ok han sagde da i det mindste ikke nej. Måske synes han ikke,at han vil være offentlig sammen med mig, lade venner osv. se os sammen..men jeg kunne jo foreslå, at vi kørte til en anden by og spiste sammen, så der ikke var så store chancer for at nogen så os.Måske sir han også bare ja, hvis jeg spørger ham...det ville jo være lykken. Jeg har fået en del at tænke på, efter alle de her indlæg, og jeg er jer alle meget taknemmelige, men jeg kan læse, at nogle er lidt trætte af, at Miss x´s indlæg får så meget respons..men jeg kan jo ik gøre for, at folk har lyst til at svare mig..der er sikkert mange, der fanges af overskriften og er el. har været håbløst ulykkeligt forelskede. Jeg vil da stadig gerne høre fra dig, hvis du har mere omkring emnet.
Hej fra Miss x
tilføjet af

Lidt såret???

"...Lidt såret over ikke at kunne være sammen med ham..."???
-Du virker meget ked af, at i ikke er mere sammen end i er...!
Som du selv siger er du meget trofast, og kunne ikke finde på at dyrke sex uden følelser.
Jeg kan kun sige at jeg er helt enig med dig!!
-men det lader bare ikke til at han er enig med dig. Derfor synes jeg ikke i passer sammen, ihvertfald ikke nu...
Måske har du ret i det med at han skal løbe hornene af sig, men da jeg hverken kender dig eller ham, kan jeg ikke give dig et ordentligt svar på dit gode spørgsmål..
Jeg synes virkelig du skal fortælle ham hvad du føler, både når han tager i byen, og i hverdagen...
Som sagt, jeg kender ham ikke, (det gør du egentlig heller ikke,) og det er lige præcis dét der gør det så svært at finde ud af hvad du skal stille op med ham...
Jeg ved ikke om det jeg har skrevet er til at forstå, men det jeg mener er at han bør vide hvad du føler, for du vil gerne have ham til at føle noget for dig.
Sådan som jeg opfatter jeres situation, skal du ikke regne med, at det er ham, der starter det med de "varme" følelser...
Knus Moi!!!
Et lille ps.
Jeg bliver lige nødt til at spørge en gang til: er du sikker på det er ham du vil have?
For som du selv skriver, er du meget ensom og har virkelig brug for en kæreste....
Er du så helt sikker på, at du ikke vælger ham, fordi han er tættest på lige nu???
Hvis du finder ud af at du ikke vil have ham, så er det unødvendigt at bruge så meget energi på ham...
Det vil helt sikkert kræve en kæmpe indsats at vinde hans hjerte, hvis det overhovedet kan lade sig gøre...
Jeg er altså ked af hvis jeg siger det meget hårdt, men det ville bare være så ærgerligt hvis du fik et håb fra mig, som viser sig at være helt umuligt at realisere...
Jeg synes virkelig, at du skal overveje en gang til om det er ham, (og ikke "bare" en kæreste,) du vil have...
Hmm... det blev lidt længere end forventet, ps.'et...
Mange kram herfra!!!
tilføjet af

har du

hej,
her er jeg igen.
jeg har svaret dig under ingen svar.....
det var lige den overskrift jeg kunne finde på i øjeblikket..
tilføjet af

medfølelse

Hej hope!
Du ved alt¨å ik, om han har fundet en anden? Jeg føler også med dig, frygter at det er det der hænder med mig også...Hvordan havde du det med, når han fortalte dig at du var sød og lækker (før sex)?? troede du hans ord??
Jeg tvivler altid.
Sagde du, at du var ked af det, når han tog til fester med andre piger osv??? der er jeg nu, min skulle til fest i lørdags og jeg kunne intet gøre andet end ønske ham en god week-end. Måske finder din ud af, at du alligevel var den rigtige, det vil jeg håbe for dig.
Hvor gamle er i??
Jeg tror det er vigtigt, at man ik blir for besiddende i et forhold. Min får så meget frihed. Jeg er bange for at han møder en anden og yngre. Jeg er en del ældre end ham.
Hvor personlig var han i sine smser til dig?? skrev han noget om, hvad han følte for dig? at du var sød osv.?? håber at høre fra dig igen. Vi er/var jo i samme situation. Har du snakket med el. hørt fra din siden sidst?
Hej fra Miss x
tilføjet af

med eller uden

Til askepot...
Med de fyre jeg har været i seng med... har vi klaret os ganske udmærket uden "spytklatten". Piger kan ganske enkelt også få lyst... og så bliver spytklatten ganske enkelt overflødig...også første gang... Det har du måske ikke prøvet❓Du har da nogle triste erfaringer, eller så har du slet ingen...
Til pigen der er i tvivl, vil jeg sige... prøv at lade ham være i fred et stykke tid. Måske kommer han så til dig, ellers er der jo så mange andre dejlige fyre.
Held og lykke
tilføjet af

det ka du ha ret i

hejsa.
jo, du har ret, man skal give hinanden frihed, men for meget ødelægger altså også en hel del, især hvis det kun er dn ene person der hele tiden udnytter det,og det lyder det som om din ven gør.jeg føler virkelig med dig, for der er åbenbart intet at stille op, når en mand vil behandle en kvinde sådan, Jeg forstår bare ikke hvordan en mand kan være så hjerteløs.
jeg er 43 og min elsker var 36, han sagde fra starten at alderen intet betød, og jeg var alt for ham, og at jeg var den eneste kvinde hvor han virkelig kunne åbne sig for, både med problemer og sexuelt.
Han har så tilgengeld aldrig skrevet noget virkelig kærligt, eller romantisk i sine sms, men jeg har, jeg har også fortalt at jeg ikke kunne undvære ham, og han virklig var mit livs kærlighed, for jeg havde det på samme måde, jeg var åben og ærlig, og havde det virkelig dejligt i hans selvskab.
Lige nu kæmper jeg med gråd, og har det virkelig skidt, tager telefonen flere gange om dagen, skriver en sms, sletter den så igen,
Jeg er egentligt nået dertil, hvor jeg er nød til at lade være med at ydmyge mig selv...
Men svart er det,
Har på fornemmelsen nogle mænd nyder at kvinder tigger dem, for at blive,,
Tror du ikke???
Knuz fra hope.
tilføjet af

føler virkelig med dig

Hej Hope
Jeg forstår dig, og jeg synes det er synd for dig, at en mand kan gøre dig så ulykkelig. Hvorfor kredser vores tanker hele tiden omkring "HAM".
Vores situationer er lidt forskellige, men jeg gør det samme som dig..skriver smser og afsender dem ikke, lever lidt i en drøm, ville ønske at han modtog dem og svarede kærligt tilbage.
Engang forlod han min lejlighed i vrede og jeg tiggede og bad ham om at tilgive mig...både telefonisk og pr. sms...men tror du, at han skrev el.sagde.." det er ok du, du er tilgivet" nej jeg hørte intet..og jeg tror han kan lide, at jeg er helt ned på knæ for hans kærlighed. Jeg ringede endda grædende på hans mobilsvar og stadig intet svar.
Kort tid efter ville han ha sex med mig igen.Han ville ikke snakke om vores skænderi, bare ha at alt var som før. Hvorfor jeg elsker ham....han er lækker..desværre og uopnåelig på en måde.
Håber tiden vil læge dine sår ..og så vil jeg håbe, at en ny sød fyr/mand vil få øjnene op for dig. Vi skal ikke finde os i at gå og være så ulykkelige,men det er svært, når man elsker.
tilføjet af

Kanon ide!!

Jeg havde det en smule på fornemmeren at han ville svare lidt sådan men KANON ide om at sørge om i ikk bar kan tage et andet sted end lii der hvor hans venner og bekendte holder til. Den tanke havde jeg slet ikk tænkt på.. men god ide..! Men selvom du nok er lidt nervøs for at spørge ham så bar tro på det og lad være med at tænke på det værste! Hvis du skriver en sms til ham om det, så hver sød at skriv den hurtigt, skynde dig at sende den og SÅ læs hva du har skrevet! for ellers kommer du til at tænke for meget over hva du skrev men når du jo HAR sendt den er der ingen vej udenom! på den måde får du spurgt rigtig hvis du sms-er! altså hvis du er nervøs og lidt bange! Men synes helt klart at du ska spørge ham i telefonen eller ansigt til ansigt! det er altså bedst! Helst ansigt til ansigt! hvis du vælger det, så prøv at være lidt fræk når du siger det så må han da næsten si ja! Men hvis han ikk vil ses med dig offentligt så ER han da ikk hver at samle på! eller er det måske fordi at han har kæreste på?
Jeg synes at du er meget meget modig! ville godt nok selv have gjort det samme som dig men det er modigt det må jeg sige.. det ska du ha!
Ja der er godt nok gang i den her debat! men håber ikk at der er så mange så du ikk kan bruge så meget af mit!
held og lykke igen, igen, igen................
knus
tilføjet af

hvordan modig

Hej Stine!
Tak for dine gode svar. Jeg tror jeg har tænkt mig at spørge ham face to face og så afvente at han sir " nej du...vi er jo ikk kærester...og jeg har ikk tid i dag....osv. du kan godt høre , at jeg ikk er særlig optimistisk.
Jeg har haft tanken om, at han måske kan have kæreste på uden at ville fortælle mig det, men jeg kan jo kun vælge at tro, at han ikke har. Men det er ikke megt vi ser hinanden.
To timer ca. hver 14. dag. Men det er som om, at det er noget fast for ham, at det er hver 14. dag. Jeg ville jo gerne ses hver uge med ham.Når han så ser mig, får jeg et knus og kys og han siger "det er længe siden" jeg ved ikke hvor meget han lægger i det... tror du han kan undvære sex i 14 dage?? Jeg kan godt, men han er jo en fyr.
Du skrev, at jeg var modig. Hvordan modig mener du? jeg forstod det ik rigtigt. Var det fordi jeg ville spørge, om han ville med til en anden by?? Hej og tak fordi du har lyst til at svare mig.
tilføjet af

Svar!!.....

Det jeg mener med modig er at du laver en debat og at du bruger det vi siger det synes JEG er modigt at du også tør at gøre det lige med det samme! respekt for det! Er glad for at høre at du vil spørge ham ansigt til ansigt! det er nu det bedste! Det med kærester! det JEG mente i min tidligere mail var at han måske havde en kæreste men den tanke hvad åbenbart strejfet dig! lad os håbe at han ikke har!
Jeg tror virkelig ikke at han kan undvære sex i 14 dage! hehe! sådan er fyre! og specielt når de er vant til det hver 14. dag som han jo er! Aner ikk hvor meget han ligger i det! Men jeg synes da at det lyder som noget han mener! Men hvis han siger det! hvorfor vil han så ikke snakke med dig imellem de 14 dage! det er jo et godt spørgsmål! så er lidt udsikker på hvor meget han nu ligger i det! det er lidt 50 - 50! Men bare klø på! og gi ikke op! du skal nok vinde hans kærlighed! det tager bare sin tid! jeg har prøvet at være vild med én i 4 år! Det endte med at vi blev kærester!
såå..! bare tro på det!!!
tilføjet af

Sex hver 14. dag

Hej igen Stine!
Vi får da skrevet lidt sammen. Det er da hyggeligt. Hvor gammel er du egentlig? (jeg er bare nysgerrig) Jeg ved ikke, om du misforstod noget, jeg skrev i mit sidste svar.
Min ven har aldrig sagt, at han kun får sex hver 14. dag, men jeg tror jo, at han kun har sex med mig....jeg var bare interesseret i at høre, om du tror, at nogle fyre kan "nøjes" med sex hver 14. dag??? Jeg er jo nysgerrig efter at vide, om han også får sex hos en anden?? Han kommer tit rimeligt hurtigt, og det kunne måske tyde på, at han ikke får så meget sex, så trykket er større, hvad mener du?
tilføjet af

.....

jeg tror godt han kan undvære sex hver 14. dag! men jeg tror ikke at det er sjovt for ham! argh! mon dog! hvis han er SÅ sød mod dig og kommer hurtigt hen til dig så tror jeg faktisk ikk a han også har sex med en anden!
Ja vi får da skrevet en del! men det er da rigtig hyggeligt så...! jeg er 21! hvor gammel er du??
knus
tilføjet af

WOW!

Det var et meget godt indlæg..
tilføjet af

Vaer ikke ensam.

Hei Miss x
Jeg tror du skal vaere glad for den tiden dere har god sex tilsammens, om du trykker paa kan du risiker at han unviker deg, och er han saa bra som du sier har han ikke noen problem med och finne andre damer. Gi det hele litt tid och ta deg ut och se paa andre fyrer i mellomtiden.
tilføjet af

Drop ham

Du har ikke nogen chance for at "vinde" ham, han udnytter dig og dine foelelser. Drop ham, det bliver ALDRIG til noget med ham. Han er en undyttende, umoden lille idiot. Og du er better off uden ham. Skynd dig at finde en fyr der kan lide DIG og ikke kun dine koensorganer!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.