13tilføjet af

gummi revnede

for nogen dage siden, havde jeg sex med en pige, hvor komdomet revnede, hun skulle have mens dagen efter men ville gerne have hun tog en fortryelses pille men hun sagde hun iikke havde tid til at købe nogen, vil meget gerne have en tog en kan jo bare ikke tvinge hende... hvad kan jeg gøre???
hvad har jeg af rettigheder som mand??
jeg har lige sagt ja til at skal på mit livs rejse i 2 år så vil ikke være fair værken for mig eller for hende ved godt det er selv opfattet at sige jeg vil tage på min rejse men har sparet op i flere år og ikke snakket om andet i lang tid. men hjælp hvad kan jeg gøre???
tilføjet af

Du må

tage konsekvensen af din handling
tilføjet af

Tag det roligt

Der er 99% sandsynlighed for at hun ikke bliver gravid.
Ægget er for langt fra livmoderen til at det kan befrugtes. Det svinger jo fra kvinde til kvinde, men oftes skal du regne med at fra 10.dagen efter mens, og ca.4-5 dage frem, er den gunstige periode (hvis cyklus er ca.28 dage), så dagen før mens er alt for sent.
Dog har man selvfølgelig hørt om de mest utrolige ting, og det er jo liv vi taler om så alt kan ske, men sandsynligheden taler kraftigt imod at hun bliver gravid.
- James
tilføjet af

Nej, ægget ligger overmodnet allerede i livmoderen,

hvis hun har normal cyklus, og vil blive udstødt ved menstruationen. Ægget befrugtes normalt 12-18 dage tidligere i æggelederen på dets vej fra æggestokken til livmoderen.
tilføjet af

den med

at gummiet revnede er en gammel floskel' men hold du bare den i hævd' undskylningernes paradis længe leve... eller hva ?
tilføjet af

surt opstød

helt ærlig folk der bare skriver tag konsekvensen. kan de ikke bare lade være med at sige noget da det ikke lige er hvad man har brug for at høre.
man tager jo netop konsekvensen i det man tager problemet op og prøver at finde den bedste løsning hvis det ikke er at tage konsekvensen altså at se problemet i øjne... bare det er da stort da dette er et stort for personen der står med det..
så lad vær med bare at sige "tag konsekvensen" da det bare siger at man ingen holding har eller kan sætte sig ind i persons problem....
tilføjet af

den er god nok desværre

nej er især surt når man høre hvor lille muligheden er for det sker.
tilføjet af

Nu skal du ha tvillinger

Er du glad nu??
tilføjet af

hmm...

Hvis hun skulle have mens. dagen efter, kan du jo spørge hende, om hun har fået det.
Så behøver du ikke, at bekymre dig mere.
tilføjet af

Rolig, gummi koster ikke så meget.

hun har garanteret fået sin menstruation, men nu vil hun gerne pine dig lidt, fordi hun ved, at du skal på din livs rejse.
jeg har også kendt piger, som hævdede, at de var gravide, ifølge en hjemmelavet test, nogle piger kan rent psykologisk forhindre menstruation i 3--4 måneder, så i den periode, har mange ønsket, at blive gravide, de kommer i en slags skrukke overgangsalder, specielt hvis en veninde har fået en baby.
kvinder tænker meget ulogisk, han vil ikke forlade mig, hvis jeg siger jeg er gravid, og nogle piger snyder med morgenkvalme og opkastninger.
skulle du være far til en kommende baby, og du underskriver faderskabet, har du kun 6 måneder, til at ændre det, normalt vil politimesteren bede dig komme, og underskrive, men det nægter du bare, og så kan der komme en sag ud af det, hvor hun skal bevise faderens identitet.
kvinder kan også nægte, at oplyse om faderen, mange gør det, og de får alligevel børnepenge, fripladser, og andre sociale ydelser.
prøv at smigre hende lidt, med tomme løfter, billig vin, blomster, og hvad du ellers kan feje op fra gulvet, og sig, at gummiet må være bristet, fordi hun har bækken musklerne i orden, og at du aldrig har følt en så stram F..... før.
jeg har en kollega, som efter kun en nat gjorde en kvinde på 37 år gravid, hun kunne bare ikke blive gravid, før hun mødte ham, hun blev så glad, og sendte ham mange breve om, at hun aldrig ville nævne ham som far, hun ville bare sige det var en one night stand, og hun ikke kendte personen, hun var bare blevet så tændt af den store lygte han havde i lommen, så hun måtte absolut begæres.
nogle kvinder bruger også P piller, selvom de ikke fortæller det, hvis du har mistanke om graviditet, så gå til lægen med hende, eller spænd et stykke plastic folie over toilettet, så du kan få den første morgen urin, jeg ved ikke, om du som en mand, kan kræve en abort.
måske en af dine kvindelige bekendte kan svare på det.
tilføjet af

Jordbær hjelm

Det er bare sur røv...
Du får garanteret en lille grim rødhåret dreng som er ekstrem nærsynet, og med skæve ben !!
Tag det nu rolig, og se at komme ud og rejse..
God tur :-)
tilføjet af

Hun udnytter dig

Hun kan løse problemet med en fortrydelsespille.
Hvis det ikke skulle hjælpe kan hun bare få en abort, men man skal altid være hurtig.
Pas på hun ikke udnytter situationen til at misbruge din sæd til at få et barn.
Det er set før når tøsen er skruk.
tilføjet af

jaa

syntes bare det virker mærkelig at man som mand intet har at skulle have sagt. ved godt man bare skal passe på. men hvad skulle jeg gøre mere?? tager to komdomer på????
men bare ret juridisk burde man da kunne noget da det andet her jo kan ødelægge mands liv, fordi hun vil have barnet. og så kan man side der med et barn, som man ikke selv ønsker ved godt man kommer til at holde af det men skal som sagt ud at rejse i 2 år. og så kan jeg lige pludselig finde ud af jeg er far. og kan intet gøre ud over betale og være der for ens barn...
tilføjet af

fuck sakes

anonym brug dog hjernen for satan han kan jo ikke gøre for lortet revner vel altså shut the fuck up ^^
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.