8tilføjet af

Gulpladebiler

Slut med gulpladebiler til privat brug
http://www.bt.dk/bil-camping/artikel:aid=469926/
Hvad er jeres mening om dette.
admission
tilføjet af

Tja hvorfor ikke ?

De lovede jo også i valgkampen op til sidste valg, at de ville sænke bilafgiften - slæbte endda en fed bil på en trailer ind foran Førerbunkeren i København: "Vi vil sænke afgiften så flere danskere kan få råd til sådan en bil"
Så hvorfor ikke også løbe fra dette valgløfte ?!
tilføjet af

netop

Ikke alle har igennem årene haft råd til en ordenlig bil, heriblandt mange pensionister, så jeg vil håbe at i det mindste DF vil vise, som de fremturer med, at de vil de svage og hermed pensionisternes vel og ikke som velfærdsforringelses partiet venstre og de rabiale radigale
admission
tilføjet af

både og

jeg kunne da såmænd godt bruge en lille bil på gule plader, det har man lettere råd til når man har et stramt budget, men som artiklen også omtaler så er det med blikket rettet mod miljøet man vil ændre disse regler, og som sådan synes jeg det er fint nok.
vil dog håbe at de så nedsætter afgifterne på de miljørigtige biler samtidig, ellers ville det være temmelig dobbeltmoralsk synes jeg.
mh Jacob
tilføjet af

Der findes også gulpladebiler som ikke forurener

Lad os endelig være miljøbeviste, men der findes adskillige biler på gule plader som på alle måder er tilsvarende hvidplade biler, altså er lige så miljørigtige. Det er ikke kun de forurenene og driftsdyre 4 hjulstrækkere man sigter på i oplægget, men alle gulplade biler.
admission
tilføjet af

Gule plader

Så forleden dag en "dyr" sportsvogn parkeret hvor jeg bor, på gule plader, her undrede jeg mig, troede ikke dette var muligt. Men sådan er der så meget. I parantes skal det bemærkes, at denne helt åbenlyst var ejet af en af de håndværkere der her var igang med sort arbejde.Sort arbejde kan nu ikke forarge mig.
tilføjet af

i know

det er jeg såmænd klar over, det er hvad jeg mener med en lille bil på gule plader, det hjælper jo ikke noget hvis bilen er billig men sluger så meget brændstof at det ikke er økonomisk for mig mere.
men så skulle man ændre på hvilke biler der må have gule plader, hvilket også bare ville give et ramaskrig, for der er ingen top chefer der vil køre rundt i noget småt hvis de kan få sig en stor firhjuls trækker...
mh Jacob
tilføjet af

netop

Det er netop det jeg mener, selvfølgelig skal de dyrere biler ikke kunne fås på gule plader og langt de fleste som er velbeslåede ville ikke ses i en bil til. fx. kr. 200.000 på gule plader.
Personligt har jeg arbejdet i snart 51 år, har betalt min skat med mere eller mindre glæde, men har aldrig haft råd til en kvalitetsbil (er ikke i en vellønnet stilling). Nu er jeg så blevet pensionist og har igennem flere år sparet op til den bil som skulle være den sidste. Jeg har valgt og bestilt en Honda fr-v 2,0 bensin til ca. 185.000 på gule plader, men den kan først leveres sidst i Oktober. Nu frygter jeg selvfølgelig at alt kikser og så er jeg tilbage i enten en brugt bil eller et billigt alternativ. Jeg kører med campingvogn, så n bil med en vist trækkraft er nødvendig.
Iøvrigt er det forfriskende med en sober debat, uden de sædvanlige ukvemsord og personangreb. Det skal i have stor tak for.
Hilsen admission
tilføjet af

honda

de plejer ikke at være så hurtige.. så krydser fingre for dig ;)
lyder til at være en god bil, tror jeg ved hvordan den ser ud, men nu bliver jeg nød til at google for vil lige sikre mig ;)
selv tak, kan godt lide en god debat hvor man slipper for alle de hånlige og tåbelige indlæg🙂der er jo kun en måde at få det på, ved selv at debaterer på en sober måde.
mh Jacob
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.