3tilføjet af

gode råd ang. arbejde i London

Hey
Jeg tar til London om et par uger hvor jeg har planlagt at skulle arbejde i et halvt til et helt år! Jeg synes nogenlunde jeg har styr på alt, men for en sikkerheds skyld vil jeg meget gerne høre fra andre der har arbejdet eller boet i London, om de har nogle gode råd eller lign.
Og hvad med det danske Hostel derovre KFUK hvordan er det?? -Skal bo på KFUK den første måned, og regner derefter med at finde en lejlighed!!
Håber at der er nogen derude med nogle gode råd!!
/Hannibal
tilføjet af

London - tur

Hej Hannibal,
Har selv boet og arbejdet i London i 3 år - dejligt sted.
Har du fået styr på Told og Skat i danmark, mhp dobbelt beskatnings aftalen, fradrag etc? Kan være lidt tricky, så kontakt din kommunes told og skat afdeling angående dette.
En anden ting, for at få medicinsk hjælp på lige fod med andre engelske borgere, kontakter du det lokale "social and security office", for at få et engelsk "gult kort", samt engelsk "cpr". Du skal ligeledes have en P45 formular, som hentes på samme kontor. (Denne formular skal arbejdsgiveren udfylde - har noget at gøre med din skatteprocent. VIGTIGT! Ellers betaler du nødskat = høj.)
Det er meget svært at få en bankkonto i England, så en god idé er også at få en anbefaling med fra din bank i Danmark. Kan hjælpe dig lidt på vej.
Håber det giver dig lidt hjælp - ellers skal du være velkommen til at kontakte mig på email:
ebasc@sol.dk
Held og lykke!
Med venlige hilsener,
Eva
tilføjet af

Hej Hannibal

Hej Hannibal...
Jeg har selv boet og arbejdet i London..
Og du kan roligt glæde dig.. Det er virkelig fedt derovre! Der er knald på konstant...
Jeg boede selv 2 dage på Kfuk, så havde jeg ærlig talt fået nok.. Men det ser ud som om at folk trives på det Hostel.. Men hver har sin smag..
Men nu tog jeg ikke til London af den primære grund at bo sammen med en masse andre danskere, hvis du forstår!!
Jeg fik arbejde efter et par dage gennem et bureau, nu ved jeg ikke om du allerede har arbejde, men ellers kan du sende mig en email på nedenstående adresse, så skal jeg sende dig adressen på Bureauet...
Efter ca. en måneds tid, fik jeg fast arbejde, hvilket er at foretrække, men valgte Bureau vejen, først da jeg så kom til hurtige penge, da det er kontant betaling fra uge til uge;-)
Jeg fik arbejde på et af Londons Fineste, og ikke mindst dyreste hoteller hvor jeg lavede diverse opgaver.. Rigtig spændende..
og så lige en ting, Danskere der kommer til London for at arbejde.. er MEGET vellidte, de vil med garanti foretrække dig frem for en syd europæer, Brasilianer, Aussie eller en Kiwi.. Men det er jo positivt..
Jeg fandt et værelse ca. 20 min væk fra centrum, med Undergrunden indtil Covent Garden, så det var helt ideelt.. Der delte jeg værelse, bad og køkken osv. med en masse andre unge mennesker.. fra forskellige dele af verden..
Men det er dyrt at leve i London.. Men den eneste udgift jeg havde, efter en udregning da jeg kom hjem var den flybillet jeg købte med Ryanair til 250 kr alt incl hver vej.. så alt ialt meget lærerigt...
Men hvis du vil have adressen på det bureau kan du skrive til mig på kainvest@hotmail.com
tilføjet af

Hej.

Hej Hannibal.
Jeg tager også et par måneder til London og skal være på KFUM en måned indtil videre.
Men jeg har kun hørt godt om stedet og tror det er rigtig hyggeligt med kun danskere, for tror det giver sådan et godt sammenhold. Men jeg tror du skal være hurtigt ude, for der er vist rift om pladserne derovre.
MVH A-Post
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.