4tilføjet af

giv mig mere viden kvinder

Kvinder i må fortælle mig, hvordan tilfrestill jeg jer best? fortæl mig det! vil gerne være god i sengen😃så jeg er noget ved for de kvinder jeg mødere
tilføjet af

Ingen garantier!

Kvinder er forskellige og derfor er der ingen sikker guide. Hvad virker for nogle kvinder, kan få andre kvinder til at løbe skrigende bort. Ja, selv hvis noget virker med en mand er det ikke sikkert det virker med den næste man møder. Men det er det der gør det spændende og specielt. At skulle finde ud af at få det til at fungere sammen.
Det eneste råd er at du er opmærksom, lytter efter - og jeg mener LYTTER EFTER!!, er nysgerrig og ikke bange for at spørge. Der er ikke noget værre end mænd, der tror de ved det hele "for det virkede jo med min ex-kæreste!!", og som så ikke vil tage imod gode råd.
tilføjet af

Elskovens kunst

Her har du min opskrift:
Fyren selv, kan for så vidt godt være fraværnde, hvis bare han har sat sine spor i min bevidsthed i form af : Et kærligt væsen, et spørgende og åbent sind, god indfølingsevne og indforståethed med min fysiske og mentale formåenhed.
Han må gerne have et sødt og kærligt smil, og et vindende væsen, som jeg kan bære med til mit erotiske lønkammer.
Er dette tilstede, kan jeg komme et langt stykke videre selv, ved fantasiens hjælp og lidt fingersnilde.
Det vildeste ville selvfølgelig være at han var personligt involveret med sin indlevelse og sit nærvær, men da der ikke kan blive sådan en lun og dejlig elsker til os alle, er vi nok nogle der må se hvad der kan forefindes i fantasiens gemmer til sexuel inspiration og opmundtring.
Så kan du leve op til dette, og så have en god forståelse for det kvindelige univers´s i øvrigt, så vi vil stå i kø.
Forudsætningen for et godt sexliv er, at der er ligestilling mellem det kropslige og det sjælelige, og ingen tilfredsstillelse uden en god blanding af ingredienser fra begge verdener.
Men så vil der også være en god refusion til dig, i form af øm og kærlig feminin kontakt.
tilføjet af

Fest i toeren

Flere og flere kvinder, specielt de unge der ikke er så berøringsangste, har fundet ud af hvor mange fintfølende nerveender de har i røven.
Når de går på fordomsfri opdagelse i deres seksualitet, finder de fleste stor tilfredsstillelse i når manden boller dem i røven.
Læs mere om emnet her:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=15&conference=208&posting=794944
tilføjet af

Hvad med at

spørge de kvinder/piger du er sammen med om hvad de kan lide.. Det er ret godt at kende personen man er sammen med for sex bliver kun bedre med en man kender.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.