10tilføjet af

Gider ikk høre på : Fuck hvor er du tynd :O

Jeg er 18 år er 165 høj og vejer 41.8 kg.
nu sidder i nok der ude og hænger med underkæben og siger "FUCK HVOR ER HUN TYND"
Ja jeg er måske lidt tynd men sådan har jeg altid set ud (så længe jeg kan huske) og derfor er jeg faktisk PISSE træt a at høre på folk som går på gaden og hvisker om hvor tynd jeg er og venner fra skolen som kommer og siger "fuck hvor er du tynd"
Det gør fandme ondt at høre de ord, hvad ville en overvægtig ikk sige hvis jeg sagde "fuck hvor er du tyk" det da heller ikk særlig fedt.. Men folk tænker faktisk kun over at de ikk skal sige sådan noget til overvægtige, os som er tynde (ihverfald mig) skal høre på det hverdag jeg går endda grædende i seng hverdag!!
Tænk lige på at tynde mennesker også har følser og et hjerte som slår inde under den tynde hud..
Men eftersom jeg er blevet træt a det har jeg kontaktet sygehuset og sagt jeg vil have hjælp til at tage på og det skal være lige nu !?!
så jeg er i behandling og skal op og veje 50 kg. men derfor såre ordene mig stadig og jeg vil altid blive kendt som den tynde!
Til jer som sidder der ude og er en a dem som virklig ser ned på os tynde mennesker :
"TAG DIG SAMMEN OG LAD OS LEVE SOM VI GØR"
tilføjet af

YeaH - HeLt eniG!!!

Hej Henriette!
Jeg er også selv MEGET tynd, og ved lige hvordan du har d!
D er MEGET ubehageligt..
Man føler bare at ALLE kigger på en, og tror altmuligt om en.. Altså at man har spiseforstyrrelse eller lignende..
Og JA - d ER ligepræcis som at sige til en overvægtig, "Hold kæft, hvor er du feD!"
Jeg kan kun bakke dig op, og sige "You Go Girl" - fedt at du gør noget for at tage på!
KnuS oG masseR af oPbakninG t diiG!
tilføjet af

Tak :)

hey girl *S*
det er mega træls at folk skal glo sådan.. og især om sommeren når man går i sommertøjet så glo de først :O
man brude sku lave et program om folk der er tynde men ikk fejler noget i stedet for folk som er tykke og vil tabe sig !!
folk tænker sku slet ikk på os som har det svært ved at være tynd
knux Henriette
😃jeg har taget to kg. på på en uge .. wee..
tilføjet af

Hej Henriette

jeg kan godt sætte mig ind i din situation, selv om den er stik modsat min. Jeg er nemlig en af dem man ikke siger: "hold da op hvor er du fed" til.
Nu er jeg også ved at være en halvgammel pige og det gør nok at folk ikke siger det højt mere. Da jeg gik i skole var det hverdagskost og det er noget der påvirker en resten af livet.
Det værste er når nogle alligevel siger det, hviskende til hinanden, i den tro at jeg ikke hører det. Men så plejer jeg at kigge på dem og spørge om de synes de selv ligner fortmodeller. Det er en fornøjelse at se deres forfjamskede fjæs når de står der og ikke ved hvad de skal side.
Men jeg tror alligevel ikke det ville virke helt på samme måde, hvis en undervægtig sagde sådan.
Du har nemlig ret i at der slet ikke ses med samme øjne på problemerne uanset om det er over eller undervægt. Jeg har selv tidligere haft en tildens til at tænke, hun kan da bare tage på eller hvor er hun heldig at hun er så tynd, men efter jeg fik en kollega som også er blevet en veninde, der har samme problem som dig, har jeg ændret mit syn på tingene.
Det er i øvrigt et sjovt syn at se os to sammen, jeg lille og tyk og hun høj og tynd.
Jeg ved hvor gerne hun vil tage på og hvor meget hun kæmper for det, og jeg ved at det for hende er lige så svært som det er for mig at tabe mig.
Jeg håber det lykkes for dig at tage på - held og lykke med det.
Hilsen Gitte
tilføjet af

Er også tynd

Hej Henriette.
Jeg er selv en fyr på 19 år som er 170 cm høj og vejer ca. 48 kg. Altså lille og spinkel. En dag var der en mand der sagde "Du er da vist på den anden side af at være tynd, du har ikke været i KZ-lejr for nylig?". Men ellers er det faktisk sjældent der kommer kommentarer om det...
tilføjet af

hey chr.

jeg får tit kommentar fra folk..
og sys det er mega træls
tilføjet af

Hej igen

Mange er vel også misundlig på dig. Men jeg tror en af grundene til at du ofter får kommentarer om det, er fordi du er en pige. Jeg tager det selv ikke så tungt hvis folk hentyder til at jeg tynd. Folk har vel ofte ingen anelse om at man synes det er irreterende ligesom tykke mennesker ikke altid gider at høre på at de er tykke.
tilføjet af

tynd dame på 39 år

Hej Henriette
Jeg er lettet over at der er nogen der har det lige som mig fordi man støder jo aldrig rigtigt på nogen, hvor de så end går og gemmer sig.
Jeg er 39, 163 og vejer 42 kilo. Jeg har altid vejet 45 kilo så længe jeg kan huske så jeg har altid været tynd. Men da jeg fik mine to drenge røg jeg ned å 39 kilo og har kempet for at komme op på 42. Jeg kæmper stadig med at komme op i vægt jeg vil gerne op på mine 45 kilo men har ikke været der endnu og nu er mine børn 6 og 9 år. Så det tager sin tid og ind imellem syntes jeg at det går godt og jeg tager også på men når jeg så er stresset eller ked af det over et eller andet så kan jeg tabe 2 kilo i løbet af 2 dage og 2 kilo er jo rigtigt meget for mig. Hvis man så bare kunne få lov til at være i fred men det er fuldstændigt rigtigt som du siger man skal hele tiden høre på ( nej hvor er du tynd spiser du da ingenting).
Det er så ireterrende og jeg har lidt meget under det og gør det stadig ind imellem. Selv ens familie kan være rimelige ubetænksomme nogle gange hvor de såre en meget. Jeg ved at jeg kan tage på det har jeg nemlig prøvet problemet for mig er at holde vægten oppe. Jeg har fundet ud af at på apoteket kan man købe nogle proteindrikke i sådan nogle små kartonner ( man kan få dem med alle mulige slags smag) de er rigtigt gode hvis man er nede i vægten og ikke har appetitten. De indeholder nemlig vitaminer og mineraler og gør at ens appetit bliver forøget så man spiser mere. Dem bruger jeg en gang imellem når jeg skal gøre en ekstra insats for at tage et par kilo mere på.Man må ikke drikke dem hele tiden men de er gode til at komme overpå igen.
Nu er jeg jo 39 år så jeg har efterhånden lært at sige noget til folk eller inorere dem hvis de siger noget. Det har hjulpet lidt på min selvtillid at jeg har sagt inden i mig selv ( jeg vil da skide på hvad folk tænker og mener om mig hvis de ikke kan lide lugten i bageriet kan de sku bare skrubbe af så gider jeg ikke at spilde min tid på dem).Jeg ved at jeg har nogle søde børn en dejlig mand og nogle gode venner og til dels min nærmeste familie som aksepterer mig som jeg er og det er det vigtigste for mig.
Jeg kan godt se det fra din side da du ikke er så gammel jeg har jo selv haft det lige sådan. Men når jeg ser tilbage på den tid hvor jeg har fået mange bemærkninger så fortryder jeg at jeg ikke noget før har kunne sige til folk at de altså skulle lade være med at sige sådan fordi det sårede mine følelser. Jeg tror det er vigtigt at sige til folk at de såre en og på den måde for man altså også lidt mere respekt, selvtillid og man finder ud af hvem der virkeligt vil en det godt og hvem der er ens rigtige venner.
Venlig hilsen
Camilla
Ps. op med humøret, tag livet stille og roligt som det kommer og sorter i de mennesker du møder og brug dit krudt på dem du syntes om og holder af og som behandler dig ordentligt og med respekt det er det vigtigste. Vi kan jo altså ikke rumme alle dem vi møder i hvores liv.
tilføjet af

til chr.

hvorfor skulle folk være misundelige på mig??
og det er da lige meget om jeg er en pige eller om jeg er en dreng,det er da træls at høre på.. det såre sku folk mere end man tror!!
men nu er jeg så stædig at hvis folk kommer med en kommentar til mig så svare jeg igen.. og hvis det er nogen jeg kender så får de en på hovedet... er SÅ træt a det nu.. har hørt på det hele mit liv!
tilføjet af

kender det kun alt for godt.

heey er 16år og har være mega tynd hele livet... er hele min familie og kan vi ikk selv gøre for... min mor er 44år og vejer kun 42kg. og hun æder for 10... vi er så tynde at skolen har meldt mor til komunen, for at sulte sine børn!! LOL..! det en sydom... så ungerne har været til lægen, for at få en skriftlig erklering om at vores kroppe er normale..
jeg går selv i store løse bukser for at skjule det, svømmer i store shorts... viser aldrig mine ben heller ikk til kæresten for sys det er pinligt.. er lige begyndt på fedekur for en uge siden... fløde blandet med sødmælk mange gange om dagen.
tilføjet af

Er også tynd, men hvordan bliver jeg tyk?

Man høre sgu da kun om slankekure og overvægtige. Hva så med os tændstikkere? Skal vi ik også ha nogle gorde råd og anbefalinger om kost? Jeg er i samme vægt som Henriette, men hvordan kommer jeg op på de 50 kg? :0
Det er de jo ligelgade med.... -.-'
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.