10tilføjet af

Iskassen?

Altså ikke en kasse med is🙂Jeg ved ikke om det er stavet rigtigt, men det er mig umuligt at opdrive noget om det-den på google?
Så derfor får du en beskrivelse🙂:)
Jeg har siddet forkert eller for længe ned? Der er en smerte i hoften, bag på lænen og ned i mit lår. Jeg kan ikke sove på den gældende side, jeg har svært ved at have elastik-joggingbukser på, da selv det klemmer om min hofte og smerten breder sig.
I en hurtig bemærkning fik jeg at vide, at det sikkert var en nerve "iskassen" der trykkede eller var i klemme?
...og nu vil jeg gerne vide mere om den nerve?
Ved du hvad der snakkes om???
tilføjet af

Det er denne her!

tilføjet af

Uf du er hurtig

tak for din venlighed :)
tilføjet af

iskærnave

hej det lyder ikke godt for dig jeg har selv har problemer med rygen , efter 12 år som skralmand, jeg ville komme med en forklar på hvor for du har problermer med rygen , jeg ville først sige at jeg er ved at uddanne mig som healier , jeg er har gjort en masse forsinksning hvordan menske er sat sammen, hvert led i kropen har en betyden for digt tanke mønster, jeg ville siger det er meget komplex , men jeg ved at din ryg er din lives søjle og når der er problemer med den så må du lave noget om i digt liv , når du siger det er iskærnave det er problemmer med så er det grundlækker for det er i din neder ryg det grund lække for dig som person i dine omgivlsre , det kan være dig ardejbe . det er måske noget med familjen , elle noget helt andet, når du ænder det som ikke er som det skla være så ville det hjælpe dig og din ryg , når digt tanke mønster ænder sig så begynder kropen selv at lave din ryg god igen , du ville få en støre raspækt fra dine omgivlser , ved godt at det er let at ænder så meget på kort tid men man stare et sted og så gør man det i raspækt til sines omgivlser så de ikke få chok hvis det går for stærkt venlig hilsen slim ps håber du kan bruge det her
tilføjet af

Spændende input..

Jeg vil helt klart tænke over hvad du har skrevet... men det er bare svært at finde et problem om mig omkring mine omgivelser (hvis jeg har forstået dig korrekt?)
Det er ikke sådan at du har noget læseligt fra nettet... nogle link? Hvor jeg kan gå mere i dybden med det du skriver om?
...og tak for svar :)
tilføjet af

ryg

nej jeg har sat det sammen for dig det er ikke noget du kan få fra nette det er sådan som jeg ser på det , jeg kan give dig en lille historig fra min ven , jeg kenne en pige som hade en en dejlig mand det blev han bare ikke ved med at være og i løbet af mange år hvor de var sammen så begynte hun at få stæker smarte i sin højer arem hun går til lægen men han kan ikke se noget galdt med hinnes arm , det er den højer arm der svare til den fimenile siden af jeg person og hun er jo en kvinde , jeg sage til hinene at hun måtte gøre noget for hun hade stæker smarte i sin arm , så gjorde hun det op mid sin mand og i sammen øjebilk hun gjor det så forsvandt smærtenen i hinnes arm , det er en hurtig udgave for jeg er ikke så god til at skrive :-) ps ved siger du til noget healing skriv til mig på kim1968@tele2adsl.dk vh kim
tilføjet af

Tak for tilbuddet :)

Men jeg må nok takke nej. Det virker lidt uoverskueligt, at skulle heales af en fremmed jeg ikke selv har opsøgt i telefonbogen ;)
Men jeg bliver nød til at spørge dig, hvis højre arm er den feminine side, hvad er iskias/ryggen så?
tilføjet af

jeg har noget til dig

hej det kan jeg godt fårstå, jeg kunne jo være en slem en :-) hvis det er helt rigtig så må jeg ikke spøre :-( ups jeg haber ikke jeg får for mange sorte kryders :-) , jeg har noget til dig har det er for iskias og det hedder JUNIPERUS COMP ,Bambus comptil at opbygge ledskivernemed samt knoglernes yderste slidlag noget der hedder (periostet)du kan få det i en mælk og honning forretning . det er lige som at tagen en vitamin pille jeg håber det bliver bæder for dig, jeg kan sige at ryggen er din LIVS søjle så når du har noget med rygen så er det ligt slemt og der er en del tig du skal have på plads, jeg har set folk få en opration for diskoskolaps og forsætte hvor de slap , det gik ikke lang tid før de fik en ny diskekolaps bare en andet sted i ryggen ??? , jeg har set en få en diskolaps på bagsædet i en bus og han lå og sov ?? jeg har selv haft problemer med min ryg det to mig 5 år at ænder det er skulles ændet på jeg fik at vide jeg hade en naveskade i rygen og det kan kropen ikke lave fik jeg at hvide men jeg er ved at være rask nu der er kun ligt til bage i rygen og jeg får det hele tiden bare så jeg er sikker på at jeg ville healier resten af mit liv det giver mig noget stort at kunne hjælpe ander mensker må du få en god jul og et godt nyt år vh kim
tilføjet af

Tak for hjælpen

slemme ;)🙂Pøj pøj på din vej som healer.
I lige måde, god jul og godt nytår :)
tilføjet af

Din beskrivelse

- passer på dé symptomer jeg havde. Jeg har fået skiftet skrivebord (hejs) skrivebordsstol - sågar hjul og underlag. Jeg er rent til fys i et år, jeg har skiftet sko, jeg har stået op hovedet og hoppet på tungen, men også fået en masse behagelig massage <griner> - Alt uden virkning, indtil en doktormand fik den glimrende ide at bestille tid på Rygcenter Silkeborg, som så - efter 5 min. undersøgelse, kunne meddele, at min ryg ikke fejlede noget som helst - DEJLIGT, men kort, for jeg blev sendt videre i systemtet til fotografering - ja ikke portræt, men af min hofte!
- Det korte af det lange. Du har symptomer på slidgigt i hoften. Bed om at få den fotograferet, så det kan udelukkes eller behandles!!
- Skånejobnet for den raske gjorde så den så dårlig at jeg nu har fået to nye - og det virker!! og det virker første gang. Der er ingen god grund i denne verden til at gå med nedslidte hofte og i det smertehelved et kvarter mere end nødvendigt. Operationen er en bagatel.
tilføjet af

Hej hej Dulkis

Tak for din historie og svar - det var noget af en omgang, men du har ret i at der skal findes en løsning, at livet er for kort til smerte.
Hav en god jul :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.