9tilføjet af

Gentleman

Dette spørgsmål er fortrinsvis rettet til kvinderne. Den klassiske, kultiverede gentleman, der kender lidt til kunst, litteratur og manerer. Hvad med ham? Er han fuldstændig umoderne? Er det kun sportsmands-typen, der er i høj kurs i dag?
tilføjet af

Nej det er

....han ikke, men man finder ham ikke herinde...... 80)
tilføjet af

Nej det er han

.......skam ikke da. Man finder ham bare ikke herinde.....80)
tilføjet af

Det må I

....unskyld. Min pc laver trick or treat. Det skulle altså kun stå en gang. 80)
tilføjet af

Uha...

... Han er der vel stadigvæk, et sted derude... Det er dog for lidt man ser til ham - Desværre...
Måske ved at være en uddød race? Jeg kan for mit vedkommende sagtens udnvære sportsmanden, og "nøjes" med Gentlemanden...
tilføjet af

Gentleman

Hejsa!
Nej nej getlemen er stadig at fortrække, men det gør da ikke noget, at de også er lidt sporty.
Men de er godt nok svære at finde.
Hilsen Topsi
tilføjet af

Miljø

Han er hverken umoderne eller svær at finde.
Hvis man bevæger sig i de kredse, hvor en mand faktisk kun kan fungere ved at være gentleman og kvinden kun fungerer ved at være kvinde, er alle mænd gentlemen.
Problemet for en gentleman er som regel, at mange kvinder misforstår deres motiver. Her ser vi kvinder skrive, at en gentleman er svær at finde. Det er ikke korrekt. Hvis kvinden opfører sig som kvinde, bevæger sig som kvinde, taler som kvinde, vil næsten enhver mand være en gentleman.
Men en kvinde i jeans og "jeg klarer mig selv"-attituden inspirerer ikke en mand i den retning.
tilføjet af

Ikke gammeldags

Jeg ved der er mange kvinder der kræver eller efterlyser en gentleman. De glemmer bare at lade ham være det. "Jeg kan godt selv åbne døren", jeg kan godt selv dit og dat. Rigtigt nok, det er nok ikke videre inspirerende. Jeg tror mange mænd gerne vil være sådan, det ligger ligesom til dem. Det er måske bare lidt svært uden at skulle føle sig til grin. Som det desværre er idag.
tilføjet af

hvad med ham der har det hele?

Kultiverede mænd er da kun et plus!
Men at han er kultiveret udelukker bestemt ikke at han er sporty og tænker på sin krop! For tiden ser jeg meget til en fyr, der bare har det hele i mine øjne:
- en superdejlig personlighed! Bærer aldrig nag, altid venlig og sød, smiler næsten altid, småflirter med mig på den gode måde, lyder som et yderst intelligent væsen, stille og rolig men på samme tid meget spændende at høre på.
- er meget kultiveret! Interesserer sig for opera, teater, kunst, musik (han spiller også selv), finere madlavning, kan flere sprog flydende (engelsk, tysk, italiensk og fransk foruden dansk).
- er meget sporty! Dyrker en masse forskellig sport, et rigtigt konkurrencemenneske. Kan så også lide at se sport på fjernsynet, men hvad så? Jeg følger også intenst med i cykling når det er på fjerneren eller kan ses på vejene!
- en god karriere! Han har et rigtig godt job
- Er huslig! Kan både lave mad, rydde op, støvsuge, har et meget rent hjem (har set det nogle gange nu).
- Godt udseende! jeg tror ikke der findes en kvinde som ikke kunne tænde på ham...
- sunde fritidsinteresser iøvrigt: frivillig hjælper i naturklub for
- en rigtig festfyr: rigtig godt til at danse, selvom han går tidligt hjem har man haft det rigtig godt i hans selskab, som sagt er han bestemt ikke kedelig.
..og så kommer det mest chokerende: Har i forgårs, ad omveje, fået at vide at han ikke har haft en kvinde i sit liv før! Han skulle ikke være bøsse, men blot ret genert! Så genert synes jeg ikke han er, men hvad kan jeg sige??
En helt frisk uplukket frugt, hvis hovede ikke er blevet drejet om på af os kvinder (mig selv inklusive *gg*), hvad mere kan man som singlepige forlange??
tilføjet af

Jep

Jeg er en gentlemen, absolut. Men min kæreste giver mig ikke plads til at være det. Det bliver misforstået og nogle gange så opfatter hun det som plat. Så jeg bliver nødt til at ændre min naturlige adfærd for at tilpasse mig hende.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.