2tilføjet af

Gameboy eller telefon

Hvad er det DU kigger efter når du køber en telefon. Ja de fleste kigge vel på standby-tiden, er der faveskærm, spil og idag vel også kammera.
Men efter min mening kigger de fleste efter de forkerte ting.
Standby-tiden/taletiden er selvfølelig vigtig, der er ikke noget mere irrterne end at telefonen løber tør for strøm 4 timer efter du er taget i sommerhus.
Men så skal man også gøre op med sigselv om det er en gameboy eller en telefon man skal have. For hvad er de entlig være de små og til tider sjove spil der er i telefonen. Jeg vil heller have en telefon der f.eks har en kalender der funger. Kammraet i telefon er sjovt men liggyltigt, du kan aligevel ikke tage gode billder med det, til det skal du minimum bruge 3,0 mega pixels og en blitz.
Se dig for når du skal købe en telefon. Kig efter standby tid/taletid. En menu du kan finde rundt i uden for meget besvær. Hvis du køber en telefon for spillens skyl, er du bedre tjent med en gameboy.
tilføjet af

Ja, men...

Enig, men der findes altså også gode telefoner, der fungerer som telefoner og med kalender og sådan, men som også har gode spil og kamera.... Hvis du forstår, hvad jeg mener...
tilføjet af

ikke nevendigvis

hviste du/i at man kan få gameboy spil et sted her på netet
...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.