12tilføjet af

fucking tøsedrenge

Massivt politiopbud ved handelsskolen i Ballerup
Politi fra Gladsaxe og København rykkede onsdag middag ud til handelsskolen i Ballerup, hvor knapt et halvt hundrede unge med indvandrerbaggrund havde tage opstilling foran skolen, oplyser vagthavende ved Gladsaxe Politi.
Politiet havde en formodning om, at de unge ville have fat i en af skolens elever, og derfor blev de mange unge omringet og udspurgt om deres identitet, fortalte vagthavende.
tilføjet af

hørt!

Fuck nogle idioter ... !!! uhyggeligt at tænke på hvad der var sket hvis de havde fundet ham ... 50 mod 1 er lidt for sindssygt! ... men sådan er tiderne jo... de styrer jo efterhånden det hele!
tilføjet af

Havd stod de der for?

Dit indlæg siger intet om, hvad der var grunden til at de stod der...og du lægger heller op til at debattere noget...du lsutter dit indlæg:
"Politiet havde en formodning om, at de unge ville have fat i en af skolens elever"
Og dertil kan man jo bare svar: Nå
tilføjet af

hmmm

1. Er copy/paste fra avis-artikel (BT)
2. er sådan set ligeglad med debat om det.
3. pointe er at der er 50 mand efter en.... og så er det egentlig ligemeget hvem det er, det er for "tøset" ....(men pusigt nok er det et folkefærd der går meget op i "æres-begreber")
tilføjet af

de der fremmed piger

De boller nogle gange for vildt, en herlig ting!
Om det var grunden vides ikke.
tilføjet af

fuck dig selv

fucking nar
tilføjet af

Link?

kan du ikke smide et link til nyheden?
tilføjet af

æres begreb vip my ass

tja - jeg fik jo ret, at det var noget med en fremmed kvinde.
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=346574
citat fra artiklen
Ballademagere angreb med baseball-kølle
Ifølge både politiet og Ingo Østerskov var dagens truende adfærd direkte afledt af voldsomme begivenheder dagen før, da en af skolens elever - også med indvandrerbaggrund - blev tævet af to andre unge, der var udstyret med et baseballbat. De to voldsmænd blev sidste år bortvist fra skolen på grund af ballade.
Angiveligt skulle den unge mand, der nu er syet med fire sting, have lagt an på en pige, hvis familie ikke brød sig om det flirteri. Og det var to af pigens familiemedlemmer, der gennemførte overfaldet. Ifølge Politikens oplysninger havde de to overfaldsmænd sindsro nok til at tage et billede af deres blødende offer, før de stak af.
Den store bevæbnede flok, der mødte op ved handelsskolen, var venner af den elev, der fik bank. Det er politiets indtryk, at de ville hævne sig på venner af de to voldsmænd.
»De følte, at deres æresbegreber var overskredet«, vurderer direktør på handelsskolen, Ingo Østerskov, der efter onsdagens batalje havde et møde med lærerne om, hvordan overvågningen af skolen kan intensiveres.
citat slut.
tilføjet af

Kunne det tænkes...

At problemet kunne løses på en anderledes måde: hvis man smed den generelt fjendtlige danske holdning til indvandrere overbord og gik ind og tog ansvar for at løse problemet i stedet for at flytte det rundt hele tiden, så kunne man nå meget mere.
Feks. er alle de tiltag der gøres i forhold til indvandrere, iværksat med "bagdøren åben": de skal hjem igen! Dvs. alt hvad der gøres, er kun halvhjertet og så kan det være helt ligemeget at gøre noget i første instans, for det hjælper ikke en dyt alligevel.
Hvis man derimod gik ind og sagde, okay, når de kommer hertil og flytter ind i vores samfund, så skal de være velkomne, og de skal have lov at nyde, af alt hvad vi har. Man åbner op overfor deres lyst til at være her, nyde og ikke mindst yde. At tilpasse sig et venligtsindet samfund er langt nemmere, end at tilpasse sig et samfund, der hellere så ens røv end ens ansigt.
At tage ansvar indebærer at lære både dem, der kommer hertil og deres børn, hvilke normer og værdisæt vi anvender her, og for få det fulde udbytte, må man respektere det. Man kan KUN opnå andres respekt, ved at vise dem respekt....Det gælder alle og i alle forhold.
Ved at vise dem respekt vil vi have langt lettere ved at se det værdifulde de kommer her med, og de vil langt lettere kunne acceptere vores normer og regelsæt.
I sidste instans betyder det, at den "ære" disse mennesker vil forsvare, handler om normer og værdier der har sit fundament i VORES samfund, og ikke et værdisæt, som har rødder i det samfund, som vi meget gerne vil sende dem tilbage til. (Det er jo det faktum at de IKKE er integrerede, der holder disse æresbegreber levende)
Vi skal lære dem om det, vi er stolte af. Hvordan skulle de ellers kunne tage det til sig, og se det som noget DE kan være stolte af?
Og til sidst: Er der virkelig nogen der for alvor tror, at man LØSER noget som helst ved at smide folk "hjem"? Ser det virkelig sådan ud i jeres hoveder, at så snart alle disse mennesker er deporterede, så er det helt uden for vores berøringsflade og at vi er efterfølgende fritaget for ansvar?
tilføjet af

Andre handsker på!

Med al respekt så repræsenter du pladderhumanisterne i overdrevet forstand.
Danskerne får hele tiden skudt i skoen hvor dårlige mennesker de er, racister og andet skummelt.
Mener det for letkøbt altid at skyde skylden på danskerne og kalde dem for racister ved enhver given lejlighed. Flygtninge, indvandre kommer hertil, men det er os danskere som har ansvaret, vi skal indordne os, vi skal opdrage dem, vi skal udvise respekt, vi skal forstå, vi skal vi skal.
Nu slår vi snart 2005 og det er stadig danskernes skyld, at indvandre og flygtninge ikke vil integreres.
I 60 og 70erne hvor vi inviterede gæstearbejdere til landet, var vi imødekommende, gæstfrie og nysgerrige for at vide mere om disse, udviste din berømte respekt.
Da de havde været her nogle år og blev familiesammenført, var vi ligeledes imødekommen. Så kommer 80/90erne hvor det bliver en trend at være flytning og gæstearbejdernes børn, 2 generationen kom på banen. Så begyndte det for alvor at gå galt. Mange af disse foragtede vores levevis og mente at de og deres tro var hævet over vores regler og normer.
Disse flygtninge, indvandre fik gode lejligheder, sprang boligkøen over, fik boligtilskud til dyre lejligheder, fik penge til dagen af vejen, fik skattefordele ved hjemsendelse af penge osv. osv. dette var/er ikke respekt nok set med dine øjne.
Pladderhumanisternes problem er at i ikke vil indse at i har forfejlet, mange af disse mennesker kan og vil ikke nås, respekt eller ej. Indse dog nu at i har tabt og tag andre handsker på.
Til sidst, selvfølgelig skal grove kriminelle uden dansk statsborgerskab ud af landet. Vi skulle ikke gerne udvikle os til et land som samler på psykopater.
tilføjet af

Jeg repræsenterer kun mig selv!

Jeg er ikke i en nogen forening af meningsfæller, og jeg ønsker ikke at blive slået i hardkorn med "pladderhumanist"-betegnelsen. Hvis jeg havde slået mig sammen med nogen, ville jeg på det bestemteste håndhæve min ret til at kalde mig hvad som helst, og ikke føle mig forpligtet af din tilbøjelighed til at påklistre mig en etiket efter dit valg.
Jeg taler ikke om skyld...glem det! Jeg spørger, tror man virkelig, at der LØSES problemer ved at sende indvadrerne et andet sted hen, og lukke øjne og ører? Er vi som danskere fritaget for ansvar, hvis vi får held til en sådan manøvre?
Jeg er af den overbevisning, at de problemer der efterfølgende vil opstå er af en størrelsesorden, vi ikke drømmer om, og at det der sker nu egentlig er en udmærket løsning. Den kræver såvel en god vilje fra deres side som fra vores side...og hvem ved, måske kommer vi selv ud for enten som enkeltindivider eller som folk, at have brug for andre landes gæstfrihed....og er DET ok, når vi behandler andre med denne imponerende intolerance?
tilføjet af

Intolerance!

Denne intolerance du hentyder til, er måske kommet efter mange års problemer med indvandre, flygtninge og deres efterkommere. Vi besad ikke nogen intolerance, som du måske læste, da disse kom i 60-70 og start 80erne.
Jeg mener at skyld og ansvar hænger sammen her. Hvis det er vores ansvar, bliver det i den sidste ende også vores skyld. Måske man kunne ønske sig en mindre intolerance fra den anden part, men det er nok for meget at forlange.
tilføjet af

Styr dig lige!

Perkerlort!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.