1tilføjet af

Fremragende bog oversat

Det har i et par år ærgret mig, at den amerikanske forfatter, dr. David Duke (tidl. medlem af Repræsentanternes Hus, Louisiana) ikke blev oversat til dansk. Da mit engelske er rimeligt, læste jeg imidlertid hans "Jewish Supremacism" på nettet. Samtidig blev jeg klar over, at den danske advokat Knud Bjeld Eriksen var ved at oversætte den.
Cirka 1. maj blev det muligt at købe den. Den hedder i Danmark "Jødisk racisme" (Dan Publishing), og jeg har nu læst den med en glubende videbegærlighed - kunne dårligt lægge den fra mig, næsten som de bedste thrillers. Og forfatterens første ord i forordet stikker ikke noget under stolen:
"Jeg lover, at denne bog vil provokere dig. Dens opsigtsvækkende dokumentation vil komme til at modsige nogle af dine mest grundlæggende forestillinger."
Nu var jeg ikke længere så forudfattet eller afvisende, som jeg ville have været for år tilbage, hvilket skyldes ret omfattende læsning af alternativ eller revisionistisk litteratur om 2. Verdenskrig og holocaust (ligesom Duke staver jeg det heller ikke med stort). Alligevel spærrede jeg øjnene op ved synet af hans utroligt mange dokumenterede oplysninger, som da også er samlet siden forfatteren var teenager sidst i 1960'erne.
Det er så ærgerligt, at de mange - også nogle med historisk interesse - formentlig vil sky denne bog. Skynde sig at se den anden vej, hvis den skulle lige fremme et sted. For ikke sandt: Den skal ties ihjel. Må ikke eksistere.
Den kender vi vist allesammen, ikke? Tænk om man blev kaldt "afviger", "antisemitisk" eller endog "holocaust-benægter". Tænk om naboen eller dem på arbejdet/uddannelsesstedet så ned på en. Og den risiko løber man, hvis man fremfører vise af denne bogs synspunkter. Der er EU-lande, hvor man kan blive fængslet for det.
Hvorfor? Ja, det er bl.a det, denne fremragende bog giver svar på: Fordi det nu engang er jøder, der dominerer forlag, presse, tv, radio herunder satire/underholdning, filmindustrien (tør jeg NOK sige, jeg vidste ikke det var så påfaldende før læsningen af denne bog) og - i hvert fald også politik i USA.
Har du læst hertil? Så hør lige, hvis du også troede, tv-serien "Holocaust var lavet af såkaldt "upartiske amerikanske filmfolk" (det gjorde jeg skam for 30 år siden, vi hørte jo aldrig andet), så får vi af David Duke dokumentation for, at det er en helt igennem jødisk produktion. Alle de vigtigste personer, instruktøren, manus-forfatteren, komponisten, producenterne. Det vidste du garanteret heller ikke.
Men læs, læs..bliv klogere. Men det kræver selvfølgelig, at man tør.
tilføjet af

Villy kan oversætte den, når han får tid.

Villy, can you oversit it?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.