3tilføjet af

Mave og brystsmuskler

Hej, jeg er en dreng på 17 år, som virkelig godt vil have six-pack og en virkelig god brystkasse. Jeg har gået i fitness i lidt over en måned nu og jeg kan ikke se noget er sket, men kan se på hvor meget vægt og gentagelser jeg kan tage, er gået fra 30 kg i bænk-pres med 8 gange 3 gentagelser til 50-60 kg med 10 gange 3 gentagelser og kan bruge 25 gange 4 gentagelser med 40 kg med maven 2 gange når jeg er i fitness.
- Jeg går i fitness 3-4 gange i ugen, og det skifter med at træne bryst, bi- og tri-ceps og lidt skulder, og den anden gang er det, mave, ryg, ben og lidt skulder. Der går 1-2 dages pause mellem træningen, hvis det første jeg nævnte var 1 og den anden måde 2, så kunne det ser sådan her ud, mandag 1, tirs fri, ons 2, tors fri, fre 1, lør fri, søn 2.
Jeg er også begyndt at tage ca. 1000 mavebøjninger hver dag( først starte den dag dette indlæg er lag ind)
Min BMI Viser at jeg var 0,1 kg fra at være undervægtig og at jeg har 10,2% i fedtprocent.
Jeg kan kun se meget lille forandring, og vil virkelig gerne have god six-pack og god brystmuskler her til sommer, for har aldrig været tilfreds med min krop, så har aldrig kunne smide trøjen, og det vil jeg virkelig gerne. Altså, man kan mærke mine muskler, men fordi jeg har et lag fedt så ligner det deller og har ikke selvtillid nok til at tænke, at jeg ved det er muskler selvom andre synes det ligner deller, vil gerne have andre kan se det er muskler let.
Nogen der har råd?
tilføjet af

Mave og brystsmuskler

en fedtprocent så lav og du har stadig deller?
Jeg vælger nu at kigge væk fra din fedtprocent og komme til det konkrete. Du får ikke sixpack eller bare en pæn flad mave af at træne musklerne. Til at starte med skal du tabe fedt, vel og mærke på hele kroppen. Arm, ben, fødder, hals ;)
http://www.bodyrock.tv/2012/02/02/make-me-proud-bikini-body-rep-challenge-workout/
På bodyrocks hjemmeside kan du få god inspiration til hvordan du bør gribe dit problem an. Motionscenter er skide lige gyldigt, så længe det gøres forkert.
Det er højst sandsynligvis langt mere værd for dig at starte ud med at gå til motionsboksning eller zumba ;)
tilføjet af

Mave og brystsmuskler

Tusind tak for dit råd, jeg tror jeg vil prøve det🙂
Kan løb, cykling, sjipning eller lign. gøre det samme som eksempelvis boksning som du nævnte? :)
tilføjet af

Mave og brystsmuskler

Du kan bla se Fat fighters på youtube, de har nogle tips om rigtige trænings metoder og kost alt efter hvad du ønsker og opnå
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.