53tilføjet af

Forstå det hvem der kan.

Hørte for et stykke tid siden om en episode i dagens Danmark.
En indvandrerpige føler sig lidt udenfor i en klasse og ringer derfor efter sin storebror.
Storebroren ankommer til skolen og vælter ind i klasselokalet midt i en time. Banker en af drengene i gulvet med hospitalsbesøg til følge.
Bagefter ringes der til drenges forældre og trues med, at anmeldes overgrebet, ja så ved man hvor de bor!
Underforstået at så skal man nok komme og tage sig kærligt af familiemedlemmer også!
Hvor f..... er vi henne?????
Er der noget at sige til, at man får en vis antiparti mod sådanne elementer?
Hvad er det for en mentalitet?
Hvorfor er det så svært at forstå at danskere bliver racister på baggrund af sådanne oplevelser?
Det er jo desværre ikke enkeltstående tilfælde.
Jeg er far til 3 piger og deres sikkerhed og liv går forud for alt. Derfor er jeg også nødsaget til at opdrage dem til at tage afstand fra indvandrerdrenge. Så kald mig racist for det, jeg er ligeglad, jeg vil hellere kaldes racist i dag end at stå med mine piger voldtaget og banket af en eller anden indvandrerdreng der skal spille Don Dario og "opdrage" sin kæreste!
Sjovt nok så taler indvandrere meget om ære og familie. En dag opdager de måske, at danskere også har ære og familier og at de en dag får nok af tyranniet!
Samfundet magter ikke at dæmme op for disse utilpassede unge og politiet har ikke ressourcer til at beskytte ofre og deres familier, så hvad sker der? Overfaldene anmeldes i stigende grad ikke.
En eller anden dag går det desværre nok helt galt og de hærgende røverbander smides på porten af borgerne selv.
Så fik jeg lige lidt luft, for det har virkelig harmet mig at sådan noget sker midt i en folkeskole i dagens Danmark.
tilføjet af

I bør holde op med at læse sensationsaviserne!

Et godt råd til jer, der altid siger at alle indvandredrenge er kriminelle, voldlige osv: I bør holde op med at læse sensationsaviserne! I kan jo ikke finde ud af at være kritiske overfor hvad I læser! Og I forstår åbenbart ikke at man ikke kan generalisere udfra enkelte tilfælde!
tilføjet af

Læs nu hvad der står.

Det var IKKE en historie fra aviserne men om en bekendt families oplevelser!
Du vil blot ikke se realiteter i øjnene og så snart man er af en anden opfattelse end dig, ja så lyver man bare.
Det her er ikke hverken sjov eller ammestuehistorier. Det ER hverdagens oplevelser, selv om du ikke tror det.
tilføjet af

Jeg tror på dig...

Men jeg er imod generaliseringer! Fordi du kender en der har oplevet noget, som jeg kun kan give dig ret i er forfærdeligt, behøver man ikke straks generalisere!
tilføjet af

Gør jeg heller ikke

Rent faktisk arbejder min hustru på en skole et helt andet sted i landet og de har tit og ofte været udsat for det samme.
Rent faktisk var det en overgang så slemt at man stillede vagter op osv.
En dag fik pedellen stukket en pistol op under næsen da han ville smide uvedkommende ud af skolen!
Hvis det blot havde været et enestående tilfælde, ja så ville du have haft ret i, at jeg ikke havde haft grund til hvad du kalder generalisering, men det er ikke enestående.
Det er det der gør det hele så uendelig sørgeligt!
tilføjet af

Burde ikke ske

Jeg synes bestemt ikke der bliver generaliseret, der skrives jo bare at dette ikke er et enkeltstående tilfælde og hvis du bare læser aviser eller ser nyheder engang imellem ved du jo godt at dette er sandt. Uanset om der generaliseres eller ej så er det da forfærdeligt at dette overhovedet sker EN gang. Så det er da tankevækkende at det du lægger mærke til er at du synes der generaliseres.
Forstår udemærket din holdning om at beskytte dine døtre realiste......better safe than sorry.
tilføjet af

Hørt !

Jeg har den fuldstændig samme holdning .... du kunne ikke have skrevet det mere præcist !!!
tilføjet af

Vælg mellemvejen

hey.
Ikke generelisere ... Nej, men sandheden ER jo at mange indvandrer er farlige og voldelige!
MEN der er godtnok også mange der er stille og rolige.
Mange indvandrer har oplevelser, indre smerter og erfaring med i bagagen fra deres måske krigsramte, hjemland, som måske påvirker deres adfærd!
Det er ikke okay det mange af dem gør, men må prøve at forstå og ikke sige ALLE!
For jeg kender mange indvandrer der er søde og rare og mine bedste venner... Og mange er flove over måden dem fra deres eget land opfører sig på!
Så rolig nu! Hold dine døtre fra stederne hvor de slemme indvandrer er, men lær dem at de ikke skal dømme dem, for ikke alle er sådan!
Giv de gode en chance... Det er kun fair!
MvH Mig
tilføjet af

ville ønske

Jeg ville ønske at jeg kunne give mine døtre en anden verden at vokse op i.
At jeg ikke havde grund til at skulle lære dem, at de skal holde sig fra unge mænd fra indvandrekredse.
Jeg mener at alle er mennesker og har ret til at være på denne jord, men nogen passer åbenbart bedre ind visse steder på kloden end andre. Personligt ville jeg nok også have vanskeligere ved at begå mig i visse lande, men så må jeg blot undlade at tage der til.
At mine piger skal opdrages til mistro er et nødvendigt onde. Hellere opdrage dem til at være skeptiske overfor ALLE frememde end at undlade det i "tolerancens hellige navn" og bagefter se dem mærket for livet.
Følelserne for ens børn går forud for alt andet! Og er prisen for deres lykke, at deres far kan kaldes en racist (selvom jeg ikke forstår det), ja så må jeg betale den pris. For de skal værnes mod så mange sorger og så megen ondskab som det står i min magt. At jeg derved gør en masse gode indvandrere uret, tja? Hvad skal man sige til det? Er alternativet ikke værre?
tilføjet af

Til ungpige17

Først og fremmest er det rart at du har venner blandt indvandrere som er søde og rare.
Inden du skrev dette tænkte jeg netop på at der selvfølgelig er mange indvandrere som ikke laver ballade, som passer deres job og ikke tæver deres koner og børn. Desværre kommer disse historier bare ikke i avisen og som jeg ser det skal der altså mange solstrålehistorier til for at "make up for" ÉN dårlig oplevelse med voldtægt og vold begået af indvandrere. Du skriver at mange af dem du kender er flove over den måde andre fra deres land opfører sig. Og det bringer mig frem til den tanke jeg først tænkte da jeg læste dette indlæg: hvorfor siger de ikke fra? Jeg synes det er meget sjældent man ser indvandrere fordømme andre indvandreres forbrydelser. Det er altid os danskere der skælder ud. Måske ville det hjælpe hvis også "de gode" indvandrere begyndte at brokke sig, for alle de dårlige oplevelser smitter jo beklageligvis af på de godes rygte og gør at danskere generelt tager afstand fra indvandrere. Er det noget I nogensinde snakker om?
tilføjet af

Bestemt ik enestående!!

Nej din oplevelse og reaktion er bestemt ikke enestående, har selv været ude for mange negative oplevelser fra den kant og hvis jeg er racist (som jeg efterhånden ikke ser som et skældsord mere), så må det være muslimracist, især på de unge.
Virker som om de unge muslimer ser op til det amerikanske ghettomiljø, kan efterhånden drage mange paralleller.
Syntes du gør det rigtige i at være forsigtig omkr. dine døtre.
Muslimernes æresbegreber gælder altid kun den ene vej også indenfor egne rækker.
tilføjet af

Men er det hudfarven

dine døtre skal dømme udfra? Jeg mener bestemt man skal beskytte sine børn! Man skal give dem "redskaber" til at være kritiske overfor folk de ikke kender! Hvis du fortæller dem, at det er alle "tyrkerne", "muslimer" "perkere" eller hvilket udtryk du vil bruge, så giver du dine børn et falsk billede af hvordan "onde" mennesker ser ud! (en "børnelokker er jo heller ikke nødvendigvis en 50-årig mand med lang frakke og slikkepinde) Voldtægtsmanden kan også være lyshåret og tale dansk! Lær dog dine døtre at bruge en sund fornuft istedet for at give dem rene fordomme! Så er der, efter min mening, tale om at svigte/narre sine børn!
tilføjet af

jo.. alternativet er værre

Jo.. alternativet er værre!
det er sørgeligt, men jeg synes at det fortjener respekt at du vil beskytte dine døtre! Sådan er det at være forældre!
Men persobligt kender jeg ligeså mange slemme danskere som indvandrer, ´men det har måske noget at gøre med hvor man bor!
Held og lykke ...
MvH mig
tilføjet af

opdrag..

jeres piger til at være fornuftige,så har Iikke brug for at være så panisk bange!der er ligeså mange danske drenge og piger der er ude og ski...men dem læser man ikke så meget om.og uanset den ene eller anden,så skal der da gøres noget ved det,det er unge der på en eller anden måde er blevet outsidere i vort samfund.ikke alle er lige heldige at ha forældre til at beskytte dem eller til at opdrage i hvad der er rigtig og forkert.ikke alle er lige heldige i at vokse op i et land uden krig,for derefter komme til et land hvor mange allerede har stemplet dem som 2rangs!?hvor det faktisk er ret svært at få en læreplads hvis man ikke skifter navn til nielsen eller jensen?det retfærdiggør ikke vold og hærværk...
tilføjet af

ja.. tit

Ja.. og første gang jeg hørte om det var i medierne!
Indvandrer ringede ind og sagde offentligt at de tog afstand fra med landsmænds opførsel og at hvis de var i deres land havde de fået meget værre straf!
Så.. Døm dem der skal dømmes.. HÅRDT! -Så de lærer det...
Men skån dem der ikke har gjort noget galt, og er tvunget ind i deres nye land, Danmark!
tilføjet af

Enig

Jeg kan kun give dig ret!
tilføjet af

Jeg håber.....

at du også advare dinne døtre om at have kontakt med rokker reliteret danske afskum, for der kan de jo blive narkomaner og hvad der ellers føre med dem af forfærdenlige ting, de gør ved vores børn med alt deres shit...;-(
tilføjet af

Hvem er de voldelige indvandrere?

Det er sørgeligt, at det skal være sådan som Realiste skriver, men jeg tror nu ikke, det er de indvandrere, der har været udsat for totur og forfølgelse, der opfører sig på den måde. Det er mennesker, der er kommet hertil af nød, og jeg er sikker på, at de gør, hvad de kan for at tilpasse sig samfundet.
Næh, det er, efter min bedste overbevisning, i overvejende grad de unge der er født her i landet af indvandrerforældre som aldrig har lært, hvordan spillereglerne er i DK. Forældre, der aldrig selv har fået en chance og som derfor bliver set ned på af deres egne børn.
Jeg tror, den bedste måde at fjerne disse voldelige elementer fra deres miljø i ghettoerne og give dem en fremtid at tro på. Jeg tænker her på den tv udsendelse forleden aften om unge Amer fra Volsmose. Han var virkelig en af de slemme drenge, men fordi nogle viste ham tillid og gav ham en chance, er han i dag en velfungerende ung mand, der har fået sin studentereksamen.
Nej, vi kan ikke generalisere, for vi hører jo kun meget sjældent om de velfungerende indvandrere, som lever i harmoni med sig selv OG den danske kultur, for det sælger jo ingen aviser. Men jeg er helt enig i, at vores samfund er blevet et dårligere sted at leve, og jeg frygter helt bestemt fremtiden for mine børn og børnebørn, hvis denne udvikling fortsætter.
tilføjet af

Godt svar!

Det var et flot svar! Gid alle ville tænke som dig.
tilføjet af

Good LUCK..

unge pige 17...
tilføjet af

Eller lukke øjnene for sandheden?

Det er jo et generelt problem. Hvis du læser Metroexpress i dag står der om folkeskolelærere der modtager trusler fra indvandrerelever.
Men vi skal måske også holde op med at læse Metroexpress?
Problemet med personer som dig er at i er for fanatiske og ikke vil se sandheden i øjne. Ellers også er du simpelthen for dum til at indse, hvad der foregår i samfundet
tilføjet af

Prøv igen -uden at angribe mig personligt!

SUK
tilføjet af

ENDNU EN KEDELIG HISTORIE

Jeg har også en af de kedelige historier fra den virkelig verden, som heller ikke kom i aviserne.
Min svigerinde som er skolelære på en folkeskole, hun fortalte mig denne frygtelige historie.
En af hendes elever havde netop begået selvmord, fordi hun igennem længere tid var blevet generet af en gruppe indvandrerdrenge.
Denne gruppe drenge havde åbenbart så lidt respekt for en DANSK piges liv, at hun til sidst måtte give op.
Jeg forstår godt den far som har startet denne debat, at han opdrager sine piger sådan. Masser af invandrere bliver også opdraget til at hade os dansker!!!
Som dansker må vi ikke generalisere indvandrerne. Men når jeg som DANSKER, den ene gang efter den anden, høre sådanne historier, hvorfor skal skulle jeg så ikke få et antisympati overfor indvandre???
Indvandrerne taler ofte om manglende forståelse og respekt fra danskernes side.
Hvor er forståelsen og respekten fra indvandrerne overfor danskerne???
tilføjet af

Fanatisme!

hvis du tror at det kun er de såkaldte "racister" der er fanatikere så må du tro om igen. Du er en fanatiker, der lige meget hvor mange oplysninger der kommer om trusler, kriminalitet, voldtægter og deslige fra de "fremmede" ikke vil tro det.
Jeg gider ikke at oplyse dig, hvis du gerne vil leve videre din uvidenhed.
tilføjet af

En gang til: Du får en chance til...

Udnyt den nu fornuftigt!
Det bliver for kedeligt høre på, når du bare prøver at finde måder at kalde mig forskellige grimme ord, bare fordi jeg har andre holdninger end dig...
tilføjet af

jeg debatterer ikke med fanatikere

lige meget hvilke argumenter eller oplysninger jeg ville komme med, ville du ikke tro dem ellers også ville det være genereliseringer.
tilføjet af

vil godt lige slå fast

At jeg ikke har tænkt mig at opdrage mine døtre til at hade nogen mennesker ej heller til at være racister(hvis det kan undgåes).
Men de skal opdrages til at se på indvandrere med en stor skepsis og vide, at selv om der nok findes mange gode mennesker blandt dem, så skal de være meget på vagt og så vidt muligt undgå at have kontakt med dem!
Men når der er tale om beskyttelse af ens familie, så er man ikke racist, for det vel forhåbenligt tilladt at varetage sin families interesser.
Problemet er, at det gør mig så uendelig sørgmodig at det skal være sådan, for det er ikke min natur.
Jeg takker for de indlæg der hidtil er kommet ind og takker specielt for den generelt gode tone i indlæggene.
Men når man gang på gang erfarer om voldelige overgreb der ej heller anmeldes af frygt for represalier, ja så spiller samfundet jo fuldstændigt fallit. Jeg forstår udemærket godt at folk undlader at angive bøllerne, men hvor havner vi såfremt de skal have lov at styre vores liv?
Hvorfor skal en eller anden opkomling skulle kunne sætte frygt i familier så de ikke tør færdes på gaden af frygt for at møde dem?
Kan det virkelig være rigtigt at hele samfundet skal tyraniseres af en forholdsvis lille hob af bøller?
Er det frygten der skal styre vor fremtid eller bør man ikke anmelde ALLE overgreb og ligeså snart de så dukker op med venner, familie og medløbere, ja så skal de anmeldes igen og igen og igen.
Der må da være en udvej.
Hvad synes I?
Skal vore børn vokse op i en evig frygt for at komme til at træde en indvandrer over tæerne og derved påkalde sig en hel floks vrede?
Hvad får dem dog til straks at gribe mobilen og tilkalde 10-20-30-? fætre, venner m.m., bare fordi de føler sig trådt på?
Nej jeg forstår det ikke og det gør vitterligt at man blot bliver i dårligt humør, men realiteterne skal ses i øjnene og man må forholde sig til dem på bedste vis og efter egen overbevisning.
tilføjet af

Billig undskyldning, når...

man ikke kan forsvare sine egne holdninger!
tilføjet af

Lad os lave et klagekor...

Tænk hvor langt vi kommer! Vi klager over indvandrene, og de klager over os... Det hjælper! -Helt sikkert!!!
I påstår at indvadrene er opdraget til at hade danskere. Når I lærer jeres børn at hade indvandrene, er I ikke et hak bedre!
tilføjet af

Bare en

Jo se, visse muslimske kræfter vil jo kolonisere hele kloden og forsøger at påvirke de unge muslimer til at fungere som kolonister (soldater).
tilføjet af

Du har ingen holdninger

Du har ingen andre holdninger end at sige at vores påstande er forkerte.
tilføjet af

Kære Julia P

På sin vis har du ret, men alligevel.
Een ting er hvad man gør af nød noget andet er havd man gør af manglende respekt for andre mennesker.
Og du glememr lidt at læse indlæggende fuldt ud. Hvad var det jeg netop påpegede? At mine børn ikke skulle lære at hade, men at være skeptiske overfor dem, at holde sig fra dem. Der er himmelvid forskel.
I din iver efter udelukkende at forsvare indvandrerne er det som om du lukker øjnene for realiteter.
Vend tilbage om 5-10 år når du har fået børn der skal leve med indvandrerbander. Så lad os se om dine holdninger stadigvæk er lige så ideologiske.
Jeg ved ovenstående kan virke nedladende på dig, men jeg føler desværre at din argumentation tyder på, at du ikke ved så forfærdelig meget om livet i almindelighed og du fortsat har din ungdoms ideologi i behold. Det er i og for sig fint, men man må aldrig glemme også at lytte til hvad andre siger. Der kunne være strejf af sandhed og erfaring i det der siges.
Hvis vi alle kunne beholde barndoms tro på godheden i alle og at ingen ville os noget ondt, så ville verden klart være et bedre sted, men erfaringen og livet giver dig en masse slag i ansigtet og alligevel kæmper man en brav kamp for at bevare sin suden fornuft, men man lærer også at se realiteterne og handle på dem.
At debatere med dig er lidt omsonst, da alle argumenter der går dig imod blot besvares med en floskel om at det er os andre der er galt afmarcheret. Bevares det kunne da også hænde at dine modstandere indimellem er på afveje, ingen er jo perfekt. Men det kunne også tænkes at du selv ind imellem havde uret i visse ting.
Håber du får en god dag alligevel.
tilføjet af

Suk!

Nu er det kommet til det punkt, hvor jeg opgiver dig og dine tåbeligheder! Jeg havde håbet på at du kunne ryste nogle interessante synspunkter og aggumenter ud af ærmet, men det var tydeligvis for optimistisk!
Så hav et godt liv!
tilføjet af

I lige måde

I lige måde og ha´det godt. Men jeg vil ikke undlade at blande mig.
VH
Bjarne
tilføjet af

Opdragelse

Jeg mente ikke at du opdrager dine piger til at være racister, men min pointe var at når nogle indvandrer opdrager deres børn til at hade dankser. Hvordan skal vi så kunne acceptere dem i vores samfund??
tilføjet af

Årsag og konsekvens?

Jeg har oplevet det selv.. I 8. klasse kom pludselig en dreng fra 9. som gik til Cricket, ind i frikvarteret og ville tæske én fra cricketholdet. Cricket er meget udbredt i Pakistan og den ene havde åbenbart taget pladsen fra den anden, så han ikke kom med på træningslejr dernede.
Under alle omstændigheder skulle Christian altså have tæsk med et cricketbat!
Det skabte stor røre i lokalmiljøet. Alle var enige om at den slags mennesker kunne man ikke have i vores samfund, og det helt sikkert var kulturelt betinget - han kom jo fra en arbejdsløs familie med mange børn og sådan..
Og det er da sikkert også rigtigt at Gert (ja, han var pæredansk) havde det hårdt derhjemme, men han var altså ikke muslim. Han var bare voldelig.
Samtidig husker jeg da også at min lillesøster blev sparket bagi af Peter fra min parallelklasse. Uheldigvis én der "gik med de store". Jeg blev en meget upopulær storebror da jeg ikke ville tæske Peter for at have rørt lillesøster... Det forventedes altså at jeg hævnede hende. Selv om jeg er dansk og ikke er opdraget med middelalder agtige æresbegreber.
Og vi snakker altså for 20 år siden her... I kernesunde indvandrerfrie Danmark!
tilføjet af

Gå efter manden, ikke religionen!

Hvorfor kan du ikke bare hade ham for at være en voldsmand - og hade dem der ringer og truer, for ikke at have nosser nok til at acceptere at enhver handling har sin konsekvens?
Hvorfor skal du lægge en masse mennesker for had, der ikke har noget som helst med den beskrevne situation at gøre?
Du puster til de ulmende gløder hos os alle sammen i håbet om at der skal blusse en flamme op. Hvorfor ikke i stedet forsøge at få gløderne til at lægge sig?
Er det i virkeligheden et raceopgør du ønsker at fremskynde, trods dine forsikringer om det modsatte? Jeg begynder at tro på at det er dét, du ønsker dig.
Skræmmende egenetlig, at du ikke udviser større ansvar for vores - og ikke mindst dine 3 døtres fælles fremtid. Som Julia P skriver det: Giv dog dine døtre redskaber til at forholde sig til den virkelige verden, i stedet for at give dem kaleidoskoper at kigge igennem til at opleve en forvrænget verden igennem.
tilføjet af

Ja ja ja

Helt ærligt.
Jeg er fløjtende lige glad med en eller anden psykologist, social korrekt undskyldning for hvor en eller anden gjorde dit eller dat ved min datter.
Hvad fanden rager det mig????Gør det situationen bedre? Nej.
Men der er IKKE tradition for i Danmark at man ringer efter hele den pukkelryggede samt venner og bekendte for at stikke med knive, slå med boldtræ og næver, blot fordi man føler sig generet.
Forsvar dem lige så tosset du vil, latterliggør folk med andre meninger, råb ad mig og andre med samme holdninger, men jeg er fuldstændig ligeglad. Jeg varetager min families ve og vel! Jeg vil blive ved med at tale dunder mod folk der ikke kan opføre sig ordentligt og begå sig i vort land. Det være sig danske kriminelle eller kriminelle med anden etnisk baggrund.
Lad os se om dine åh så forstående synspunkter holder hvis din søster en dag er voldtaget og banket til lirekassemand. Så tror jeg sq du er ligeglad med om Ahmed eller Hans havde en hård barndom og at deres cykel blev punkteret foran biblioteket og derfor skulle undskylde deres opførsel!
tilføjet af

Slem historie

Det er selvfølgelig en slem historie og tragisk at den slags kan se i de danske folkeskoler. Jeg har selv gået på en hårdt belastet skole i Silkeborg (den er vist kåret som en af de værste skoler i Århus amt). Her har jeg oplevet mange lignende ting: hærværk, slåskampe, mobberier, en dreng der brækkede armen fordi en anden dreng sparkede ham osv. Og alle dem der begik disse ting havde noget til fælles. Var de indvandrere❓Nej, de kom fra hårdt belastede familier som alle levede i et hårdt belastet kvarter. Og jeg vil vove at påstå at 99% af de indvandrere der begår kriminalitet, kommer fra lignende områder. Derfor skal vi kigge på de sociale ting og ikke hvilke land deres forældre kommer fra.
tilføjet af

Hvor

Hvor har jeg ytret mig om religion????????
Aner ikke hvilken religion voldsmanden tilhører, kan kun gisne.
Orker ikke spilde mere tid på dig. Tror at Julia P er din søster og I kan KUN forsvare kriminelle.
Hvis det er opfordring til raceoptøjer at beskytte sin familie, ja så er jeg opfordrer til det ifølge dig ihvertfald. Tror hellere jeg i så fald vil kaldes frihedskæmper. Martin Luther King i dansk udgave. Jeg vil kæmpe for mine egne!
Det giver mig kuldegysninger at folk kan være så blåøjede og naive som jer.
Kan mærke at mit humør desværre er blevet lidt ødelagt af de dårlige indlæg der er dukket op i dagens løb. Debatten startede sobert, med mange gode indlæg, men den er kørt lidt af sporet, så stopepr nu og tæller til 10.
Fortsat god dag til alle.
tilføjet af

Nemlig!

Jeg kan kun give dig ret!!! Mange ser ikke at problemet ikke nødvendigvis er relgion eller nationalitet! Problemet er at mange indvandrebørn lever i udsatte miljøer. Det undskylder bestemt ikke en dårlig opførelse, hverken for indvandrere eller danskere!!! Men der bliver tagetforkert an på problemerne!
Forestil jer at vi ser bort fra religion og nationalitet, så har vi i mange tilfælde drenge med identitetsforvirring, drenge der evt. er blevet moppet (pga. hudfarve, nationalitet)og måske lever i belastede områder osv..
Som sagt undskylder dette ingen kriminelle handlinger!
tilføjet af

Jeg kan godt se...

nu kan du vist ikke mere... :)
Du plejer nu nok at kunne forsvare dine synspunkter nogenlunde ordentligt, men dette var et lidt plat svar! Tag du hellere en pause.
Fortsat god dag!
tilføjet af

Stakkels døtre

Nej, alternativet er ikke værre. Det der sker for dig og dine døtre er, at du beder dem fokusere kraftigt på en minoritet i befolkningsgruppen. En minoritet der godt nok er meget stærkt overrepræsenterede i voldsstatistikkerne, men alligevel kun står for en marginal af den samlede overfaldskriminalitet i Danmark.
Hvis du så rendyrket lykkes at få manipuleret dine små døtre til at tro på, at der inde bag ethvert sort ansigt gemmer sig en potentiel voldtægtsmand, volder du dem dermed mere skade end gavn.
For så bliver dine små piger klar over at de fremmede er de farlige, så de hvide er ikke farlige.. og pludselig en dag kommer din ene datter hjem med gråd i ansigtet og iturevet nederdel... efter at være blevet voldtaget af en vanekriminel voldspsykopat som hun følte sig tryg ved, fordi han var hvid.
Du skal ikke lyve overfor dine piger og lade som om at indvandrere aldrig begår kriminalitet. Du skal heller ikke undlade at fortælle om, at de kan have en anden måde at tolke deres signaler på, hvis de har lært noget andet hjemmefra. Men du skal under ingen omstændigheder give dine børn det indtryk, at der er en direkte sammenhæng imellem det at være indvandrer, og det at være "farlig".
Lær dine piger, at det er de kriminelle der er farlige, og lær derefter dine piger hvilke faresignaler de skal være opmærksomme på (fx voksne der vil have at de går med dem, senere; jævnaldrende der forsøger at drikke dem under bordet og/eller lokke dem med ud på køretur med vennerne etc.).
Dine piger skal hjælpes til, selv en dag at kunne skelne mellem en farlig dansker og en ufarlig dansker, så det nytter ikke noget at give dem et værktøj de ikke kan bruge til noget når de skal til at tænke sig om selv.
Med håbet om, at du kommer på bedre tanker.
tilføjet af

Konstruktiv vej

Hørt! Enig! Dejligt for en gangs skyld at møde et nuanceret indlæg i denne debat.
tilføjet af

Forståeligt

Det er forståeligt at den voldelige udvikling vækker både bekymring og vrede.Jeg er også både bekymret og vred. Og selvfølgelig
skal der gøres noget for at stoppe eller bremse den udvikling, ellers vinder volden, og det må den ikke. Men det gøres ikke ved at tordne edder og love bål og brand,eller modvold, imod en bestemt befolkningsgruppe og give den skylden for alverdens ulykker, Indvandrene har ikke monopol på volden i skolerne eller i samfundet som helhed og det er en stor uretfærdighed at tillægge volden som tilhørende en bestemt samfundsgruppering.
Min kone og søn er indvandrere. Min kone har fast arbejde, faktisk med større indtægt end mig , og betaler også sin del i skat. Min søn læser på universitetet og arbejder i tilgift dertil , og nej ! vi har aldrig modtaget offentlige ydelser. Hvorfor skal de sættes under anklage og mistænkeliggøres og lægges til had, blot fordi de er indvandrere, de er hverken voldelige eller kriminelle. Det har været svært nok endda , det der med integrationen, at rykke teltpælene op
og flytte til et fremmed land, lære et andet sprog, og en anden kultur, ikke at kunne få lov til at blive integreret ( tilbudet var og er mere internering, end integrering)
mistænkeliggørelsen og chikanerierne under jobsøgning, umulighederne for job . ,o,s,v
tilføjet af

Hvorfor?

Har læst dit indlæg, og nogle stykker af reflektionerne fra de andre.
Og en del går ud på at, vi skal det ene og det andet. Vi skal hjælpe dem, se gennem fingre med, vi skal rose de indvandrere der har job og er ikke-voldelige...ih hvor skal vi meget pga. dem.
Men HVORFOR?
Har vi bedt om problemer?? Gik vi og kedede os i Danmark, og tænkte kom og giv os en social udfordring?
Hvorfor skal vi bruge oceaner af tid på at tilpasse vores samfund, til en befolkningsgruppe der er så fyldte med problemer? Og mens der forsøges at få begge lejre til at harmonere - går det hver eneste dag udover danske statsborgere, iform af vold, bedrag, mord, tyveri osv.
Har vi brug for dette? Har vi ikke klaret os fint i mange århundreder uden hjælp fra problemmagerne? Hvorfor skal vi så ændre kursen 180 grader, og bevæge os tilbage til et stadie vi for længst har udviklet os fra?
Og nej, det er ikke alle fremmede der er voldelige, kender selv flere rigtig søde folk fra syden - men eftersom de "søde" kun er en lille del af dem, mener jeg at de ikke opvejer al den dårlighed der bliver tilført landet.
Vi har ikke brug for dem, heller ikke de "søde".
PS: Jeg er ikke racist, ikke højreekstrem - men min kærlighed til danskere er godt nok større end til fremmede der ikke kan indordne sig. Dette er vores land, med vores skikke - Arfrika er afrikaneres land, og de hvide har absolut intet at gøre dér.
Al den "forkerthed" der foregik/foregår i Sydafrika, er samme problemstilling som i Danmark - dog med omvendte fortegn.
tilføjet af

du har sgu ret?

Ja, det er ikke et enestående problem, nej det er generelt over hele landet der er store problemer med 2g,det må snart stoppes, og til alle de Landsforrædder der sidder her og syntesat vi dansker selv er skyld i det, nej vi er ikke tag dog og lukke jeres mund, og forstå at Islam er roden til alt ond, og den skulle væk fra Danmark. så kan det ikke siges tydeligt.
Vi er sgu et demokratisk Land og skal vedblive det og lad os slippe for al den ballade med de araber, og lad nu være med at forsvare det, for det sker og i stigende grad.
tilføjet af

hold nu kæft med det øvl

Nej og atter nej, de er sgu lige glade med os og alle, bliver opdraget som araber, det er sgu der er problemet, blev de opdraget mere Dansk ville det ikke skem, nej forældrene er selv skyld i det, smid dem forhelvede ud af landet, så kunne det måske være der blev stille.
tilføjet af

smid dem ud?

vi skal heller ikke acceptere dem nej smid dem ud af Danmark, så kunne vi andre leve i fred, prøv lige at forstå problemet kom efter alle de araber kom hertil, de vil skide på os, opdrager deres børn arabisk, det kan jo ikke gå i et samfund som vi har bygget op.
Nej lad os ikke være så humanistisk bløde og sidde og folde tær men se tingene som de er, det bliver værre og værre, skal vi som Dansker finde os i det?
NEJ
tilføjet af

For generte?

Måske holde muslimerne i virkeligheden meget af os?
De små pus er blot for generte og sky til at turde vise det?
Har i tænkt på den mulighed?
tilføjet af

Stærkt, Julia!

Jeg synes lige, jeg vil give dig den cadeau at det er rigtigt stærkt af dig, at insistere på en anstændig tone i debatten.
Andre ville måske nedværdige sig til at ryge med på vognen og svine til den anden vej, når man sådan helt uretmæssigt bliver anklaget for fanatisme og direkte beskyldt for at være dum.
Godt gået! Hold stilen. Det kan godt være, moddebattøren ikke debatterer for at udvikle sig, men blot missionerer en fundamental overbevisning, men der er også andre der læser disse indlæg. Og disse andre læsere kan kun se kontrasten hvis den ene debattør holder fast i "den gode stil".
tilføjet af

Stille som i graven...

Lad os smide nogle tilfældige muslimske indvandrere ud. Lad os for den sags skyld vælge en procentdel og læsse dem ad h. til. Så har vi statueret det eksempel at vi godt tør smide dem på porten, også selv om de ikke har gjort noget. Så er der vel for helvede fred...
...i hvert fald på overfladen..
..for hvordan man mon ville begynde at tænke, som ægte dansker med en stærk følelse af tilhør til dette land, og et demokratisk sindelag - men uheldigvis med en palæstinensisk baggrund og derigennem en identitet i gruppen "muslimsk indvandrer"?
Hvis du synes, der er ballade nu, så bare vent til du har fået magt som du har agt... Din "vision" for et fremtidigt Danmark er den sikre vej ud i borgerkrig.
Vejen frem er selvfølgelig at komme i tættere dialog med hinanden. På det personlige plan også. Og at åbne en værdi-debat på et helt fordomsfrit plan, hvor det til at starte med er helt legitimt at foreslå selv de underligste værdier - for kun på den måde kan vi langsomt få filet kanterne af, og finde ind til et niveau hvor vi alle kan være med.
tilføjet af

Indholdsløst vås

Jeg kan da godt forstå at du roser Julie for sine indlæg i debatten. I kommer jo begge med indholdsløst vås.
Hvornår kommer I med noget substans?
jeres indlæg vidner om umodenhed og uvidenhed, men det må selvfølgelig være rart at se at andre kan komme med ligeså indholdsløse tåbeligheder som en selv!
tilføjet af

teorien i sig selv efetr min mening

Jeg kan s.... godt forstå din bekymring. hvis jeg havde børn ville jeg også være bekymret, jeg tror bare at den dag i dag har man opfattet Islam lidt forkert. det er en ok tro i længden for den HOLDER ro og orden.
Tænk på middelalderen hvor man voldtog kvinder eller var bare i seng sammen de fik børn og skred. Derimod har Islam et bud hvor der står at man skal holde og passe på både mand og kone. derfor dengang tog de sig af det der skete, i stedet for bare at efterlade. Jeg tror derimod at det skabte ro og harmoni, men problemet med det i dag er at det hele er blevet misforstået.
Man skal også huske på at det er ligeså meget danskere som det er indvandrere. Hvad ville du have gjort hvis din datter ringede midt i en time og du kunne høre hende græde, du vil også reagere. Siden det var en storebror reagerer han anderledes. Jeg siger derimod ikke at det var iorden det han gjorde, men tænk og vend det hele om!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.