6tilføjet af

Forhindre hende i at flytte?

Kort fortalt kan man forhindre sin ex-kone i at flytte med børnene til et social belastet kvarter med daglige overfald,chikane og vold.
Hun har ikke andre muligheder da hun vil flytte fra sin nuværende alkoholiske/små psykopatiske mand som hun selv har beskrevet ham for mig.
Hun vil bare væk fra ham nu, og kan få en lejlighed med det samme i et område der har et dårligt ry, men det er hun ligeglad med hun vil bare væk.
Jeg er bare nervøs for at mine børn som er halvstore teenagerer skal bo i sådan et område.
tilføjet af

Ikke hvis i har

Fældesforældremyndighed, men du kan jo tilbyde hende at de kan flytte ind til dig.
Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Re:ikke hvis

Det har vi. Og jeg har tilbudt at de kan flytte ind hos mig, men det ønskede hun ikke da jeg bor rimeligt langt væk og hun kan ikke undvære dem.
Jeg har googlet på området og der bor mere end 4000 mennesker i området. Og nogle dele af området skulle være mere roligt end andre. Boligselskabet sagde at kommunen prøvede at rydde op i det med en masse tiltag, men så læser jeg at der var 3 overfald på ældre mennesker alene i sidste uge, så det bekymrer mig en del.
På den anden side er hendes mand begyndt at blive utilregnelig og voldelig så jeg er lidt i tvivl om hvad der er det bedste. Hun skal jo væk fra ham, men også gerne hen til et trygt sted. Og det er heller ikke nemt da hun er højgravid så situationen spænder lidt til.
tilføjet af

Jeg ville......

nok vælge kolera!
Hellere alverdens skæve eksistenser end en alkoholiseret voldspsykopat 😮
Tro mig lad hende smutte og så hjælp hende til at finde noget bedre 😉
Løvemor
tilføjet af

Snak med dine børn

Kort fortalt, kan du ikke hindre et voksent menneske i at tage egne beslutninger.
Jeg synes da bestemt, at hun skal se at komme ud af det forhold og dermed få luft til at stable noget mere sundt på benene.
Nu ved jeg ikke hvor gamle dine børn er, men det er jo jeres fælles ansvar at opdrage dem til at blive nogle gode medborgere.
Jeg synes ikke du skal tænke så meget på omgivelserne, men snare tænke på hvordan de har det indeni efter sådan en rutsje-tur, de netop har gået igennem. Snak med dem, og frem for alt lyt til dem. OG lige en sidste, de har ikke brug for at kende til dine negative tanker om området - det vil kun hindre dem i at komme videre - giv dem et frirum sammen med dig!
PeterJohannes
tilføjet af

Re:Snak med dine børn

Da min søn er teenager er det ikke sådan lige til at skjule for ham hvor de skal flytte hen.
Jeg kan ikke forhindre et menneske i at tage sine egne beslutninger det er ganske korrekt, men jeg synes bare det er en dårlig beslutning.
Lejlighederne i området er faktisk rimelig gode, med store altaner og masser af plads. Men gør mig nervøs at de skal bo og gå i skole i et område som er blevet betegnet som ghettoområde.
En enkelt søgning på området på google og der var de første 10 historier om hvor dårligt området var.
Hendes mand er så en tikkende bombe som kan gå af når somhelst som hun selv siger.
Så hvad i alverden skal hun vælge.
tilføjet af

Re:Jeg ville

Jeg holder ikke på hende, synes da at hun skal smutte fra ham.
Han er utilregnelig og hun ved ikke hvordan hun skal få flyttet hendes ting da hun ikke er sikker på om han vil gå amok på dem der kommer og flytter dem. Og jeg ved at jeg skal ikke sætte mine ben i hans hus så går han da helt amok. Samtidig er hun gravid med hans barn i 7 måned, så det gør ikke det hele bedre.
Jeg ville godt hjælpe hende med at finde noget bedre, men det er de eneste lejligheder der er ledige, med mindre hun vil flytte til jylland. Hun kan få en 4 værelses lejlighed med det samme i det område og hun vil bare afsted med det samme, hvilket er forståeligt, men det område gør mig en anelse nervøs.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.