5tilføjet af

Cider

Hej allesammen!
Jeg kan ikke så godt sammen med øl, så jeg er faldet temmeligt pladask for cidere, som kommer mere og mere frem for tiden. Men problemet er, at jeg bedst kan lide cidere som er lidt mere frugt agtige i smagen, ikke ligesom blandt rekordelig, som jeg synes er lidt for sød. Jeg har fundet en cider: Næsgaardens æblecider" som jeg synes er rigtig god.
Men har i ikke nogle forslag, til nogle andre cidere som denne🙂
Med venlig hilsen
tilføjet af

Cider

http://ekstrabladet.dk/kup/testogtjek/madogfritid/article1169002.ece
Synes ikke testens resultat er helt forkert - både dem der får gode point og det modsatte... Fik den der hedder Magners i England, serveret i store pint glas med isterninger - dejlig frisk....
tilføjet af

Mere cider :-)

P.S. havde slet ikke set Næsgaarden var på...Ved ikke hvem der har ret- da jeg aldrig har smagt den....Men er enig med både dig og testen at bla. rekorderlig kan være ret sød..
tilføjet af

pas på

de cidere og nymodens "øl". Der var et opslag forleden der påstod at der var mere sukker i dem end der er i en cola. Så tvivler på de er særligt meget "sundere" end alm. øl ;-)
tilføjet af

Jamen tak for det :)

Tak for budene. Det var en stor hjælp🙂
Men angående næsgaardens cider, så har testen ret. Der er nemlig stor forskel på den i flaske (som jeg plejer at drikke) og den i dåse, som de viser i testen :p
Og det med at det ikke er sundere end øl, skal nu nok passe, men det går nu nok, da det er sjældent at det bliver til helt så mange ;)
tilføjet af

Ville lige fortælle

... At jeg har prøvet "cider kiss" som ligger rigtigt godt på listen. Og for pokker den var god!!😃Helt klart en yndlingscider ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.