10tilføjet af

Folkeregisteradresse

Jeg har haft en und mand tilmeldt min adresse for en tid...troede jeg, det viser sig nemlig at han ikke har sørget for at tilmelde sig folkeregistret med sin nye adresse..jeg får al posten og i dag ser jeg at stemmesedlen også er kommet hertil, og det må være beviset for at det endnu ike er gjort.
Hvad gør jeg, jeg kan vel ikke gøre adresseforandringen for ham, mener det skal gøres af personen selv........men va´pokker gør jeg når han ikke gør det !
Håber nogen har et svart til mig..
tilføjet af

Sender posten retur . . .

Streger din adresse over, skriver "FLYTTET" ved siden af og putter den i postkassen igen - så ryger posten retur hvor den kom fra, så skal han såmænd nok få taget sig sammen til at ændre adressen - særligt hvis han går og venter på noget vigtigt, og det ikke kommer!
Så kan han lære det, kan han ;o)
tilføjet af

tak...

..den metode har jeg prøvet at ungå at benytte mig af, for jeg ved jo det kan give ham problemer...men når jeg nu ikke kan få ham til det, så er det udvejen..
Tak
tilføjet af

Adresse ukendt

Retur med hele molovitten.Du skriver bare ude på kuverten--Navn,adresse,ukendt,og derefter putter du hele molovitten i postkassen,så enkeldt er det,nemt ikke.
tilføjet af

Jeg tror også...

...det er den eneste løsning. Jeg har selv stået samme sted som du, nemlig at en ung mand "blev boende", efter at han i praksis var flyttet med sin mor til en anden lejlighed. Da jeg vidste, hvor moren - og angiveligt også ham - boede, gik jeg først til denne adresse og bad moren (fordi sønnen søreme ikke boede der i praksis alligevel, men et helt andet sted) om at få hendes søn til at ændre sin adresse. Der skete ikke noget, og efter et stykke tid henvendte jeg mig til kommunen, som gav det svar, at den adresse kunne jeg ikke selv ændre, men det ville ikke blive et problem for mig, når jeg havde oplyst, at det var forkert. Heldigvis besindede han sig efter trekvart år, og jeg slap for at have "en ekstra boende".
Jeg forstår udmærket din irritation, men brug det gode råd. Jeg håber for dig, at det lykkedes.
tilføjet af

jo nemt !

..men desværre giver sådanne løsninger også grobund for uvenskb desværre..ansvaret ligget hos ham, men da det giver ham problemer vil han også blive sur, hvor er det ærgeligt når man har gjort ham en tjeneste...hmm folk er underlige ligeglade.
tak
tilføjet af

Uvenskab?

Kære fru Jensen
Hvis det var mig der havde glemt at melde adresseskift ville jeg kysse dine fødder. Jeg gruer ved tanken om at der kunne være kommet et hav af rykkere, og jeg en skønne dag stod overfor et par betjente som skal føre mig til afsoning for misligholdelse af betalingsaftaler? Bare et eksempel.
Fru Jensen, du gør allerede langt mere end den unge fyr har fortjent :o)
tilføjet af

du kan faktisk

godt flytte hans adresse væk fra din.Vi har lige stået i sammen situation.En kollega manglede et sted at have adressen, og vi forbarmede os, og fortrød hurtigt.
for efterfølgende har vi haft politi og stævniningsmænd rendene.Det blev så for meget,de blev bedt om at fjerne den, og jeg skrev modtagelse nægtet på deres post.Havde en snak med kommunen, og hvis de ikke selv fjernede den kunne vi.
du kommer nok til at forberede dig på at han bliver sur, men...
tilføjet af

Ring til folkeregistret

Du kan ringe til folkeregistret, og sige, at han ikke bor der mere. Vi har også haft det gjort, og som så mange andre, fortrød vi. Der kom mange ubehalige mennensker på besøg. Vi ringede, og har faktisk ikke fået noget til ham. Skriv evt. på postkasse/dør, at han ikke bor der. Held og lykke.
tilføjet af

Folkeregisteradresse søges

Er villig til at betale 400,- pr. mdr.
tilføjet af

Politi og stævniningsmænd

Og jeg kan garantere, at det ikke kommer politi, stævniningsmænd eller andet godtfolk rendene.
Helst indenfor en radius af 60 km. fra Esbjerg
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.