13tilføjet af

flygtning..

tilføjet af

Hverken irak eller afganistan

havde det bedre før krigen ...der nogen der siger det skal være galt før det kan blive godt
citat
kærlighed er aldrig kommet med fred
det altid kommet med krig !!
tilføjet af

Ja det gør mange dansker,

Det var nogle meget barske billeder, fra en anden virklighed end vores.
Men ellers tror jeg mange dansker tænker på krigen i Irak og Afghanistand og konflikten mellem Israel Pælistina. Samt har de fleste dansker et ønske om fred i verden. Men for flere tallet af dansker virker det lidt udforståligt, at man ikke kan finde ud af at holde fred. Samt er mange er os bange for den sammenblanding mellem religion og politik, som er en konflikt vi har været igennem her i Nordeuropa og Skandinavien.
Jeg helt med på vi som samfund skal hjælpe rundt omkring i verden, og også i Irak selvom jeg ikke lade være med at blive harm over alle de penge, vi skal bruge på åndsvage krige rundt omkring i verden.
Når der er tale om lande som Irak og Afghanistand. som er rige på resurser og kunne være lande med rimlig høj levestandart, så er det os du skal rette skylden imod, men de grupper i disse lande som foresætter konflikten.
Det er ikke mig der har ønsket Danmark med i denne krig, og jeg retter min kritik mod den danske regering, og den begrundelse de gav for at gå med i denne krig.
Jeg bliver meget påvirket når jeg oplever krigens gru, ser børn der får ødelagt deres liv, ser mennesker der hugget deres arme af, ser kvinder brudt sammen på grund af de har mistet alt.
Samt når jeg har været på skoler hvor jeg levet med flygtninge, og oplevet denne indre smerte de unge har haft, og opleve hvordan børne kunne brude sammen følelsesmæssigt, så jeg har oplevet offer for krige.
Men det undskylder ikke den affærd vise indvandre har, og det bliver mange dansker pisse sure over.
Det har resulteret i at flere arbejder i dag stemmer på Dansk Folkeparti.
Men ellers er det ikke vores land der er krig, og det er ikke os der skabt grobund for disse krige. Det er jer der skal bære hovedansvaret for løse jeres egne konflikter.
Efter 11 september 2001 havde det været ønskeligt at se folk fra de Arabiske tag klart afstand til Osma bin Laden og Al Qaeda, vi så en flok rodløse unge med flag ud af vinduerne på deres biler til støtte for teoristerne.
Jeg støtter mange gange det lille menneske, med lidt penge for deres kamp for bedre leveforhold.
Men jeg påtager mig ingen skyld eller ansvar for en konflikt som andre skylden for, så ret din vrede mod dem, der har dette ansvar. I er i jeres fulde ret til at angcere demostrationer mod undertrykker i denne verden, og har i godt budskab er det udtænkligt jeg møder op.
Men religiøse fanatikker går jeg ikke med.
Mvh
tilføjet af

Til Souldevil

Hvad med at give hende en chance for at komme med et indlæg!!..den holdning du har, gør at jeg bliver nød til at slette dig gang på gang
tilføjet af

Tag til et muslimsk land

Jamen så flygt dog til et muslimsk land og lad være med at tage jeres islamisisk/facistiske religion med jer til vesten.
tilføjet af

Du skal jo også lave noget

Hun ved jeg laver sjov med hendes særpræg og kultur.
tilføjet af

flygtning

hvad med alle dem der ikke har råd til at rejse, de har da hellere ikke råd til en psykiater!
og så er der altså også lykkeridderne glem nu ikke dem.
tilføjet af

En bagage som betyder at (part II)

at de skal indlogeres på psykiske centre i nær-
områderne. Det er bedre for dem pga. omgivelserne
som ikke må forandre sig for meget. Danmark er for
dem et vantro land, og danskerne nogle vantro hunde.
Centre i nær-områderne tilbyder psykiatrisk hjælp,
og et miljø og en kultur, som er kendt. Et dansk
miljø og dansk kultur vil være fremmed for dem, og
de vil lukke sig inde i sig selv. Til skade for dem
selv og det danske samfund, som kommer til at ligge
til last for en psykisk syg, som vandrer rundt i
gaderne om natten.
[her burde være en fornærmelse af dine arabiske
særpræg, men paragraf 266b, politisk korrekthed og
El_Amante tillader det ikke..æv]
tilføjet af

Har du aldrig

tænkt på, at det ikke er de velfungerende flygtninge/indvandrere der står først i køen, for at hjælpe deres medflygtninge/invandrere - hverken praktisk eller økonomisk - munden kan de bruge - for at sætte alle andre end dem selv i sving!
tilføjet af

Aaliya syntes du vi skulle

ha lade være med at gøre noget og ladet Sadam tyranisere sit folk fakta er jo at han myrdede ligeså mange folk som krigen har medført (men krig er noget forfærdeligt noget)DET ER ET DILEMMA OG ET MARERIDT
tilføjet af

Prøv at se hvordan Palistinænserne opdrager

deres børn til had når de opføre deres islamictiske ritualer med at skære sig så blodet flyder selv baby'er skære de i imens moren så med dem på armen hvis de aldrig hører og ser andet bliver den krig ved HAD HAD OG GENGÆLDELSE det holder aldrig op
gå i søg google skriv jihad
tilføjet af

Palistinænserne truer også med

at sætte bomber på deres børn når de kommer til flytninge OPHOLDSTEDER her i DK NÅR DE IKKE KAN FÅ NOK I BISTAND M.M SÅ DE KAN SGU IKKE HA HAFT DET SÅ HÅRDT MEN DET VISER LIDT OM DERES KÆRLIGHED TIL DERES BØRN....MEN DET HAR DU SIKKERT GLEMT
tilføjet af

Aaliya

Kan du fortælle mig hvorfor vælger de altid phykopater som ledere, korupsion og krig balade altid hvor islam er troen ??tænk lidt over det hvorfor er muslimer så falske og griske
tilføjet af

Hvis du trykker på

.. CapsLock én gang til, slår den fra igen, og så råber du ikke så højt mere.
Hvis du forestiller dig terroristen Arafat, som rent faktisk har haft fat i FN i årevis for at få dem til at efterleve resolution 242, der siger, at Israel skal holde op med sin stats-terrorisme (frit fortolket), kan du måske finde noget rationelt i et totalt irrationelt dødvande.
Da terroristen Sharon overtog chefposten i Israel, var jeg sikker på, at nu gik Mellemøsten rigtigt i brand. Det har taget nogle år, inden det kom så vidt, men nu er vi der.
Jeg kan ikke se nogen mulighed for at løse op for denne dead-lock, så længe terroristen Bush ikke vil sætte tryk på over for Israel. Og det er der ikke nogen udsigt til.
Og jeg ser ikke nogen mulighed for direkte forhandlinger mellem palæstinensere og israelere, så længe der er den ubalance mellem en superstat (Israel) og en underlegen gruppe (Palæstinenserne, ikke en gang en stat).
Jeg kan ikke acceptere terrorisme, men jeg kan ane nogle af bevæggrundene - og jeg ser ikke nogen sølvstribe i horisonten.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.