2tilføjet af

flirt med en fra sol

Det hele startede som en flirt her på sol, det var sjovt og allerede fra starten af var der en kemi, her på nettet, krydderet med sjove kommentarer og bemærkninger der gør, at man tænker hun er da ikke så tosset endda.
Vi udvekslede mailadresser og begyndte at skrive sammen, denne gang mindre stuerent end i dette forum.
Nysgerrige som vi begge to var, skulle vi lige finde ud af de geografiske forhold, var det nu naboen der havde vovet sig ud i cyberspace, men nej..
Der var langt imellem os og det, at mødes, virkede som om det ikke var muligt.
Alligevel var der nok en indblanding et eller andet sted fra, for midt i vores mailudveksling kom der et lyspunkt.
Hun skulle til den by, hvor jeg boede for at være med til en messe, jeg slog det ud af hovedet, men kunne ikke lade være med at tænke på alle de fantasier, som vi havde udvekslet med hinanden.
Vores mails til hinanden havde været frække og meget spændende ligesom der også blev udveklset dagligdagsting.
Jeg blev enig med mig selv om, at det skulle være på hendes foranledning, hvis der skulle ske noget mere end bare mailudvekslingen, selvom jeg må indrømme, at i mit stille sind håbede jeg.
Vores mails krydsede hinanden, frække, sjove og allesammen med en hentydning, men intet konkret.
tilføjet af

flirt - fortsat

..... jeg blev glad og opstemt, da jeg fandt ud af, at jeg skulle på messe i den by, hvor han boede.
Lige siden vores SOL-flirt, havde jeg ikke kunnet få ham ud af tankerne. Måden, han skrev på og hans søde mails, havde vækket noget i mig, noget latent, noget ubeskriveligt.
Mit hjerte slog hurtigere, hver gang jeg tænkte på ham….
Mon han ville være interesset i at mødes med mig. Jeg skulle jo være i byen fra fredag morgen til mandag morgen, og jeg skulle kun være på messen i dagtimerne. Så der var jo masser af fritid, der skulle slås ihjel, og jeg kendte ikke andre i byen.
Jeg kom uvilkårligt til at tænke på den sidste mail, og blev helt varm i kinderne. Tænk om vi kunne mødes, så kunne vi gøre alvor af vores fantasier…bare tanken om hans nøgne hud mod min…hans blide berøringer…….
Jeg må vist hellere sørge for at leje et dobbeltværelse….med badekar
tilføjet af

Flirt - kasseret

Det er lige det med flirt, som ender med kontakt til sidst. Det er jo det det drejer sig om, men det er jo bare det at når man flirter med flere, rammer man til sidst en eller anden.
Se indlæg kasseret............
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.