13tilføjet af

flere mandesvin: voldtægt igen igen igen

33-årig anholdt for chat-voldtægt

/ritzau/ - 20:15 - 21. okt. 2004


Onsdag blev en 21-årig kvinde voldtaget af en mand, som hun var kommet i kontakt med på internettet. Torsdag blev en 33-årig mand anholdt for voldtægten.

En 33-årig mand fra Haslev blev torsdag eftermiddag anholdt og sigtet for at have voldtaget en 21-årig kvinde, som han var kommet i kontakt med på internettet, oplyser politiet.
Kvinden, der er fra Holbæk-egnen, har til politiet forklaret, at hun i et chatrum på internettet fik kontakt til en mand, som hun aftalte at mødes med onsdag eftermiddag på Københavns Hovedbanegård.
Manden viste sig at være kørende i en lastbil, og han tog kvinden med ud på en køretur. Men pludselig holdt han ind på en rasteplads og opfordrede kvinden til sex. Da den 21-årige afviste, tog han en kniv frem og truede hende til samleje. Efterfølgende smed han hende af ved stationen i Tureby syd for Køge, hvor hun ringede til politiet og anmeldte voldtægten.
Den anholdte fremstilles fredag i grundlovsforhør.
tilføjet af

hvor vil du hen

Hej flere mandssvin du er vist et typisk eksempel på en riktig lesbisk mandehader ja det sker voldtægt hver dag og det blir der nok ikke mindre af fordi du skriver på sol
tilføjet af

hallo

Vi er enige om at det er forfærdeligt det der er sket for pigen, men hvad tænkte hun dog på, hvem sætter sige op i en lastbil hos en fremmede mand, det gør man bare ikke i dagens danmark, Selvfølelig er det ikke en undskyldning for den forbrydelse der er begået, men det gør ikke noget hvis man tænker sig lidt om.
tilføjet af

du må godt køre med mig.

jeg tager kun kønne piger med!!!
tilføjet af

hallo

ok, til vognmanden, jeg synes ikke du skal gøre grin med voldtægt.
Ja, i dag er der ikke noget sted i verdenen, hvor man burde sætte sig op i en fremmeds lastvogn(og det er stadig ikke en undskyldning for at lave en forbrydelse, det er selvfølgelig forfærdeligt for pigen). Til signe, du skal ikke skrive flere mandesvin, som om vi alle sammen er voldtægtsforbryder og brutale kvindeudnytter, for det er vi jo for fanden ikke. Prøv at omformulere dine overskrifer, med fx. endnu en voldtægt eller noget.
tilføjet af

O.K. blondine

Jeg må sige at dit indlæg er en smule fordummende at høre. Som også andre nævner.
Jeg gætter på at du måske havde tænkt dig at spørge hvorfor (frem for at svine alle mænd til).
Svaret er enkelt, vores samfund udvikler sig til et samfund hvor der ikke er plads til de sære og svage.
Og især bliver der ikke brugt ressourcer på at få løst problemerne for de børn som har haft en fucked-up barn dom. Statistisk set er der ikke mange af disse børn som bliver, de vi andre kalder normale.
Kvinder er heldigvis bedre til at snakke om deres problemer medens mænd bare bliver indesluttede og sære.
Når disse børn bliver voksne er de skæve eksistenser som bl.a. har et specielt forhold til moral, vold og sex.
Jeg er ked af at jeg ikke kan kommunikere på dit enstavelses niveau. Men jeg håber at du forstår bare lidt af det.
Mvh Jacob
tilføjet af

Stop med at generalisere...

Alle chauffører er ikke voldtægtsforbrydere, bare fordi en
kvinde er blevet voldtaget af en chauffør. Voldtægter sker
jo mange andre steder end i en lastbil.
Hvis man chatter med en person i et chatrum, så bør man
følge reglerne for kontakt.
1. Chat med dem over flere omgange.
2. Tal i telefon med dem flere gange.
3. Derefter kan man mødes på en café eller privat.
Hastværk kan nemt blive lastværk.
tilføjet af

Jeps, men ikke privat

Jeps, det er en god og sikker fremgangsmetode.
Især hvis der i punkt 3. står mødes på en cafe´eller et andet offentligt sted. Hvis man vil være sikker, bør man måske ikke mødes privat 1. gang.
Men selv en lille lommepsykopat-seksual-forbryder viser vel en snip af sit sande jeg når man mødes.
Og så liiige en anden ting, når man i mødes, sørg for at der er en aftale om hvad man skal.
Ellers står den sande stjerne psykopat jo der og siger. "Jeg skal lige køre ud med noget men du kan jo køre med". Og hvor langt er man så kommet.
Mvh Jacob
tilføjet af

Privat er udemærket

En lommepsykopat-seksual-forbryder findes ikke?
De fleste sexual forbrydere har nemlig ikke tid til
at vente på et offer, så de er allerede siet fra med
min metode.
tilføjet af

bageren

Jeg tror såmænd bare hun vil have en debat i gang om emnet og få os til at åbne øjnene.
Og det med at'der sker voldtægter hver dag',det skal vi vel ikke bare acceptere??
Så jeg mener også at der skal en debat igang generelt,da jeg ser det som et kæmpe problem.
tilføjet af

hej Signe

hej signe,
Først : der er ingen undskyldning for voldtægt.
Næst: Pigerne har jo lov at tænke bare en lillebitte smule selv?
Hun er jo ikke et barn, når hun er 21 år? Og hvem ville sætte sig ind i en bil med en fremmed, uden at vide, at der var en vis risiko forbundet med det?
OG.... så bryder jeg mig heller ikke om din overskrift med "mandesvin", kvinderne halter ikke så langt bagefter - tænker her på den lille 6-årige dreng, der var blevet "solgt" til udnyttelse på en bar i Tyskland (tror det var der)
En 6-årig dreng kan ikke gøre noget noget selv, men det forventes at en 21 årig bruger hjernen - bare lidt ?
DETTE indlæg betyder ikke at jeg går ind for voldtægt, vil blot påpege den "anden side af det"
knus
tilføjet af

Kvindesvin!!!

Det viste sig at voldstægten var et produkt af kvindens fantasi..
tilføjet af

Når kvinder fantaserer om voldtægt

Man ser mange piger/kvinder fantasere sig selv ind i en voldtægt.
Sådanne kvinder har nok snarere det problem, at de ikke kan få mænd med til seksuelle parringer, da de er for syge i hovedet til, at blot nogenlunde normalt begavede mænd tør indlade sig med dem.
Århus har et af landets store psykiatriske hospitaler, og byen er også plaget af mange falske voldtægts anmeldelser og anklager, hvor de syge hoveder kommer ind og bladrer i politiets forbryder albums, og udpeger så den de ser som mindst tiltalende. 9 falske voldtægts anmeldelser alene i Århus i år, den er helt galt med hovedet på mange i Århus.
Politiet rejser sigtelse og kræver fængsel til kvinderne, da de i flere tilfælde har forårsaget sagesløse fængslet, ofrene herfor har som udgangspunkt en dårlig sag, hvis de er udpeget fra et forbryderalbum. Der var et tilfælde, hvor politiet troede på voldtægten, og lod en udpeget fra albummet fængsle i flere dage, men her var offeret undtagelsesvis heldig, da han bad politiet om, at kontakte to personer som han havde været sammen med i ’gerningsøjeblikket’…
tilføjet af

Voldtægt

Det der er værst ved en voldtægt er hvis forbrydelsen udføres af noget man før kaldte, ens bedste ven igennem 12 trofaste år, og så uden grund voldtager min kone, og efterlader stor smerte hos min kone mig selv og vores lille datter på 2 år. Og svinet får ikke nogen straf, fordi de mandlige politi svin tror mere på en af deres eget køn end det modsatte. Der går mange forbrydere fri fordi politiet tror man lyver, efter min mening kan politiet ikke bruges til en skid. Hvis der begåes en forbrydelse og der er beviser, skal forbryderen straffes, men nej, offeret får som svar: han voldtog dig jo ikke, du nød det. Og hvem går fri uden en mindste plet i den sorte bog? Det gør voldtægtssvinet. Det danske retssystem er latterligt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.