3tilføjet af

Fleks og skåne job.

Det er en god ide`. Mange mennesker får så et arbejde , der kan tages hensyn til flere ting som kan være et problem. Det er også godtnok at være medlem af et eller andet , hvor man kan få nogle oplysninger. Følge med i mange ting , som kan have noget med ens arbejde at gøre ( www.lafs.dk). (www.ladk.dk) , er også godtnok at kende til. Så kan du jo være medlem af en fagforening som også har en oplysnings side. Man skal ikke finde sig i uretfærdigheder , dem er der en masse af på arbejdsmarkedet. Nogen bliver tvunget til at arbejde for en meget lille indtægt ( kommunen). Politikerne kan ikke se at det er meget uretfærdigt , fagforeningerne burde gøre noget ved det - det har noget med DERES arbejde at gøre - flere af dem bliver til deres medlemmer. Man ødelægger et menneske økonomisk og menneskeligt , herefter forlanges det , at man skal fungerer på en rimelig måde. Dette forhold kan resulterer i , at nogen skal på et fleks eller skåne job , det er dog en mærkelig måde at behandle mennesker på. Når man er arbejdsløs , skal man ikke gøres til et problem , og presses økonomisk.
tilføjet af

de er da oppe med paraderne

jeg syntes da ellers fagforeningerne er hurtigt ude med de polske håndværkere
tilføjet af

ole4567

Jeg har selv været en af dem der har været i skånejob,
efter 45 år på arbejdsmarket, og to år før at jeg kunne gå på efterløn, kunne mit helbred ikke mere.
Jeg blev tilkendtmellemste førtidsp. og så kunne jeg få et skånejob og det er til en betaling der slet ikke høre hjemme idag.De første tre månder kan komunen forlange at du ikke får ,selv om du bliver ansat derefter og ikke nok med det det er til 33,0kr. i timen når du så har betalt bidrag og skat deri er og ejendoms ,så er der netto 13 kr. pr. time det kan Mogens Lykketofte ikke være bekendt for det var ham der indførte dette system

d
tilføjet af

Fleksjob

Der kan siges både for og imod. Afhængig af hvilken lidelse man har. jeg er selv godkendt til fleksjob, men er ved at søge førtidspension. For mig var det ikke en god ide, men jeg har en veninde der også har et fleksjob og hun er VILD med det. Jeg ville gerne have haft et, så jeg stadig havde en tråd til det pulveriserende liv. Man er jo garanteret fagets mindsteløn, hvilket ikke er så voldsomt meget, men mange steder starter man 2-3 løntrin højere oppe. Det findes også ordentlige arbejdspladser(-:
Jeg synes det er fint at lige denne ordning eksisterer, det er straks værre med aktiveringstilbud. Det er efter min mening helt meningsløst.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.