2tilføjet af

Glimrende sæsonstart for VB

VB Lolland mødte lørdag aften B1921´s LF serie, og det endte trods kulde og blæst med succes for allianceklubben.
Selvom VB havde problemer på dødboldene, viste de skarpheden i de afgørende situationer, og kunne til sidst trække sig sejrrigt ud af opgøret.
Det var tusmørke, da VB mødte op på den ellers gode bane i Nykøbing F, og allerede under opvarmningen var der en god stemning i truppen.
Da træningskampen kom i gang viste det sig hurtigt, at VB sagtens kunne spille med B 1921.
I takt med mørket blev VB´s spil bedre og bedre.
VB stod stærkt i forsvaret og angrebet viste hurtigt tænder.
VB´s rutinerede angriber Henrik Jørgensen scorede efter ti min. spilletid på et godt gennembrud, hvor han fladt passerede målmanden.
Inden mørket helt gjorde spillet umuligt, brændte VB to til tre
store chancer.
Spillet blev midt i halvlegen stoppet, da dommeren mente det
var for mørkt til, at spillet kunne fortsætte.
Da spillet blev genoptaget, var B 1921 mere tændte, og de begyndte at vise lidt mere tænder.
Der gik heller ikke mere end fem minutter, før et hjørne og
kluntet forsvars spil førte til udligning, da alt for passivt spil gav en B 1921 spiller frit skud, og VB målmand Mads Jørgensen var chanceløs.
Nu burde VB været vågnet op, men fra et hjørne fra den modsatte side scorede B 1921 en gang til efter det samme koncept.
Alt alt for passivt spil førte til endnu en kasse, og Mads Jørgensens opsang var helt berettiget.
Halvlegsstillingen var 2-1, og VB styrede i mørket hvorimod B1921 var bedst da lyset blev tændt.
Et par udskiftninger var foretaget efter halvlegen af VB´s træner Jørgen Carstensen, men for Daniel Johansen blev det en kort fornøjelse. Der var ikke spillet mere end tre minutter før han blev mejet ned af en B1921 spiller, tacklingen var klart til gult kort. Det betød, at den altid farlige Jonas Carstensen blev sat på banen igen.
VB viste nu det samme gode spil som de viste sidste sæson, men den sidste skarphed manglede stadig, specielt chancer til Henrik Jørgensen og Jonas Larson havde fortjent bedre end et skud forbi mål.
Udligningen kom dog, og igen var det Henrik Jørgensen, der nærmest solo udmanøvrerede B1921, og sendte bolden i kassen. VB var nu på 2-2 og overtog totalt styringen af kampen, og specielt en godt kæmpende Shpend Shala var skyld i at hjemmeholdet stort set ingen chancer fik.
Kun enkelte desperate hug ude fra blev farlige.
Dagens detalje kom ved kampens tredje mål, hvor et perfekt gennemspillet angreb førte til mål.
Jonas Larson spillede Michael Jensen fladt ude på kanten, hvor den altid farlige kant rundede et par mand, og serverede bolden perfekt for Marck Christensen, der gled bolden i kassen.
En perfekt kasse i en god sæsondebut.
Meget mere skete der ikke i kampen, og kampen endte med en ude sejr på 3-2.
Kampen viste at VB stadig kan spille god og seværdig fodbold, dog blev VB udstillet under dødbolde, men træning skal nu nok råde bod på dette.
Henrik Jørgensen, Michael Jensen og Shpend Shala var de bedste fra VB.
Alt i alt kan alle i og omkring VB være glade for denne sæsondebut.