15tilføjet af

Eksamensangst og andet via Hypnose

Brug hypnose - det virker!
Jeg har hjulpet flere unge mennesker med netop eksamensangst - og med succes.
Jeg er certificeret hypnotisør og hypnoterapeut og det er en rolig og omsorgsfuld metode at arbejde med.
Jeg går ind og guider de unge igennem det, der ligger til grund for eksamensangsten, så de 'kommer ud på den anden side' glade og styrkede i troen på sig selv og deres fremtid.
Jeg har også stor succes med rygeafvænninger, jeg har lavet og folk kommer i det hele taget med alt muligt mellem himmel og jord ... for at nævne nogle ting: Præstationsangst (f.eks. oppe i tiden, at holde tale til børnenes konfirmation/foredrag/sportspræstationer, fobier, slankning, søvnbesvær, uro i kroppen, stress, besvær med at kommunikere, sengevædning, migræne/hovedpine .... o.m.m.
Hypnose er kort fortalt, at man komme i en afslappethed/trancetilstand, der minder meget om, når man f.eks. sidder og falder i staver og kikker ud af vinduet. Man hører alt omkring sig, men gider ikke reagere.
I hypnosen 'kobles' den bevidste del af hjernen fra og jeg taler med det ubevidste/undervidstheden og ændrer der uhensigtsmæssige mønstre.
Efter hypnosen kan man huske alt og der bliver kun arbejdet med dét, DU kommer for at få løst.
Er der noget, du er i tvivl om, eller interesseret i at vide, så spørg bare løs ;o)
tilføjet af

kunne være rart med..

nogle kontaktinfo hvis man ville bruge dig som hypnotisør... eventuelt link til hjemmeside eller sådant
tilføjet af

Hvorfor pokker....

laver du ikke dit indlæg under det som "vichri" har oprettet? Mener du ikke det er det rette sted at placere netop et sådant indlæg?
"Seneste indlæg" bliver fyldt op på rekordtid hvis vi ikke gider tjekke om der findes en lignende debat i forvejen?
Ingen kritik, bare et forslag :o)
Speedy
tilføjet af

Min erfaring er....

...at folk ikke - altid - læser de svar, der er givet, derfor har jeg lagt det her som en ny tråd ;o)
Jeg har faktisk skrevet under 'vichi' tråd, men kunne se på nogle af svarene, at mit indlæg ikke var læst.
Min hjemmeside er www.123hjemmeside.dk/silvana_hypnose
tilføjet af

Har hun gjort

tilføjet af

Åh....

det beklager jeg så "brigida/tootsie". Men du tager fejl, at dit indlæg ikke kommenteres er ikke ensbetydende med at det ikke er læst. Jeg læste det meget VEL, men ligger så meget på linje med dig at et indlæg fra mig ville virke som en kopi, eller ren rygklapperi. Og det kan du da umuligt være interesseret i? :o)
Jeg trækker mit forslag tilbage, som stadig ikke var ment som kritik.
Mvh Speedy
tilføjet af

har prøvet det...

Jeg har selv prøvet hypnose, men det havde ingen som helst virkning på mig..jeg var hos hypnotisøren 2 gange, og sidste gang fik jeg så også en cd med hjem som jeg kunne lytte til. Det var lidt ærgerligt, for jeg havde ellers store forventninger til det. Sidste gang spurgte jeg om, man ikke kunne bringes i en rigtig trance, for måske at kunne gå dybere ned, og måske, forestillede jeg mig, lægge en form for blokering mod det, der var mit problem... men det var åbenbart ikke muligt for ham. Det er så bare min erfaring som bruger.
tilføjet af

Til Speedy

Rygklapperi på en fede måde er sgu ok ;o)))
Jeg skrev vist, at det 'er ikke alle', der læser de indlæg, der er i tråden.
Det er muligt, indlægget er læst, men når jeg ser, hvad der er skrevet, virker det bestemt ikke sådan.
Og jeg har bestemt ikke taget dit forslag som kritik, det er helt okay.
tilføjet af

Til AnonymQ

Ærgerligt at hypnosen, du prøvede, ingen virkning havde på dig - især når du havde store forventninger til det.
Jeg bliver lidt 'forvirret', når du skrever, om du ikke kunne bringes i 'rigtig trance', for det skulle du gerne have været, men måske har du, som du selv så rigtigt skriver, ikke været dybt nok.
En hypnotisør kan kun arbejde med og forholde sig til det, du selv kommer med, men det er DIG, der skal skabe forandringen for dig selv, det kan hypnotisøren ikke gøre - hypnotisøren er kun redskabet.
tilføjet af

tak for svar..

tak for svar..jeg ved godt at jeg også selv sku' arbejde videre på det..og i de indledende samtaler vi havde om f.eks. dybereliggende årsager til selve problemet, synes jeg skam at hypnotisøren, jeg var hos var meget god at tale med - blot havde jeg forestillet mig, at hypnosen - som et minimum - i min underbevidsthed ville have "plantet" et gran af motivation og overskud til at tage hånd om mit problem - det var da ihvertfald det jeg blev stillet i udsigt. 2. gang talte vi som sagt også om (eller rettere jeg gjorde) at jeg mente, at der måske var behov for at komme i rigtig dyb trance (du ved som man ser på TV, når folk kan hypnotiseres til overvinde de værste fobier osv.) - det var han dog ikke istand til at gøre. Så jeg var en kende skuffet og 1600 kr. fattigere. Men selve emnet hypnose synes jeg da stadig er uhyre interessant, og jeg har da også tilmeldt mig et åbent møde om det i juni i Astrologihuset.
tilføjet af

Trancedybde

Jeg forstår godt, at du føler, du måske burde have været i en dybere trance, men jeg er helt sikker på, at hypnotisøren har gjort sit bedste og hvad han kunne og skulle - men i sidste ende, er det er DIG, der bestemmer, hvor dyb trancen bliver, da det er DIG, der skal gå i trance.
Igen vi hypnotisører er kun redskabet, det er dig/vore klienter, der styrer redskabet.
Jeg skriver ikke dette, for at forsvare nogen, men for at forklare dig, hvorfor du måske ikke gik så dybt, som du gerne ville.
Det, du ser på TV, er kun halvdelen af, hvad der reelt foregår og da mennesker er forskellige, har dem, du har set på TV helt sikkert givet efter for den helt dybe trance.
Jeg er glad for at læse, at du stadig har en sund interesse for emnet og er sikker på, du får en fantastisk aften i Astrologihuset. Glæd dig.
tilføjet af

Et godt råd

Hejsa!
Det er kedeligt at høre at du ikke har opnået de resultater hos den hypnotisør du gik til. Hypnose har generelt ikke den højeste succesrate blandt forskellige ”retninger” indenfor psykoterapi og hvad der findes af ting-metoder-teknikker osv. Der kan bruges til at skabe personlig forandring.
Men igen, det kommer meget an på hypnotisøren og om personen evt. har lært andre ting end lige hypnose.
Mit råd vil være at opsøge en behandler, hypnotisør eller ej, der tilbyder en eller anden form for tilfredshedsgaranti. Jeg ved at der er en behandler der bruger tankefelts terapi (som er meget succesfuldt, jeg bruger det selv en del) og hun tilbyder at man får halvdelen af pengene tilbage hvis man ikke er tilfeds.
Jeg selv tilbyder 100% pengene tilbage hvis ikke vi opnår de mål der sættes inden vi går i gang. Og det er meget normalt blandt de folk jeg har været på kurser med i USA og England. Hvad end det er hypnotisører eller ej.
Der ligger mange ting bag at jeg tilbyder 100% tilfredshed. En af dem er som du nævner, at folk ikke behøver bekymre sig om de nu spilder pengene, (og slet ikke i situationer hvor jeg bruger historier/metaforer til at forklare noget! :-).
Derudover synes jeg at det er det mest etiske. Jeg bryder mig ikke om at skulle have penge for noget der ikke virker. Det er et dårligt tegn at give sig selv, og omgivelserne.
Men jeg ved ikke hvor mange der tilbyder det herhjemme, jeg ved bare det er almindeligt blandt de dygtige behandlere i USA og England hvertfald.
Held og lykke med at få bugt med dit problem, og at lære mere om hypnose.
Jeg kan btw. varmt anbefale en bog om selvhypnose der hedder "Self hypnotism" af Leslie Lecron. En fantastisk bog der giver dig værktøjer til selv at eksperimentere med nogle ting.

Mvh
Bjarke
tilføjet af

hypnose

Får indtryk af det er en bestemt hypnotisør.......men mangler navn og adresse.
tilføjet af

- ingen effekt på mig!

Jeg har den samme oplevelse af hypnose- hos Poul Daniel i Viborg/ Århus. Han var ikke i stand til at hjælpe mig.Han var ukoncentreret og talte i telefon imens jeg lå og var i "hypnose".
Han påstår at hjælpe 99,9 % og giver garanti, men da det desværre ikke hjalp på mig var den garanti ikke noget værd - det kostede 1.200 kr for 35 minutter, hvor jeg lå og hørte på en cd. -Jeg følte mig godt nok snydt!
tilføjet af

Alternativ

Et alternativ til jer der har prøvet hypnose kunne også være lydbogen "slip din eksamensangst", som hjælper dig med at få mere selvtillid og ro, så du kan komme af med din <a href="http://www.eksamensangst.mind-set.dk">eksamensangst</a>
Læs mere her: http://www.eksamensangst.mind-set.dk
tilføjet af

Film om eksamensangst

Hey, selv om at både hypnose og medicin(betablockere især)kan hjælpe, kan man, især hvis man kun lider af eksamensangst i en mindre grad, følge visse råd og strategier. I denne video fra studieportalens filmkonkurrence http://www.studieportalen.dk/Blogs/BlogItem.aspx?id=7848 bliver der gennemgået tips og råd til hvordan man håndterer eksamensangst. Filmen har også et fiktionselement i sig, som viser hvordan eksamens situationen kan se ud for en med eksamensangst.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.