12tilføjet af

inspiration til overraskelser?

Jeg elsker at overraske min kæreste på alle mulige måder og han elsker at blive overrasket ;-)
Men jeg synes jeg mangler lidt inspiration. Jeg har prøvet lidt af hvert, ex. - lavet mad og serveret den for ham nøgen, ligget og leget i sengen da han kom hjem, bundet mig selv fast ved den ene hånd og ligget klar, sat ham stævne forskellige steder rundt i landet osv.
Er der nogen der har nogle gode ideer til nogle frække overraskelser? Evt. noget i selv har prøvet eller kunne tænke jer at jeres partner gjorde for jer?
tilføjet af

Masser af gode ideér..

Hej Sanne.
Jeg er ligesom dig... jeg elsker at overraske, det giver sådan et dejligt pift i et forhold.
Idé nr. 1.
Lav et gavekort til ham hvor du enten lover ham en en candlelight dinner for 2 med en fræk afslutning..?? Hvad det skal være må du selv bestemme. Du kan også give ham en erotisk massage.
Idé nr. 2.
Lav et klippekort der ligner det man køber til bussen, men udfyld det med forskellige ting du vil gøre for ham. F.eks. sex i numsen (hvis du og han er til sådan noget), sex på et offentligt sted, blowjob osv... Brug fantasien..!! Skriv evt. på kortet at han kan indfri sine ønsker når det passer ham og håb på at han er lidt opfindsom. Skriv også en dato hvor det udløber, så han ikke bare lægger det ned i skuffen og glemmer alt om det.
Idé nr. 3.
Gå ind til ham når han sidder og ser fjernsyn og gå direkte hen til ham og kig ham frækt ind i øjnene uden at sige et ord. Begynd så at tage tøjet af ham og giv ham et rigtig lækkert blowjob.
Når du er færdig kigger du på ham og smiler frækt og lidt sødt og så vender du dig om og går igen. Husk ikke at sige et ord. Det vil give ham et indtryk af at have været sammen med en anden, men på den tilladte måde. Alle mænd drømmer om andre kvinder...!!!
Idé nr. 4.
Jeg skriver lige hvad jeg selv gjorde her og så kan du lave om på det alt efter hvad der passer. Jeg var i Las Vegas med min kæreste og på et tidspunkt sad vi og spillede på spille automaterne, hvilket var lidt trist fordi vi havde tabt alt hvad vi lige havde vundet.
Det gode derovre er at man får alle de gratis drinks man kan drikke når mans spiller, så jeg var lettere beruset (ellers havde jeg ikke turde gøre hvad jeg gjorde).
Nå, men jeg gik på toilettet og tænkte, "nu skal der ske noget inden vi går helt ned med flaget", så jeg skrev en seddel i receptionen hvorpå der stod,
"Hi... My name is Ginger. I think you're really hot. Meet me in room 1107 in 10 minuttes if you dare... I'll take good care of you."
Derefter gik jeg og så snart jeg var ude af syne løb jeg op til vores værelse og sminkede mig med lynets hast, tog frækt undertøj på og høje hæle.
Da han kom og ringede på åbnede jeg og snakkede kun engelsk til ham.
Jeg smed ham på sengen og tog tøjet af ham og gjorde alle de ting ved ham som jeg normalt ikke tør. Samtidig sagde jeg til ham at han måtte gøre alle de ting ved mig som han ikke kunne gøre med hans kæreste normalt.
Jeg gav ham bind for øjnene og snakkede med en forandret og sexet stemme og det gav ham en følelse af at være sammen med en eller anden sex gudinde. Han var vildt tændt..!!
Da han var blevet "ordnet" godt og grundigt kiggede vi bare på hinanden og grinede begge to.
Det var en fed oplevelse og han spørger stadig tit om han ikke snart får besøg af Ginger igen.
Det er som om hun er en nær ven af familien og hvem ved, hvis han er rigtig sød og husker at forkæle mig, kan det være hun kommer til Danmark..!!
Nå, det blev pludselig en meget lang mail. Jeg har flere ideér, men nu har jeg fri fra arbejde, så jeg bliver nødt til at smutte.
Skriv endelig om du kan bruge noget af det til noget og kom også gerne selv med nogle sjove ideér til mig.
God dag til dig.
Mvh. En kvinde.
tilføjet af

Hej Sanne

Fedt at høre at nogle har så velfungerende forhold, at de har overskud til at forfine og dermed bibeholde sammenholdet.
Prøv følgende rollespil:
Du; en forsmået kvinde som havde alt, men netop har taget din mand i at bolle med en kollega. Det viste sig at have været en længere varende affære, startende tilbage fra før I fik jeres 2 børn Emillie og Hans på 7 og 9 år.
Han; en ikke stamkunde som lander på et tilfældigt værthus, hvor den sædvanlige samling af kunder stort set er repræsenteret.
Gamet:
Han spiller forud for ankomst lettere beruset, men ikke fuld. Hun kommer ind efter en længere gåtur i regnvejr, og hvor hun egentlig ikke rigtig hved hvor hun befinder sig.
Hendes forhold er definitivt slut - hans er slut for en måned siden.
De øvrige tilstedeværende ligger store anstrengelser i at lade som om at de ikke følger med i hvad der sker, og derfor udveksler I begge højlydt omstændigheder, som har bragt jer der hvor I er nu. I aftaler nu åbentlyst at gå med hinanden hjem, efter et par heftige tungekys.
Gamet kan krydres yderligere ved at dyrke sex på toilettet, hvis de sanitære forhold indbyder til det, og det har du jo undersøgt på forhånd.
Det er her at du kan overraske din partner ved at fortælle at der er en ændring i drejebogen ;-)

tilføjet af

World class

Kvinde, du fortjener det bedste af det bedste. Håber at din modpart yder ligeså meget respekt retur, men det er jeg ret sikker på at han gør !
Mange venlige hilsner
tilføjet af

Tak...!!

Hej med dig.
Tak for dit svar...
Din idé er også rigtig god, jeg tror faktisk jeg vil bruge den indenfor den nærmeste fremtid.
Og jo tak, min kæreste er også god til at finde på sjove ting. Det ville ikke være det samme hvis han ikke havde det på samme måde som mig.
Ha' det godt.
Mvh. En kvinde
tilføjet af

tak :-)

Hej En Kvinde
Tusind tak for dit svar, det var nogle rigtig gode og spændende forslag. Især synes jeg om den med klippekortet - alle tiders. Det vil jeg helt sikkert kaste mig ud i at få lavet ;-)
Den med gavekortet har jeg på en måde prøvet og det vakte stor begejstring. Det havde jeg lavet på en sådan måde, at jeg havde skrevet en novelle (jeg skriver en del erotiske noveller) og den omhandlede en del af de ting, jeg endnu ikke havde fået fortalt ham at jeg fantaserede om, eller ting jeg kunne tænke mig at vi prøvede på lidt andre måder. Det var en ret så fræk og udfordrende novelle og jeg sluttede den af med at lade ham vide, at essensen af historien var mine fantasier. Vedlagt var så et "gavekort" hvor jeg lod ham vide, at hvis han var med på at udleve historien, så måtte han gøre det til hver en tid. Jeg bad ham så om ikke at kommentere historien, altså vi skulle ikke snakke om det. Så jeg gik i spænding og ventede og pludselig en dag, ca. et par uger efter da jeg mindst ventede det, havde han planlagt en dejlig og spændende weekend som jeg ikke glemmer foreløbig. En rigtig dejlig oplevelse, som vi jo så begge 2 havde en stor del i at planlægge.
Det er så i øvrigt noget jeg gør ind imellem, skriver historier til ham. Han elsker det og det er en rigtig fed måde at få sat gang i nogle spændende snakke og oplevelser på.
Deciderede rollespil har vi også kastet os ud i. Første gang tog han initiativet og det var virkelig en oplevelse - det kiksede lidt i starten og der blev grint en del, men vi kom hurtigt efter det.
Nu blev det her også en længere roman, men jeg vil lige fortælle om den ene gang hvor jeg opfyldte en af hans fantasier.
Han troede at jeg skulle i byen med en veninde og jeg gjorde mig klar og sagde farvel til ham og tog så af sted, hjem til veninden som jeg havde allieret mig med. Han ville tilbringe en rolig aften hjemme og se lidt sport i fjernsynet.
Hjemme ved veninden sad vi og fik lidt af drikke og "gejlede" mig op til mit forehavende og da der var gået nogle timer, skiftede jeg tøj og sminkede mig, så man ikke var så meget i tvivl om hvad jeg var for en størrelse. Jeg havde en lang frakke på, som jeg lod stå åben da jeg ringede på døren hjemme ved os (jeg var meget sparsomt klædt på indenunder) Han åbnede og ærlig talt, så var alene forbavselsen i hans ansigt alle anstrengelserne værd. Jeg satte mit mest frejdige ansigt op og inden han nåede at sige noget, sagde jeg kækt at jeg var stripperen og var nu kommet som aftalt.
Da han havde samlet sig og det smørrede smil havde lagt sig lidt, spurgte han lidt modviliigt om jeg mon ikke var gået forkert? Jeg spurgte meget overrasket, om der da ikke var et selskab her som havde bestilt en stripper? Han rystede let på hovedet og så sultent op og ned af mig. Jeg satte mit mest ærgelige ansigt op og beklagede mig, da min vogn jo var kørt igen. Han tilbød venligt, at jeg da kunne komme ind og låne telefonen og ringe efter en ny vogn hvis jeg ville. Vi gik ind i stuen og jeg tog røret og skulle til at ringe, da jeg kiggede hen på ham og betragtede ham...spurgte ham og han ikke var interesseret i en lille privat forestilling, nu jeg alligevel var her? Han nikkede villigt og jeg gik hen mod ham og skubbede ham let ned i en stol som jeg trak midt ud på gulvet, satte musik på og dæmpede lyset lidt. Så dansede jeg det bedste jeg kunne og vrikkede mig forførende foran ham og efter et stykke tid lod jeg ham vide, at for lidt ekstra betaling, kunne jeg da gøre noget ved den bule i hans bukser? Jeg behøves vel ikke at sige at han tog villigt imod tilbuddet og han fik derefter en meget intim lap-dance og andet godt.
Da det hele var overstået, tog jeg imod de penge han smilende rakte mig og gik såmænd min vej igen og tog hjem til veninden og sov.
Jeg fik en meget kærlig velkomst da jeg kom hjem næste dag :-)
Jeg hører da gerne fra dig igen, hvis du har flere gode forslag *s*

tilføjet af

spændende

Hej By Nature
Også tusind tak for dit svar, som absolut lyder spændende. Det er altid godt at få ny inspiration til nye vinkler man ikke lige havde tænkt over. Jeg kan godt li' tanken om den lille detalje, at man sidder og snakker om det og det næsten ikke kan undgås at blive overhørt af de andre tilstedeværende. Go detalje ;-)
tilføjet af

Ha ha... sikke en god historie.

Hej Sanne
Det var en fed historie den med stripperen.. Jeg sad og grinede højlydt. Den vil jeg helt sikkert også gerne prøve, men det kræver vist at jeg lige får øvet mig lidt i at vrikke med bagdelen på en sexet måde, eller i det mindste drikker en lille sjus først..!!
Sjovt du skriver erotiske noveller. Jeg abonnerer på bladet woman og læser ALTID den erotiske novelle bagerst i bladet. Der kan man altid få en idé eller to til en fræk aften.
Jeg har ikke tid i dag, men jeg skal nok holde mig til her, så kig jævnligt herind hvis du vil have flere ideér.
Rigtig god weekend.
Mvh. En kvinde.
tilføjet af

prøv det

Glæder mig at du kunne li ideen. Jeg kan varmt anbefale dig at kaste dig ud i det :-)
Det skal da indrømmes at jeg havde også fået en del sjusser hjemme ved veninden først, ellers tror jeg heller ikke at jeg havde kunne gennemføre det - i hvert fald ikke lige så overbevisende :-) Og ja, jeg havde også øvet mig op til flere gange hjemme foran spejlet og så er musikken jo også vigtig. Kan man næsten undgå at komme i en sexet stemning og bevæge sin krop i sensuelle bevægelser, når Madonna's "Erotica" eller "Justify my love" strømmer ud af højtalerne? Jeg kan ikke... ;-)
tilføjet af

You can leave your hat on...

Hej Sanne
Ovenstående sang kan jeg forestille mig også er ret godt. Det er ihvertfald det nr. jeg først tænkte på da jeg hørte ordet "strippe", men Erotic er da også en rigtig fræk seng. Den oser jo af erotik.. ikke så mystisk...!!!
Jeg kom faktisk lige i tanke om en anden sjov idé forleden og ville faktisk have skrevet til dig med det samme, men glemte alt om det. Nu får du den...
Idé nr. 5.
Giv din kæreste bind for øjenene når han ligger afklædt inde sengen (hvis han tør.. min kæreste er altid bange for at jeg tager billeder af ham, når han ligger der.. hi hi).
Gå derefter ud i dit køleskab og find en masse lækkerier frem. F.eks. nutella, honnning, is, sirup, flødeskum osv. osv. og gå så ind til ham igen og fortæl ham at i skal lege "gæt en smag".
Tag så en af de ting du ha fundet frem og smør lidt på hans ædlere dele, for derefter at sutte det af og kysse ham. Han skal så ud fra dit kys kunne gætte hvad det er du spiser.. Det gælder jo som om at slikke "tallerknen" grundigt af før den næste ret kommer på bordet. Hvem ved, det kan være han inden længe selv sørger for dressing...!!!
Jeg har prøvet det på min kæreste og han syntes det var vildt sjovt. Og jeg har da hørt tilbagemeldinger fra hans venner (gennem min kæreste) og de var vildt begejstrede. Det er altid fedt at vide at der blev snakket om det blandt vennerne, for det er jo tegn på at det var noget der var værd at blære sig med.
Jeg håber du hygger dig med mine ideér... jeg skal ihvertfaæd til at hygge mig med dine.
Kan du have det godt.
Mvh. En kvinde
tilføjet af

fed ide!

Haha hvor er det en fed ide, det vil jeg helt sikkert prøve!
Og ja, dén sang er da helt sikkert også meget passende til lejligheden :-)
Jeg kan fortælle dig at jeg er i fuld gang med at kréere et klippekort. Han har fødselsdag om et par uger, og så får han det sammen med sin anden gave. Så ja, jeg hygger mig skam også med dine idéer og glæder mig meget til at se hans ansigtsudtryk - jeg er sikker på at det vil vække stor glæde ;-)
Jeg har i øvrigt en anden historie, men den får du lige en anden dag.
Take care
tilføjet af

Heldige mænd!!

Jeg håber din samlever/mand værdsætter dine fantasier, jeg er overbevist om at vi er mange der sidder herude og tænker, hvor er min kones fantasi henne. Jeg har også arrangere en del gennem tiden for min kone(36), men det er aldrig blevet gengælt, så er det som om at luften går af ballonen gennem årene. Vi mænd elsker nemlig også at blive forført/overrasket.
tilføjet af

Gavekort til overraskelser

hej. jeg har læst 'en kvindes' indlæg og har nu lavet et klippekort til min hustru. Det står i stuen i en buket blomster jeg købte på vej hjem fra arbejde. Nu er jeg edderspændt på hvad hun siger når hun kommer hjem. Under alle omstædigheder tak for tippet, vi skal nok få nogle kanon oplevelser (håber jeg *GG*)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.