24tilføjet af

Alarm i hjemmet

Har du alarm i dit hjem? Altså mod indbrud.
Overvejer at anskaffe mig en, men er lidt i tvivl om, hvad jeg skal gøre og om det hjælper og sådan. Nogle erfaringer?
tilføjet af

Alarm

Vi havde en alarm fra Falck,der dækkede hele huset,så var der en udsendelse i tv om hvorlænge der gik fra at alarmen gik til at falck dukkede op,der gik op til 2 timer og det vidste de fleste indbrudstyve,så vi sagde vores abonnement op og sikrede vores hus alt det vi kunne.Vores alarm reagerede på bevægelse og i kontrakten stod der at hvis alarmen gik umotiveret skulle vi betale for at de kom.Det er for så vidt fint nok,problemet er bare at sensoren reagerede på mus så fra tid til anden kunne vi ikke tage fra huset før vi var 100% sikre på at der ingen mus var,og det er lidt svært når man bor på landet.
Der var osse en masse bøvl med alarmen og vores ADSL forbindelse.
Det er vores erfaring at man selv kan sikre hjemmet lige så godt og langt billigere ved at købe bedre låsesystemer og ekstra sikringer til døre og vinduer og bruge tænd og slukure til lamper,end at få en alarm hvor huset alligevel er udsat fordi dem der skal reagere på alarmen ikke dukker op.
tilføjet af

Ja - men det er fordi den var installeret da jeg kom

- om den hjælper? Jaaah, hvis du nu var indbrudstyv, ville du så vælge huset med eller uden alarm?
tilføjet af

Alarm

Hej
En alarm hjælper. Dog skal det siges at trådløse alarmer, som Falck sælger er meget ustabile og let går igang af sig selv.
http://www.ec-sikring.dk/
Tjek ovennævnte hjemmeside.
De virker og montørerne er fantastiske.
Mælkemand
tilføjet af

jeg har lige købt en alarm fra Falcks Redningskorp

Det vigtigste man kan gøre for at sikre sit hjem er ikke en alarm, men derimod de rigtige låse og at tyven IKKE kan komme ud fra hjemmet med mit fjernsyn og computer. Jeg har lige fået installeret en alarm fra Falcks Redningskorps (IKKE G4S), og montøren var ærlig nok til at påpege, at det var lige så vigtigt at min lås blev udskiftet.
Alarmerne fra Falcks Redningskorps og G4S kan næsten det samme, men Falck er billigere så jeg valgte dem. Desuden kunne jeg også få en røgalarm med.
Se eksempelvis www.g4s.dk og www.falck.dk/alarm
[l]
tilføjet af

Alarm

G4S er klart den bedste løsning, pæneste installation og pæneste produkt, Største selskab og flere vægtere der er ingen tvivl om Falck har et godt navn, men husk nu på at G4s ER falck securitas og falck stadig er en ny spiller inden for Alarm så da vi skulle vælge alarm var der ingen tvivl. G4S.
tilføjet af

Hmmm

Falck er ikke en ny spiller på alarmmarkedet... Husk på det var dem, der havde G4S inden det blev solgt, men da Falck koncernen solgte Alarm delen til G4 var der en klausul på at falck ikke måtte sælger alarmer i 4 år, derfor er de først tilbage på markedet nu. Jeg har selv stået med produktet i hånden og det virker rigtigt lækkert... Får det selv istalleret her 3 marts så kan jeg give en melding på om hvordan det fungerer :)
tilføjet af

Falck Alarm

Vi får også installeret alarm her den 5 Marts, og det glæder vi os til.
Jeg undersøgte forskellen ml G4s og Falck, og Falck er klart den billigste og så er man fri for at få en cylinder boret ind i væggen til en nøgle:-)
Håber også det virker ordentligt for os:-)
tilføjet af

alarm

nu ligger det sådan at g4s,solgte falck fra,falck harf et godt navn,men ingen viden inden for alarm,,
tilføjet af

nøgleboks

Hvis alarmen går,kan falck kun gå rundt om huset,de kan ikke komme ind,da der ikke er instaleret nøgleboks i væggen,,så det da ikke meget værd,hvis de skal ind i huset,feks.for at tænde for hfi relæet eller andet,så bestiller de en låsesmed,som du skal betale..og nej jeg er ikke ansat hos g4s,,men har et af deres alarmer og er yderst tilfreds med deres service,og viden inden for det her område....
tilføjet af

Hmmmm Calle

Calle... du har ikke helt ret... Falck betaler låsesmeden, hvis de skal ind i huset og det var falck der solgte alarmdelen fra og ikke omvendt ;)
tilføjet af

Nøgleboks ikke nødvendigt

Hvis tyven har inden i huset kan Falck vel komme ind samme vej som tyven og herefter sikre hjemmet mod vejr og vind, så jeg kan ikke se der er den store grund til en nøgle boks til private.
tilføjet af

Hmm

Godt så, men hvis det ikke er "smæk" låse, hva´ så ?????😮
tilføjet af

falck betaler ikke låsesmed

falck betaler ikke låsesmeden hvis der har været indbrud eller de skal genindkoble et hpfi relæ.
de har også kun service på hverdage mellem 8-16 så man er tvunget til at være hjemme da montøren ikke selv kan låse sig ind for at lave service/rep.
falck har som de eneste et dyrt nedtagningsgebyr hvis man ikke ønsker alarmen mere.
falck er nye inden for branchen det var dem som blev solgt fra g4s,som er verdens største inden for sikkerhed.
tilføjet af

Falck betaler låsesmed....

Og nedtagningsgebyret er 995 kr til sammenligning er G4S´ s nedtagningsgebyr også på 995.
I Abonnementsbetingelserne på Falck Alarm står der flg.:
8.4 Falck skal til enhver tid kunne få adgang til din bolig og dit alarmanlæg.
Hvis Falck rykker ud på en alarm fra dit anlæg, eller hvis Falck skal servicere dit alarmanlæg, kan Falck i særlige og akutte tilfælde bestille en låsesmed – hvis Falck skønner, at det undtagelsesvis er rigtigt og nødvendigt i situationen. Falck betaler for låsesmeden.
Så den med at der ikke betales for låsesmed holder ikke.. Og Ja man skal være hjemme ved serviceeftersyn på alarm anlægget... Batteriskift... Det er ca hver 2. år...
tilføjet af

Falck betaler låsesmeden

Uddrag fra abonnementsbetingelserne på Falck Alarm
8.4 Falck skal til enhver tid kunne få adgang til din bolig og dit alarmanlæg.
Hvis Falck rykker ud på en alarm fra dit anlæg, eller hvis Falck skal servicere dit alarmanlæg, kan Falck i særlige og akutte tilfælde bestille en låsesmed – hvis Falck skønner, at det undtagelsesvis er rigtigt og nødvendigt i situationen. Falck betaler for låsesmeden.
Så det du siger med at Falck ikke betaler låsesmed er ikke korrekt. Det er rigtigt at man selv skal være hjemme og lukke montøren ind når der skal skiftes batteri i sensorer osv. Men servicenormen på dette ligger på 2 år så mon ikke det er til at klare. Man træffer jo tid efter aftale. Det er jo ikke sådan at Falck bare ringer og siger.. Vi er her nu og skal servicere.. Luk os ind. Der bliver fortaget et opkald fra Falck Teknik til kunden hvor de i fællesskab træffer en aftale.
tilføjet af

falck betaler ikke låsesmed

falck betaler ikke låsesmed ved strømsvigt eller indbrud. det med at de skulle gøre det ved teknisk fejl er rigtig men der er ikke nogen service ved falck alarm uden for normal arbejdstid. så det vil ikke være aktuelt,men hvis du er på ferie og hpfi relæet slår fra eller du har haft indbrud skal montøren ind og det betaler falck IKKE.
falck er de eneste med nedtagningsgebyr ved ikke hvor du får det andet fra (er du ansat ved falck)
tilføjet af

låsesmeds diskutionen...

Lad os så lige slå fast kære alarmmontør.... Her den tekst Falck har i deres betingelser...
"Hvis Falck rykker ud til en alarm i din bolig eller skal servicere dit anlæg, kan Falck i særlige og akutte tilfælde bestille en låsesmed - hvis Falck skønner det nødvendigt og rigtigt i situationen. Falck betaler for låsesmeden."
Så er der vist ike meget mere diskusion omkring dette emne... og ja foretrækker heller ikke at skal have en nøgleboks boret ind i min væg.
tilføjet af

hmmmmm

😃Ja godt så der er ingen ko på isen
tilføjet af

Overblik over alarmer

Her er et link til en side som giver overblik over nogle af de bedste danske alarm udbydere: http://www.privat-alarmer.dk/
tilføjet af

Sammenlign med lidt flere...

Jojo fin sammenligning, jeg vil dog anbefale at sammenligne med lidt flere alarmselskaber. Prøv f.eks. http://www.alarmoversigt.dk hvor der er sammenligning mellem Lockon, G4S, Dansikring og Falck. Der er mange parametre der spiller ind når man skal vælge en tyverialarm, så jo flere desto bedre. 😉
tilføjet af

Køb en trådløs GSM alarm

Køb jeres egen trådløse GSM alarm på www.mmsgear.dk
På virksomhedens hjemmeside www.mmsgear.dk giver jeg andre mulighed for at købe deres egen trådløse GSM alarm for 1.995 kr. Inc. indkodning og eventuelt montering, alt efter afstanden til kunden. Der er også salg af diverse låsesikringer til huset.
Se mere på hjemmesiden eller mail til mig på salg@mmsgear.dk for køb eller spørgsmål.
Mvh Michael Møller Sørensen © MMSgear.dk
tilføjet af

Ja eller se her...

www.mmsgear.dk
tilføjet af

Billig alarm se her....

Klik her for at se de billige alarmer, www.mmsgear.dk
tilføjet af

Alarm i hjemmet

Vi har købt os en alarm fra Dansikring. Den er virkelig lækker www.verisure.dk . Der er kamera indbygget i sensoren. Den er vi indtil videre ihvertfald glad for :)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.