39tilføjet af

Fede Danske piger med gamacher

Så var de der igen.
Overvægtige Danske piger med gamacher, der ikke overlader noget til fantasien, når man ser deres korte og tykke ben i billige gamacher.
Efter at have pludret højt, og gjort alle medpassagerer opmærksom på at de skulle drikke sig stangstive fredag aften, massede de sig hen til udgangen og flashede deres store fede bagdele op i hovedet på os andre.
Deres ansigter var fyldt med mascara og læbestift og naturligvis troede de at de var åh så lækre.
Ikke underligt t mange mener at danske kvinder opfører sig luderagtigt.
tilføjet af

Du sad vel

og filede den af gennem bukselommen imens.
Det lyder lidt sådan😉
tilføjet af

Endnu en løgn fra en rød tosse

Det er ikke noget du har oplevet, det er bare endnu et forsøg på at vise din foragt overfor ALT dansk.. Du er ynkelig og til grin... måske du bare er misundelig over at du ingen gang kunne score en ulækker pige... Fjols
tilføjet af

Og så kom der

"Og så var der endnu en af de forbandede fejlfarver, der rendte rundt med et utal af gulkæder, og spillede smart i s-toget, med sin alt for høje perle-musik...
Ikke underligt at mange mener at alle med anden etnisk baggrund end dansk, er idioter..."
Kan du se problemet i det udsagn? Din "fortælling" har samme problem.
Det er alle jer forbandede racister der hader hvide mennesker, der skærer alle over en kam, og så piver i så snart i får lidt igen. Men det er faktisk jer der er værst.
Og ja, du er racistisk, for du basere din opfattelse på udseende/hudfarve og dermed race.
Få dig dog et liv og lær at alle har lov til at være her.
Selv ynkelige racister som dig, der ikke har andet at bruge tiden på end at bitche over random mennesker.
tilføjet af

Der er bare nogen....

Beklædningsgenstande der burde forbydes, for det er sådan set lige meget hvor meget personen der bærer disse benklæder vejer, det er vederstyggeligt uanset omstændighederne.
Men det er rigtigt, det er bare den tand værre, når trunten vejer 100+kg.
Det er nogenlunde det samme med folk i joggingbukser, det være sig både mænd og kvinder.
Jeg kan acceptere det, når folk udfolder sig fysisk, men når taberne bevæger sig rundt i dem nede i Føtex eller lignende, så er det bare klamt og kvalmeinducerende.
tilføjet af

Så fede overvægtige uden selvkritik er "danskhed"?

Utroligt så meget typer som dig kan lukke ud af B.S.
Man skulle tro at du selv var en af dem.
tilføjet af

Flot debatform - "NOT"

Den slags billige og klamme piger ser man underligt nok mere af i Danmark end i andre europæsiek lande, så det har slet ikke noget med race at gøre - klaphat!!
tilføjet af

Ja meget enig

indlægget er selvfølgelig 100 % fake. Personen bag har sikkert ligget på sin sofa hele dagen. Man kan se på skrivestilen at det er den sædvanlig båtnakke der elsker at provokere folk.
Ignorer ham🙂
tilføjet af

Dig været i udlandet HA HA

den tror vi så på😃😃
Det kan jeg så høre at du ikke har været🙂
tilføjet af

Underligt så mange

der går i flæsket på dig, blot fordi du siger, hvad alle kan se. Der bliver flere og flere
tykke, lade grimrianner i gadebilledet som årene går. Danskerne er et af de dårligst klædte folkefærd på kloden (hvis man ser bort fra hotentotterne med deres bastskørt). Udlændinge ville tro, at de var kommet til en meget fattig nation når de kommer til DK, hvis ikke de vidste bedre. Der er simpelt hen alt alt for langt mellem de pæne kjoler, jump suits og for mændendes vedkommende velsiddende jakkesæt.
tilføjet af

Hornbriller og hvide kondisko

burde forbydes. Halvgamle mænd på 40 år i hvide kondisko der tror de er teenagere...FØJ!
tilføjet af

Det har intet med tøj mode

eller mangel på samme, vedkommende skriver om.. Før skrev vedkommende om damer i Netto der verbalt "overfaldt" en muslimsk kassedame i Fakta.. INTET af det er sket.. Manden må have et virkeligt taberliv siden han prøver på alle måder at nedgøre sig selv og danskerne..
tilføjet af

fint nok...

..... at du har din holdning.. men.. en klassiker: det er din mening, og den har du ret til at have.. men hvis nogen talte sådan om dig, fordi du havde noget tøj på de ikke kunne lide fordi det ikke passede til dit ansigt som de forresten lige syntes sådan og sådan om..... ja så ville du sikkert også føle dig trådt over tæerne. overvægt kan skyldes mange forskellige ting - og du er ikke den rette til at dømme dem. det er der ingen af os der er.
ja flere og flere danskere er overvægtige.. det er en del af den miljø som vi er ved at kopiere... jeg mener hverken at disse er dovne eller dumme... kender mange som både har familie og børn og er ved at tage en uddannelse som er overvægtige - ville du kalde dem dovne?
hvad angår deres bagdele - du kan vel lade være med at kigge på dem hvis du ikke kan lide hvad du ser... der er sikkert andre som kigger den anden vej når du kommer gående fordi de ikke kan lide hvad de ser... men de skriver ikke et debatindlæg her om det?
og hvad så om de følte sig godt tilpas - du burde se mere positivt på det, for det er da ihvertfald det modsatte af den folkesygdom - depressionen, som alle folk desværre erhverver sig idag.
en klog mand sagde engang: når man kalder nogen et fedt svin i arrigskab, kan det ligeså godt handle om et tyndt individ.....
så det er nok vigtigere at du her i julens søde tid, kigger lidt på dig selv, for hvis det er den form for glæde du spreder - ja så glædelig jul da.
tilføjet af

Okay

Så du rejser altså ikke specielt meget i de nordiske lande kan jeg se...
Sjovt nok ser man også endnu flere fejlfarver (dem der ikke er rigtigt hvide, men heller ikke rigtigt sorte), der render rundt og klynker her i skandinavien, hvor de har det godt, end man ser når man er i de lande hvor de kommer fra...
Det er alle de fattige bonderøve uden penge, vi må trækkes med desværre...
tilføjet af

Glemte lige

Jeg glemte lige, at det faktisk også er sjov at du hænger dig i hvad gemacherne har kostet...
Er man en smule snobbet når folk ikke har de rigtige tøjmærker på?
tilføjet af

du mangler da vist en hobby!

Det lader til at du bruger alt for meget tid på at hidse dig op over, hvad andre gør.
Det er der ikke noget konstruktivt i !
Du er den type borger, som sladerbladene er opfundet til! Al for meget kostbar tid spildt med at fokucere på andres mangler! Måske er du blevet træt af at se dig selv i spejlet?
tilføjet af

hurra som du dog kan sige det!

glædelig jul :-)
tilføjet af

Kunne ikke sige det bedre selv :D

der er sikkert andre som kigger den anden vej når du kommer gående fordi de ikke kan lide hvad de ser... men de skriver ikke et debatindlæg her om det?
LOL
tilføjet af

HALLO!

man har vel lov til at sige sin mening, så lad dog være med at gøre grin med indlægget, alle har dog ret til at ytre sig men bare fordi en gør det og i andre ikke kan lide det, så hold det for jer selv næste gang.
tilføjet af

til "var i S-Toget"

jeg vil give dig 100% ret i at det er klamt, og frastødende.
og det gør det ikke bedre når kolloserne smider dem og hopper i bikini nede på stranden, hehe man kan da kun havde ondt af dem... hmm og dog nej hehe det kan man nok ikke, de prokker sig over de vejer for meget og bagefter går de ind på McD og æder sig mæt der inde og bagefter skylder de det ned med en cola. jeg personligt her ikke noget imod fede piger men de skal bare lade være med at klynke når de ikke forsøger at gøre noget ved det, og de skal slet ikke rende rundt i tøj som i slet ikke kan bære, det er for klamt.
der er massere af pænt og smart tøj til de fede også så men skulle næste hive det der klamme tøj af dem og tvinge dem til at købe noget ordenligt. hehe 😃
tilføjet af

Forskruet verdens syn...

er hvad jeg synes du har.
Skulle vi ikke hellere omfavne forskelligheden i menneskers kropstyper, i stedet for at skrige op om det er for tykke ?
Jeg personligt synes det er fedt når folk tør klæde sig, som de vil. Jeg tør nemlig ikke helt selv.
Derudover synes jeg ikke man kan sige at fordi folk ser ud på en bestemt måde, er der ting, de ikke kan gå i. Jeg siger ikke at man ikke skal være selv kritisk. Men det er for mig vigtigere at man har selvtillid.
Så rent ud sagt, kan jeg ikke bare din holdning til noget, da jeg synes den er for snæversynet.
tilføjet af

fetisch

vil bare sige, at på grund af dette indlæg, er der oprettet et tilsvarende inde i sex og erotik-forummet... jaeh. Der er en til alle...
tilføjet af

Til Var i S-toget: hehe

Jeg kan godt forstå dig, grimmer mig også hver gang jeg ser sådan noget. Er virkeligt frastøt af det. Og nej man skal ikke bare gå i hvad man vil og nej man skal ikke bare se i gennem fingrende at de er fede og det kun er synd for dem.Det er noget pis at fyre af.
Har det sådan her med fede.
http://www.youtube.com/watch?v=mRgd0-V6ss0
tilføjet af

Skriver en bitter mand

som ikke kan få noget på den dumme.
Jamen så kig dog den anden vej hvis det er så forfærdeligt for dig menneske.
Indrømmet, jeg kan også tænke mit hvis jeg ser en overvægtig kvinde i alt alt alt for stramt tøj men så er det jo heldigt man ikke behøver at kigge.
Og Danske kvinder er blandt de flotteste i verden, det er måske derfor du har behov for at nedgøre dem.
Hvorfor har nogle Danske mænd og kvinder behov for at nedgøre hinanden. Fortrækker i Asiatiske, Afrikanske, Amerikanske eller Sydeuropæriske mænd og/eller kvinder? jamen okay men behøver i nedgøre hinanden?
tilføjet af

Få nu lige det "Fnuller.."

- Ud af navlen og huske så på, hvad blomster kan gøre..?? - Selv i det mest tænkelige og håbløse tilfælde..?? 😖
http://www.youtube.com/watch?v=KuVw91D8pH4
/Mummi
>>> [l] <<<
tilføjet af

Bitter mand siger du? lol

Jeg er så kvinde og 24 år 44 kg og 157 så fik det det på plads også. så er der ikke noget du er i tvivl om ang mig nu vel? Har oven i købet fået et barn, tog 20 kg på men tabte dem også igen på 4 dag 😉 så ja jeg kan godt tilade mig og se ned på andre, hvad ang deres vægt. har du et problem med det, kan jeg kun sige synd for dig, kan du stave til øv?
tilføjet af

fed

du er så fed
tilføjet af

Ud over det du beskriver, morer jeg mig også over

Kvinder om vinteren i miniskørt.
Gad vide om de ved hvad gigt er.
Og hvor god kulde er til at skabe det.
tilføjet af

Hurra for vi lever i et frit land

Hvor vi kan gøre hvad det passer os. Store og små, tykke og tynde, prinser og prinsesser....
Hvis folk ikke har mere bekymrende ting at ta' sig til end at nedgøre andre mennesker, har de heldigvis ikke de store problemer heeerligt.
Lys og kærlighed, også til de kraftige piger i tynd buks =O)
tilføjet af

Spørgsmål

Nå lille mand, var det godt at få luft?
tilføjet af

Det er jo let at påstå

men der er selvfølgelig en reel chance for at du fortæller sandheden.
Når jeg havde den frækhed at antage at du blot var en mand med en eller anden form for had til Danske kvinder, skyldes det givetvis at det ikke ville være første gang jeg så et sådant indlæg... men kvinderne er mindst lige så gode til det.
og du tabte 20 kg på 4 dage? øh okaaaay.
Ja du kan se ned på andre lige så tosset du vil. En værd må mene og tænke hvad de vil. Men du må også forvente at folk siger hvad de mener om dig når du fyre den slags pis af, har du et problem med det?😃
tilføjet af

Nå???

Synes nu de kan være meget fornøjelige hvis man skal vælge mellem dem, og så de der askegrå anoreksipiger med gamle salatrester mellem tænderne, og deres konstante snak om sund mad,kalorier,og motion, som de ikke engang holder det mindste til fordi de er så energiforladte selv-næææh,så var de førstnævnte et langt bedre indslag:-D:-/
Hvis man absolut skal vælge!!!
tilføjet af

Jeg synes det er det værste

Jeg var på et tidspunkt ude og handle i et storcenter i Danmark. Der kom den her Q. Hun var nok 21-23 år, 165 høj og vejede 80 kg. Hun var iført skindbukser med balletskørt over og top, og fik mig til tænke på flodhesten fra Disney's Fantasi
http://img269.imageshack.us/img269/6264/hippo201.jpg
Ekspedienten der havde solgt hende det tøj burde spærres inde!
tilføjet af

Hehe det skal du have lov til

At tro så 😉. Jeg er meget åben selv og forventer det samme af folk om mig 😉. Er ikke bange for at høre sandheden også når den er grim.
Jeg er meget træt af at man skal passe på med hvad man siger og ikke siger, hvis jeg "bliver" spurt om noget svare jeg også ærligt. Kan ikke andet er en elenddig løgner [:|] hvilke til tider er ja pisse ireterende. men holder af ærlighed 🙂 sådan er jeg bare. Så bare kom med det. ingen sure miner her fra 😃
tilføjet af

Enig

De har ingen selvkritk og tror endda at de er lækre.
tilføjet af

What?

Har du været ude og rejse for nyligt? Det er kun i modebyer som New York og Rom, at folk er bedre klædte end i Danmark. Du trænger vist til at få brugt passet lidt i julen. Smut en tur ud til Kastrup og se hvor du ender. Få opdateret dine fordomme.
tilføjet af

Du morer dig bare løs

Men kulde skaber IKKE gigt. Kulde forværre smerten ved gigt.
tilføjet af

........

Stakkels lille dig, at du ikke har andet at gå op i........
tilføjet af

De er sgu da alle vegne

Det du beskriver, findes alle steder.
Var forleden på julekikkeri i en storbys smukke julelys.
Du drømmer ikke om, hvad jeg så af "lækre modeller" præcis som du beskriver dem. Det kunne endda gå, hvis de ikke kæftede op om deres spændende og eftertragtede ydre.
Yummi, yummi.
tilføjet af

danske fede piger med gamacher

er bare det bedste, det skønt at have noget at grave i.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.