1tilføjet af

Fast Food - Så Hurtigt....

.... såå uendelig fed..... hvis man ikke har set den film der hedder supersize me, så skulle man prøve det, alt det fast food ødelægger ens system.. og det er faktisk bevidst at der er ting i det mc d mad som er ligesom nikotin, som gør en afhængig..... men er der nogen der kan fortælle mig hvad der bliver gjort ved det?? ikke en skid vel?
Nogen der kan fortælle mig hvor meget fedt der er i Mc. D. Mad og i Burger Kings mad.... hvad er egentlig forskellen udover størrelsen på Burgerne? og selvfølgelig fedt procenterne...?? alle siger at burger kings mad er mere sundt... meeeeeen tror vi nu også lige på den??
hvad kan vi gøre for at få vores samfund ud af USA dillen??
mvh. Mia

hold venligst denne debat så seriøs så mulig... på forhånd tak
tilføjet af

Det er jo

Ikke mac'd skyld at der er en stigende fedme i verden, de tvinger jo ikke folk til at gå ind og fylde hovederne med deres mad.
Folk har så travlt med at mac'd manipulere med folk i deres markedsføring, folk burde vågne op og indse de de blot og gode til at lave forretning.
Jeg er ikke selv tilhænger af deres mad, men realist. Det siger jo sig selv at det er ikke er sundt kun og æde det samme hele tiden, som er tilfældet i "Supersize Me"! Det ville være lige så usundt kun at æde pizza osv hele tiden, man får jo ikke de vitaminer som man har brug ved kun at æde det samme.
Tror desværre ikke at samfundet kan gøre noget for at komme "USA dillen" til livs. Det er den måde som det moderne samfund har udviklet sig på´. Folk har simpelthen ikke tid til at stå derhjemme og lave ordentligt mad, derfor fylder folk sig med junkfood.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.