4tilføjet af

Overrasker Iran?

Holdet vurderes af flere eksperter som værende det stærkeste mandskab Iran til dato har haft. Holdet er bygget op om den tidligere bundesligaangriber Ali Daei, som blev topscorer i Asiens kvalifikationsrunde med 9 mål. Ser man bort fra Ali Daei er holdet besat af unge spændende spillere, blandt andet årets spiller i Asien, Ali Karimi og midtbaneduoen Mehdi Mahdavika og Valid Hashemian, der til daglig er stjerner i Bundesligaen.
Iranske spillere er ved at etablere sig i Europa, specielt i Bundesligaen har iranske spillere fået succes. Resten af fodboldverden er da også begyndt, at kigge efter fodboldtalenter i Iran, som i flere år har været i lukket land for mulige spillerrekruttering.
Det iranske landshold trænes af kroaten Branko Ivankovic. Det er lykkes for den kroatiske træner, at udvikle de mange talenter der er i truppen til et landshold med internationalt niveau.
De er at finde i gruppe D hvor modstanderne er Mexico, Angola, og Portugal. Hvor mange chancer har Iran og kan de overraske denne gang?
tilføjet af

Det tror jeg de gør....

Det er der tegn på at Iran kan. De har udviklet sig ekstremt meget de sidste 10år, og var meget overbevisende i kvalien. De har spillet nogle testkampe her op til slutrunden, og den sidste vandt de med 5:2 efter at have været bagud 2:0.
Udover Iran tror jeg at vi kan forvente os store ting af Elfenbenkysten. De har en forrygende sambastil. De leger bold ligesom Brasilien gør. Det er som om mange afrikanske stater har udviklet sig forrygende, hvor Europa lidt har stået i stampe.
Jeg glæder mig VILDT til dette VM. Jeg tror at vi vil se nogle overraskelser som vil chokere os, ligesom Italiens meget tidlige exit gjorde sidste gang.
Mvh Lagermann
tilføjet af

Elfenbenkysten?

Tja... hvorfor ikke, good point LM!
VIP-klask fra *FB*
tilføjet af

De kommer videre fra denne gruppe

Det er jeg overbevist om.
*FB*
tilføjet af

Forhåbentligt overrasker de kun

ved at tage hurtigt tilbage til Iran med deres bindegale leder, der har truet med at sylte VM ind i sin perverse politiske ideologi.
http://mideasttruth.com/cartoons.html
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.