6tilføjet af

Føler mig snydt af diverse boligsider!!!!

Min kæreste og jeg søger lejlighed i Århus her til sommer. Vi er tilmeldt næsten alle boligsider på nettet men det er umuligt at finde en lejlighed. Hver gang vi søger en lejlighed får vi at vide den er udlejet og det næsten inden den er kommet på nettet. vi har betalt en mindre formue for at blive medlemmer på alle disse boligsider så jeg føler mig altså snydt! Nogen der har samme erfaringer? Eller evt. gode tips til boligjagten? Jeg er ved at gå ud af mit gode skind!!!
Hilsen den boligsøgende Malene
tilføjet af

Hvor dum har man lov til at være

Følg du lidt med i aviser nyheder, og du ville vide ALLE de boligsider kun har ET formål:
Berige dem der har bolig hjemmesiden!!
tilføjet af

mange tak

Mange tak for din konstruktive kritik, det hælper mig da virkelig meget. Lidt salt i såret er vel altid godt. Håber du får samme positive tilbagemeldelse næste gang du laver noget der ikke er helt så smart. Men når man nu er så skide klog og følger med i det hele sker det vel næppe!
tilføjet af

Ked af det, men

de boligsider er altså rene røverforretninger, og jeg kan kun synes, at det er synd for jer, at I er blevet taget ved næsen. Men det giver jer ikke pengene tilbage!
Mit forslag vil være:
Sæt selv en annonce i avisen (er der ikke en eller anden gratis lokalavis, som deles ud til alle i området?). Mange udlejere vil gerne have lov til at udvælge deres lejere.
mvh hønemor1001
tilføjet af

Andre muligheder

De fleste af de store private boligsider er desværre enten til berigelse af ejerne eller sammenslutninger af de rene bolighajudlejere (ja, så kom min holdning til privat udleje ud i det blå) - hvor langt væk fra Århus bor I nu? - Mange tror, almene boliger udenfor rækkevidde, men der er altså muligheder for at få noget relativt hurtigt gennem fx www.aarhusbolig.dk, www.aarhusbo.dk og boligselskaber som Aarhus Omegn - specielt hvis I kommer et stykke fra Århus og skal studere/arbejde - ligeledes kan I mange steder komme ret langt foran i køen, hvis I har fast arbejde - der er muligheder og de behøver ikke involvere hverken skruppelløse hjemmesideejere eller private udlejere..
tilføjet af

jeg kender det

Hej Malene!
Jeg har været igennem præcis det samme. Jeg går ud fra at der er tale om siderne boligfinder. boligmaxx. bolignu. og boligbasen?
Jeg har også betalt penge til disse hjemmesider og brugt 2 mdr på at skrive tilbage på såkaldte "boligejere" kun for at finde ud af at boligerne slet ikke eksisterer.
Regeringen opfordrer til at man politiandmelder siderne og det har jeg tænkt mig at gøre, men jeg prøver at finde andre personer der vil være med i håb om at det kan stoppe ejeren af disse sider til at forsætte med at snyde.
Jeg håber i vil være med?
Jeg er blevet kontaktet af en journalist som gerne vil hjælpe og som også prøver at finde flere der er eller har været i samme situation, så vi kan få samlet så mange som muligt.
Hilsen Kristine.
PS: Hvis i leder efter en andelsbolig er hjemmesiden andelsbolig.dk rigtig god.
tilføjet af

Ved du adresserne på hjemmesider i Aarhus Omegn?

Hej,
Tak for oplysningen. Hvis du vide adresserne på hjemmesider i Aarhus Omegn vil du så sende dem til mig ok14@webspeed.dk
På forhånd tak
O. Knudsen
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.