5tilføjet af

Hvor er politiet???

Har altid hørt at politiet er der når man ikke har brug for dem og ikke er når man har..JA TAK, det har jeg lige fundet ud af.. har ringet til dem tre gange, været flink og venlig hver gang fordi jeg vil efterlyse min bror, men hver gang har de nægtet at tage imod anmeldelsen.. Hvad fan er det for noget.. Har ikke set eller hørt noget fra ham i ca et halvt år.. ingen adresse eller noget andet der giver tegn til at han lever og det skider de bare på.. Hallo mand.. hvordan kan man så ha respekt for dem når de bare skider sådan på en?.. andre der har prøvet det samme og er det kun mig der er ved at være godt træt af policen???
tilføjet af

Helt Ærlig

Så er jeg mere bekrymret over, at du ikke har set noget til din bror i ca. 1/2 år..end jeg er over politiet...!!!!!!!!!!!!!!1
tilføjet af

Sådan noget tager politiet sig ikke af

jeg har ikke set noget som helst familie-medlem i snart 5 år. De kontakter ikke mig og jeg kontakter ikke dem. Desuden er jeg selv flyttet flere gange. De er jo bare mennesker ligesom alle andre. Hverken mere eller mindre.
Og før eller siden skal vi jo skilles fra dem alligevel.
tilføjet af

De drikker...

Kaffe og spiser pizza et eller andet sted.
Men når vi almindelige borgere har brug for dem har de ikke tid eller gider ikke lige gøre noget ved tingene.
Sidste efterår blev min bil udsat for hærværk for over 35000 kr. Politiet gjorde ikke noget da jeg anmeldte det, de skrev en rapport og arkiverede den, den videofilm jeg bragte dem af hærværket med tydelige ansigter på har de ikke set.
Der skete ikke noget i sagen i 9 måneder, så mødte jeg rent tilfældigt en af de personer der var med til at lave hærværket på gaden lige ved politistationen. Foretog en civil anholdelse og tog ham med på stationen. Politiet fattede ikke en brik af det hele før end de så videoen og opdagede at personen jeg lige var kommet slæbende med faktisk havde overnattet hos dem 5 gange siden hærværket blev begået og sidst for mindre end 14 dage siden grundet en voldsepisode. Altså kunne han og de 2 andre have været pågrebet allerede weekenden efter hærværket mod min bil parkeret i min garage, hvis bare politiet ville se en 4 minutters video af hændelsen!!! Mit forsikringsselskab er lykkelige...
tilføjet af

Politiet..

Jeg går ud fra din bror er over atten år, og har så lov til at være " der hvor han nu er"..politiet fik nok at se til hvis de skulle efterlyse søstre og brødre vi ikke hører fra..den skal være en begrundet mistanke til at noget kriminelt er sket for at få polititjenesten til at tage sig af det.
Så forarget over politiet..nej !
Men jeg kan sagtens sætte mig ind i dit savn af din bror, og bekymringen, men du må nok selv tage dig af detektivarbejdet for at finde frem til ham.
Håber det lykkes for dig at finde frem til ham :
Vh..
tilføjet af

Det er skræmmende..

Din historie gi´r anledning til forargelse...der er sket en anmeldese om en kriminel handling, som ingen gider at tage sig af..det må gi´ frustrationer og manglenede respekt for politiarbejdet...men hvis vi skal tro deres ord, er de underbemandede og må prioritere hver enkelt sag..men at de ikke har set den film du har afleveret er meget mystisk..
Fik de røde kinder...nej sikkert ikke !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.