7tilføjet af

Et spørgsmål

Hvordan kan det være, at piger altid snakker om, at de vil have den 'søde fyr', når de ude i den virkelige verden er fuldstændigt ligeglade med dem. Nice guys finish last... eller hvad?
tilføjet af

det er nok det

Ja det er en af de ting jeg selv er begyndt at tro,efter 3½ sammen med en, og som du siger, lige pludslig er de væk igen, jeg begynder selv at tro at det nogle piger vil ha er ik en sød og stille, romantisk fyr. men derimod en der er hård og vil styre det hele og tror han er en hel masse. jeg ved det ik men jeg begynder at tro det..
tilføjet af

hmmm...

... for det første er det vel foskelligt. For det andet så ved de færreste piger - ligesom de færreste drenge - vel sådan lige præcis, hvad de egentlig vil have.
De fleste bliver selvfølgelig i længden "irriteret" og mister respekten for en partner, der bare giver en ret i alt og gør alt, hvad man siger. Men det gælder vist begge veje. (Jeg ved ikke, om det er det, du mener med "sød"?)
Man skal have noget modspil og føle, at partneren har lidt rygrad og ikke bare er sammen med en, fordi han/hun ikke ved, hvad han/hun ellers skal stille op med sig selv.
Men de piger, der gør mest ud af at håne "den søde fyr" - det er nok tit et tilfælde af, at tomme tønder buldrer mest.
mvh
tilføjet af

Hård og sød

Det er svært at sige, men piger vil nok gerne have en blanding af det hele. En hård fyr der siger sin mening, og gerne vil forklare sine standpunkter. En fyr der er lidt a la rå handyman og er en vildbasse i sengen.
Derimod vil det også være en rar ting med romantik og blomster, engang imellem, så virker det mere specielt. En sød fyr der passer på pigen og lytter og taler med hende om alt.
Altså lidt af hvert kan en mand da godt klare, dette er ikke ønsketænkning af enhver kvindes drømmefyr, men et par idéer om hvad piger kan lide.
Lidt modspil skal der til i et forhold, det er ikke kun den ene der altid skal styre og have ret.
Giv plads til begge i et forhold. Vær hård og sød :-)
tilføjet af

tror det passer

hej.. jeg er pige (det lyder åndsvagt når jeg skriver det) hmm.. hmm.. hm.. generelt tror jeg de fleste piger er tiltrukket af de såkaldte bad boys.. vi eller jeg vil sku ha en der er pisse rå og hård på overfladen.. det er ikke fedt at ha scoret svigermors drøm.. se det sån her.. overfladisk eksempel.. har du set beverly hills? pigerne vil ikke ha brandon i virkeligheden de vil eller vi vil sku ha dylan den rå gut med det bløde indre.. det bare mit bud...
knus
tilføjet af

hehe

Det kunne være man skulle gå i lære som rocker
http://www.warren.1go.dk
tilføjet af

De unge piger...

vil tilsynelandende ha´de fyre som gir´ dem størst problemer..som de kan sidde og græde over, dem de ikke selv mener at kan stole på..ja det er det, som jeg får ud af at læse i debatten her på sol...de elllsker HAM så højt, længere nede i teksten kan man se en lille tilføjelse, at HAN ikke gider dem..hvordan kan man ellse så højt, når der ikke kommer noget tilbage...jeg forstår ikke en meter..men jeg er farmor til en lille dreng, og nu vil jeg ski da følge udviklingen, og læse godt og grundigt på teksten fra de unge piger...der er jo nogle gode fif, som mit lille barnebarn kan bruge om 7-8 år.
Men helt ærligt kære piger...prøv at se med hjertet i stedet for med øjnene...i dem kan man sætte blår.
Jeg er ikke en gammel sur tante..næ nej..jeg lever skam mit liv med kærester og hvad der ellers tilhører...men det er lidt skræmmende at se hvad pigerne skriver..jeg syntes mændene har lidt mere fornuft at byde på...også selvom de er frustrede over hunkønnet....og det kan jeg godt forstå.
Det var det....take care derude.
Knus til alle
Grand OL :-)
tilføjet af

Jep det gør vi!

Nice guys alway finish last... Fandt jeg lige ud af igen idag. Efter at have løst et lille problem for HENDE! Why keep on going?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.