10tilføjet af

Erklærer ham min kærlighed via sms..men

Hej
Jeg er sammen med en fyr engang imellem, hvor vi så har sex. Vi sms`er også, men jeg er nok mere glad for ham end han er for mig, for hvordan kan man ellers tolke, at han foretrækker ikke at svare på de smsèr, hvor jeg gir udtryk for mine ægte følelser for ham?? Jeg skriver tit, at jeg håber han vil elske mig, eller jeg savner ham helt vildt, jeg skriver også nogle gange, at jeg elsker ham, fordi han er så sød...meeen han svarer aldrig på det følelsesmæssige, han skriver heller ikke tak for de pæne ord.
Skal jeg blive ved? eller er han rigtig træt af mig, når han ikke svarer? Hvad mener i fyre om hans måde. Ville i svare tilbage, at det ikke var gengældt, hvis det ikke var, eller ville i bare lade mig drømme om jer i fred uden at kommentere mine søde erklæringer? Er det måske, fordi han er i tvivl, om han også har følelser for mig, at han ikke svarer. Jeg blir jo ked af det.såret. Hvad vil i råde mig til? Hvordan tolkes det her?
Vi dyrker jo sex engang imellem, men jeg vil gerne mere.Håber nogen gider svare.
tilføjet af

Coool down!!

Hej, er godt nok ik en fyr, men vil alligevel li sige min mening om dit problem..
Syns du skal køle lidt ned, for som vi alle ved er drenge udstyret med det såkaldte "jagt-instinkt". Derfor er "jagten" jo kun spændende når de rent faktisk har noget at jage, og ikke bare får det hele serveret! Syns derfor du skal holde lidt igen med dine beskeder da jeg tror det bare "skræmmer" ham endnu mere væk som du siger.. Ved ikke om du har, men jeg ville nok snakke med ham face-to-face om dine følelser, for det kan være svært at tyde hvor mange følelser, der ligger bag en sms besked.. Det er selvfølgelig et problem hvis I ikke snakker dybere snak når I er sammen, men hvis det er situationen, vil jeg nok li sætte spørgsmålstegn ved om han overhovedet er værd at ha som kæreste?? Håber det måske har sat lidt tanker igang...
tilføjet af

Ikke nødvendigvis dårligt

Kvinder kommunikerer generelt flere følelser end mænd - ikke at mænd ikke har så mange følelser, for det har vi, vi er bare ikke så gode til at udtrykke dem. Faktisk er mange af os direkte bange for at udtrykke følelser. Du synes måske det lyder underligt, men det er et af vilkårene.
Du kan derfor ikke tolke, at han ikke føler for dig, ud fra det, at han ikke svarer dig.
Prøv at gå lidt mere nænsomt til værks. Tal med ham ansigt til ansigt eller i telefonen, og prøv, at lirke det ud af ham i små bidder.
tilføjet af

Interessant

Hej R. K.
Det var ret interessant at høre dit svar. Jeg har måske tænkt over, at han er en af dem, der ikke sætter så mange ord på (i sine sms`er). Tit svares bare med "ja" el. "nej". Jeg blir så ked af det, hvis han svarer så kort. Men er efter dit svar blevet lidt klogere, at jeg ikke skal lade mig gå på af det.
Måske er han ikke interesseret det kan jo godt være, men jeg har hørt ham sige i et ømt øjeblik, at han savnede mig, og en anden gang sagde han faktisk, at han godt kunne lide mig...men det blev sagt stille og sikkert kun fordi jeg sagde det først til ham, men han svarede da i det mindste face to face.
Jeg vil gå langsomt til værks nu og ikke sende ham alt for mange af de hede sms`er. Jeg vil hellere nærme mig ham, når vi er sammen. Så tak for dit gode svar. Hvis du har noget at kommentere til det her, er du da velkommen til at skrive igen.Hvor gammel er du egntlig?
Hej Iben
tilføjet af

kommentar

Det lyder meget fornuftigt, men sørg for at holde mest mulig kontakt med ham. Lad ham vide, at du er der for ham.
Og for at svare på dit spørgsmål, så er jeg 20 år.
tilføjet af

?????

hej tror du skal la vær med at blive ved.. hvis han ikke er klar til at føle de samme ting, føler han sig måske usikker..
når du er sammen med ham.. virk interesseret for ham, og LA VÆR med at virke for billig..
men hvad ved jeg det kan da være at han bare ikk tør fortælle dig det, har selv ikke turet, ventede i et halvt år, nu kommer vi sammen og har gjort det over et år:-)
du kan sagtens skrive søde ting, men pas på med at det ikk bliver FOR sukker-sødt!
held og lykke
tilføjet af

hvordan kontakt

Tak for dit svar. Hvis jeg nu ikke skal smse så meget til ham mere, hvordan mener du så, at jeg skal holde mig i kontakt med ham? Skal jeg møde ham på hans arbejdsplads (en butik, hvor jeg handler) el. skal jeg ringe og snakke med ham? HAr godt nok ikke brugt det at ringe så meget. Hvilken form for kontakt tænker du på? Smile til ham på jobbet el. skrive smser, der ikke er for hede.Hvis du gider at svare på dette ville det være helt fint!
Hej fra Iben
tilføjet af

hej hey!

Jeg tror du har ret i, at jeg må holde lidt igen med at give ham de kærlighedserklæringer i en tid.
Jeg kunne godt tænke mig at vide, om du først efter ½ år vidste, at du var forelsket i din pige? og hvorfor du tog så lang tid, om at fortælle hende, at du elskede hende? Var du ikke forelsket i begyndelsen? og var det kun hende, der gav dig kærlighedserklæringer? sådan lidt ligesom jeg er overfor ham. Var du også tavs i sms`er osv?
Jeg vil meget gerne vide, hvordan du følte omkring hele situationen. Måske har "min" det på samme måde.
Jeg ved ikke, om han føler jeg er billig vedr. sex. Det er ALTID ham dertager initiativ, men jeg er også altid hurtigt med på den. Jeg er lidt blufærdig mht. at tage mit tøj af, mener du jeg er billig?
Håber du lige vil svare
tilføjet af

hey

hey har selv prøvet det samme. men prøv at snakke med ham om det og spørg ham hvad han virkelig føler for dig. jeg spurgte faktisk selv en pige jeg var forelsket i om hun overhovede følte noget for mig. vi fik snakket ud om alle de føleser jeg gik og holdte på og det viste sig faktisk at hun havde flere føleser for mig end jeg egentlig havde regnet med. vi fik det meget bedre og lærte hinanden bedre at kende på den måde. Og vi er stadig sammen i dag. held og lykke.
tilføjet af

kærlighed via sms

Hej iben
Ved du noget om han har andre elskere, siden han ikke svarer tilbage på de følesmæssige beskeder. Jeg vil da blive glad når man får sådan nogle smsér og svare tilbage igen med søde ord. hvis det var mig ville jeg ikke skrive de søde ord mere, vis han ikke engang gider at skrive tilbage på dem. Men hvis du har så stærke føleser for ham, synes jeg at du skal snakke med ham, om han vil bygge på noget mere og vis ikke så drop ham og kom videre for det går jo ikke i sidste ende alligevel og SÅ blir du først og fremest såret.
Håber du finder ud af det.
tilføjet af

Forelsket i gift mand

Hej
Jeg kan udemærket følge hvordan du har det, når du ikke modtager nogen sms retur, når du har sendt en kærlighedserklæring på sms.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.