31tilføjet af

Er hun til piger!!?

Jeg er en voksen fyr der har en sød og lækker kærreste. Før jeg mødte hende boede hun sammen med en veninde, som nu bor sammen med en anden pige. De skulle efter sigende være lesbiske, og de virker også ret glade for hinanden. Fint nok.
Men det går min kærreste på, og de er nu uvenner, og hun taler ofte negativt om dem og deres liv. Og når vi elsker taler hun tit om fantasier der går ud på at der er en anden kvinde med, for min skyld siger hun.
Hun var meget kærlig over for sin tidligere veninde, og er det også over for andre piger/kvinder. Men sådan er de fleste piger vel - eller hvad.
Er der ikke en pige eller kvinde der kan give mig et hint. Hvad kan jeg gøre for at give min kærreste hvad hun har brug for??? Både seksuelt og venskabeligt?? Eller er jeg bare lidt for bekymret?? Please!!
tilføjet af

Spørg hende

Hej voksne.
Jeg ville da helt klart tage en snak med hende. Vi har jo allesammen fantasier, og fordi hun fantaserer om sex med dig og en anden kvinde, gør hende jo ikke nødvendigvis til lesbisk. Men spørg hende ligeud, få kortene lagt på bordet, så ved du også hvad du har at gå efter.
Held & Lykke
tilføjet af

bare rolig

Ja, piger har en tendens til at være meget kærlige overfor hinanden... og du skal ikke tænke for meget over om hun er bi, for det tror jeg ikke hun er... Så ville hun vel også for længst være smuttet fra dig, ikk? hilsen søjde!
tilføjet af

Måske er hun bare nysgerrig..?

Hej 'den voksne'.
Jeg er 24 år, nu erklæret lesbisk - tidligere meget forvirret...
Det kunne godt lyde som om, din kæreste er rimelig uafklaret i forhold til seksualitet. Dermed ikke sagt at hun er bi eller homo, men bare, at hun måske er nysgerrig overfor det den anden veninde nu har med sin pige-kæreste. Mange piger 'eksperimenterer' jo lidt med deres veninder, og det har ikke nødvendigvis noget med homoseksualitet at gøre - måske er hun bare nysgerrig?? Og måske kan det være svært, at have været så tæt på en veninde, som så springer ud - det sætter jo nogle tanker igang: "Havde hun mon så de følelser for mig" "Betød det mere for hende når vi gav knus" osv. osv.
Hvis jeres liv og kærlighedsliv ellers fungerer godt, skal du nok ikke tænke så meget over det... Vh mig.
tilføjet af

hun er skuffet

Jeg tror ikke du skal være nervøs for at din kæreste smutter med en anden pige, har selv oplevet en veninde der sprang ud, jeg havde haft det på fornemmelsen og pressede hende sommetider til selv at erkende det. da hun så endelig erkendte det, blev vi uvenner, pludselig havde hun ændret sig. Din kæreste er måske som jeg var, skuffet over det ændrede forhold -ligesom det er svært at være platoniske venner med det modsatte køn, kan det være svært med en af samme køn der så er homo. Jeg har også selv haft mange fantasier om piger, men som det lyder til din kæreste også har, indeholder disse fantasier altid en mand.
Håber I løser det.
tilføjet af

kig under "måske er hun bare nysgerrig"

Hej til den voksne..
Jeg har skrevet et indlæg jeg håber du kan bruge til noget, jeg har bare kommet til at sætte det ind som under indlæg på "måske er hun bare nysgerrig"
Good luck
tilføjet af

Til søjde som skriver!

Hey Voksen!
Da jeg selv er rimelig ung, vil og kan jeg vel godt udtale mig alligevel!
men de fleste veninder har prøvet at "hygge" sig sammen, ligesom drenge sidder sammen og river den af sammen(undskyld sproget)jeg har selv prøvet med en veninde, og det gør at man begynder og tænke er jeg også til kvinder.
Så måske er hun bare nysgerrig, vil gerne prøve lidt mere end bare jer 2, for at prøve tingene af!
Og til Søjde som skriver i hendes indlag, at hvis din kæreste var bi, så var hun smuttet, så vil jeg da lige foklare hvad der er og være bi- man tænder på BÅDE kvinder og mænd, og kan have en forhold til begge køn!så man kan godt være sammen med en mand og samtidig være bi!
Hilsen Lykken!
Håber at i finder ud af det sammen!
tilføjet af

Sikke noget bræk

Tror der er noget du har misforstået ang. mænd og kvinder... Piger/drenge om du vil. Alle piger og drenge har ikke prøvet at lege/hygge sig med ens eget køn. Ville bare lige ha' det på plads. Jeg er en kvinde på 27 så jeg ved havd jeg taler om okay. Men synes, det er fint dem der har de lyster, at udforske deres fantasier.*S*
Til dig voksne.Håber du får snakket med kæreste om hvad der nager dig. Det er nok det bedste a få lettet hjertet.
tilføjet af

man skal vel prøve noget..

jeg tror måske bare hun ikke vil udelukke noget før hun har prøvet hende. og ville det være et problem for dig hvis hun var biseksuel??
tilføjet af

~~|~~

fuck da dig din fucking julie du skal ikk skrive sådan noget HOLD DIG VÆK...hej voksne det bedste er du selv finder ud af det. Du kender din kone det gør vi ikk....
knuzzer fra fanni
tilføjet af

Hej uvisse

Hej med dig
Din kæreste er ikke til piger, men er bare nysgerrig. Du har vel også på et eller andet tids punkt været nysgerrig efter at vide hvordan det ville være at gå i seng sammen med en anden mand. Din pige er lige som mange andre piger meget glad for sin veninde og kan ikke tåle at hun er sammen med andre end hende. Alt det som er ukendt er altid det vi higer mest efter. Når nu din pige gerne vil være sammen med en pige og du må være med hvorfor så ikke gå linen ud? Det er jo alle mænds drøm at være sammen med to piger på en gang.
Jeg håber at du kan bruge mit svar
knus fra
Nanne
tilføjet af

ja-man dt er hun...

det er hun, og det kan jeg vide fordi at jeg er hved at uddanne mig som, sexuel-teapout... saa slaa op med hande for det hender at hun tilsist slaar op med dig.../
tilføjet af

Tal om det

Hej,
tror nu ikke du behøver at være så bekymret men en god ide kunne være at sætte jer ned og tale om det. Det viser du stoler på hende og du får samtiddig ro i sindet
Laluhe
tilføjet af

En forhåbentligt hjælpende hånd!

Hey!
Jeg kan godt se hvorfor du tænker sådan, men jeg tror ikke rigtig at du har noget at bekymre dig over. Piger er som du selv siger kærlige overfor hinanden, og selvom hendes tidligere sambo nu evt. er lesbisk, er det jo ikke ens betydende med at din kæreste også er til piger. Det virker godt nok som om hun er lidt jaloux, men hun føler nok at hun har mistet en veninde, og at hun har valgt en anden pige fremfor hende!! Hun har altså valgt at ville springe ud sammen med en anden, det støder vel din kæreste selvom hun egentlig ikke selv var interesseret i et forhold!
Jeg ville råde dig til at være kærlig og åben overfor hende!! Du skal på en måde også være hendes veninde, og derfor skal du være forstående og klar til at høre om hendes følelser. Også selvom nogle af dem måske kan overraske dig! Men du skal altså også selv åbne dig, for ellers føler hun sig ikke sikker med dig, hun skal jo også vide at du er åben overfor hende.
Seksuelt skal du igen også bare være kærlig og forstående!! Hun skal vide hvor hun har dig og hun skal være helt sikker på dig! Du skal helt klart tage det som en kompliment at hun er så åben overfor dig at hun indrømmer at hun har fantasier om at indvolvere en anden pige, det viser jo at hun stoler på dig, og det har ikke nødvendigvis noget at gøre med at hun er lesbisk. For det er der rigtig mange piger der har!! Det at have sex med en anden pige er den seksuelle fantasi flest kvinder har!!
Kæl for hende og hver forstående!! Hun har ikke kun brug for en kæreste men også en ven!
tilføjet af

Bisexuel ??

Hej..Jeg er en voksen kvinde...har i mit liv erfaret, at de fleste af os i virkeligheden er bisexuelle..incl. mig selv !
Du kan ikke gøre noget for at erstatte hunkønnet..men går der noget fra dig, fordi hun også kan li piger?? jeg tror det næppe...tag imod tilbuddet om en ekstra kvinde til leg i sengen, som kan blive til glæde for jer begge...så ser du hvad der forgår, og på den måde kan fantasien legaliseres...
Prøv det..held og lykke
Fra Helika
tilføjet af

Bamsepigen

Hej du.
Jeg er lesbisk og mener ud fra det du skriver, at din kæreste har visse tendenser a la homoseksualitet, for det er jo sikkert derfor, hun er uvenner med sin tidligere veninde - lidt jalousi blandet med følelsen af ikke selv at leve det liv, hun ønsker. Tag en snak med hende (selv om det nok ikke bunder i meget, hvis hun ikke vil springe ud) - ellers prøv hende lidt af på forskellige måder. Held og lykke.
tilføjet af

et seriøs svar


hej ung fyr
jeg tror din kæreste måske havde nogle skjulte følelser for hendes veninde,men elsker og holder af dig.
hun er nok lidt såret ,jaloux,på hendes forhold til hende hun bor sammen med nu(veninden)
du skulle prøve at spørge hende rent ud,om hun hvordan hun har det med at hendes veninde bor sammen med en anden?
jeg tror at grunden til hun vil være sammen med en anden dame,og dig,når i har sex,er nok tanken om hendes veninde...
det er nok noget med det at gøre...
håber at du klarer den,hvis hendes svar ikke er det du kunne tænke dig at høre....
pøj pøj med det...
kh jannie
tilføjet af

En blandet forsamling!

Hej den voksne..
Først og fremmest vil jeg sige at det er ærgerligt at nogle af de "svar", som du får, kan du reelt set ikke bruge til noget! (f.eks. sevilay's!) Min mening - et spild af tid!
Dernæst vil jeg sige, at det lyder som om der er mange andre der har meget mere logiske ting at byde på, for jeg vil også tro at problemet ligger i at hun måske er lidt jaloux, eller måske bare føler sig lidt svigtet af sin daværende veninde!
Men du skriver at hun har snakket om fantasier, og om at få en anden pige med i "spillet". Det, der undrer mig dér, er at hun siger; "for din skyld", for, jo, mange mænd/fyre tænder på det, at være sammen med to piger på en gang, men hvis det ikke er DIG, som har bragt det op - måske fordi du er tilfreds med jeres sexliv, som kun inkluderer jer - så kunne det måske godt tyde på at det er hende, som er lidt nysgerrig på det, at være seksuelt sammen med en anden pige!
Piger, som er gode veninder, er som regel meget kærlige overfor hinanden, men jeg kender dog til undtagelser, så det med at hun var kærlig overfor veninden før, og veninden nu er sprunget ud, kan have betydning for, hvorfor hun taler negativt om dem, og hvorfor de er uvenner! Måske føler hun sig bare ført bag lyset!!
Mit råd ville være at konfrontere hende med din viden! Evt bringe det med; for min skyld, på banen!! Det udviser initiativ og at du bekymrer dig for hende, hvis du sætter dig ned og snakker med hende om det...
Held og lykke med det!
Mvh. Thomas20
tilføjet af

Svar

Tak for et rigtig godt og seriøst svar! Det lyder som om du ved hvad du taler om. Og jeg tror også du har ret i det du skriver. Jeg vil da også lige sige at jeg synes virkelig jeg er meget forstående og åben. Det var bare rart at høre andres mening og erfaringer. Hvis du har lyst at uddybe dit svar kan du skrive til phf.al@sol.dk
Ha en god dag!
tilføjet af

Læs og lær

Hej
Lad din pige finde ud af sig selv, lad hende finde ud af hvad hun vil. Det med at der skal være en 2.pige "for din skyld" er gas. Det er en mandedrøm, glem den. Hvis hun mener det er det for hendes egen skyld og det er vel fair nok, hvad der var mere fair var at hun sagde det som det var, altså, kære xxx jeg er også til piger og den lyst vil jeg også have opfyldt.
Held og lykke
tilføjet af

propaganda fis

I guder nu må det snart være nok..!!!!
I få homosexuelle får det til lyde som om alle *er i tvivl* alle piger leger med hinanden*...GU GØR DE EJ!!!!!!
Kun de homosexuelle piger leger med deres veninder og så undre det mig hvordan man kan være i tvivl.
Det undre mig hvordan man kan være i *tvivl* når man brændede ønsker sig et barn...? To af samme køn kan og skal ikke have børn sammen.
tilføjet af

Sindsygen florerer

Nu må i homosexuelle stakler snart stoppe jeres ensidige propaganda.
Ingen NORMALE menesker fatasere om sex med sit eget køn, i har fuldstændigt misforstået debatten. Kun homosexuelle hyklere som dig der lever i et falsk forhold med en mand tænker på den slags.
Giv dine stakkels børn til faderen og spring ud i det syndige liv du så højt ønsker dig. Føøøøøøøjjjjjjjj skam jer
tilføjet af

Tankeløst fis

Jeg fatter ikke at nogle kvinder kan anse sig selv som bare rimeligt intelligente.
Fordi du har køe i den når du ser en kvinde behøver alle danmarks kvinder ved gud ikke og gøre det samme.
Jeg fatter ikke at alle de i tusindvis af lesbiske ikke springer ud og forlader børn mand og hjem. Jeg hader skabs homosexuelle som dig vi vil alle gerne vide hvem vi træder og spytter på.
Så spring ud......gå med en badge.
tilføjet af

hvem kan lære af dig...

Dumme svar er verden fuld af.
Alle(kvinder) hader utroskab, alle siger det er det værste man kan komme ud for. Hvorfor opfordre du og nogle få andre så til det, er det ikke utroskab når det er en anden pige.....?
DRØMMETÆNKNING....slå de sindsyge tanker ud af hovedet før vi går vores undergang i møde, der skal mand og kvinde til for at føde børn.
Det bedste for jorden ville jo nok være hvis manden kunne udvikle hermafrodit anlæg, så kunne kvinderne bruge tiden på skokøb ..hele dagen...
tilføjet af

Du er for dum

Mænd og kvinder får børn, fair nok, men så er det sku synd at nogen har fået dig - for du er for dum og dine holdninger er syge - gå hjem under den sten du kommer fra, for du er for snævertsynet og for lidt i kontakt med dig selv
tilføjet af

Til soulmate

det eneste du siger er blah blah blah blah.....
Hvis homoseksuelle og bisesuelle "ophiser" dig så meget hvorfor finder du dig ikke et andet emne at debatere om end at gå ind under "sex og samliv", find dig dog et kristen debatforum så dig trygge heterosekuelle hverdag ikke er truet
FÅ DIG ET LIV MED INDHOLD
tilføjet af

soulmate

Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah Blah
Blah Blah Blah Blah Blah Blah
Det er alt hvad du siger...noget lort...
FÅ DIG ET LIV
tilføjet af

Soulmate !

Nu kan d være nok !! Soulmate DU brokker dig og brokker dig HELE tiden R tilfreds med ALT og ALLE!!
Du siger du ikke kan fortdrage Homoer og biseksuelle!! er ikke selv homo eller bi men er strengt i mod DIG!
Forsvind hvis du ikke kan skrive noget fornuftigt..!

TAk
tilføjet af

soulmate

hvis du ikke kan finde vejen til skabet, så kan jeg hjælpe dej.
Har god erfaring med hobbybøsser som dej.
Du elsker at skrive lord om andre, mens du sidder at piller ved deg selv og bare håber på at en dag så er det din tur.
Sier bare : be mine soulmade 4 1 hot night, så kan du løbe ud at købe sko næste dag, eller gå på cafe og snakke med "damerne"
tilføjet af

Hvorfor skal de ikke ha børn sammen????

Mener du så det er i orden, at man i heteroseksuelle forhold har lov til at få børn, hvis man ikke kan varetage barnets tarv?
Homoseksuelle kan ikke formere sig, Helt rigtigt men de burde ha muligheden for, at blive adoptivforældre som alle andre.
tilføjet af

HO HO ho ho

Fyyy hvor er i altså slemme i homofile.
I sviner folk til når de ikke lige er helt enige med jer.....!!!svagpissere hele bundtet det er hvad i er !!!og gid jeres syge gener aldrig blive omsat til børn.
Det her er et forum, og i et forum debattere man....i sidder her for at få respekt og accept, men i får kun foragt og had fra alm. mennesker.
Så accepter det eller hold jer fra debatten.
tilføjet af

udnyt det for helv....

udnyt det!!
det er dit livs chance!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.