0tilføjet af

Er du på hjernemedicin? Hør Peter Breggin

Hør en af verdens førende forsker Peter Roger Breggin tale om brugen af anti-depressiv medicin, og de konsekvenser et forbrug af medicinen kan have, samt advarslerne ved ophør ved brugen af medicinen.
Hvad synes i skal vi som samfund respektere at brugen af medicin til behandling af menneskelige problemer stiger uden vi ser på de bagvedliggende årsager til mennesker ikke kan klare hverdagen og forlanger at samfundet indretter sig efter mennesket og ikke omvendt. Vi har igennem de sidste 30 år set mode verdens indflydelse på unge mennesker, der udvikler et forvrænget forhold til deres egen krop og udvikler anoreksi og bulimi. Burde modebranchen ikke stilles til ansvar for de bruger sygemennesker som moddeler, som burde være i behandling, når man kender konsekvenserne for de mennesker som udvikler anoreksi og bulimi.
Eller skal vi forsat respektere som samfund at konsekvensen ved vores samfund er nogle ganske enkelt bliver skadet for livet på grund af stress eller rolle moddeler, som er umulig at leve op til for mange mennesker.
PS. Gør jeg opmærksom på jeg ikke deler Peter Breggin synspunkter men respektere ham som person for hans moralske modighed ved på skrift og i tale at gøre opmærksom på konsekvenserne ved brugen af neuroleptika og anti-depressiv medicin og andre hjerne mediciner. Jeg mener i selve begrebet anti ”modstander” der ligger en fordømmelse af mennesker der ikke er glade lykkelige og det kan man altså bare ikke tillade sig, at være nede i gulvkælderen og drive den af på sofaen.
Da jeg ikke tilhøre nogen fundamentalistisk fløj fra den anti-psykiatrisk bevægelser og den vej der rigtig for den ene at gå i livet kan forkert en anden og tilværelsen har mange nuancere mener jeg, det eneste rigtigt vi gør som samfund er få et folkevalgt kammer under vores folketing som er valgt af den danske befolkning med det direkte ansvar, for hvordan vi bruger de penge der afsat på området.
Som den danske befolkning kunne høre i nyhederne har Danmark det højeste antal døde blandt stofmisbruger i Europa, og det må sætte tanker i gang tros en 30 års massiv indsats med forebyggelse oplysning, og behandling har det haft en negativ effekt og 28 europæiske lande indgår i undersøgelsen. Til sammenligning med Sverige er tallet 3 gange højt, og som jo har sin årsag i at psykologerne har haft alt for stor indflydelse i det danske behandlings system, som medføre den indstilling at menneskers problemer ses individuelt, og har ikke sin årsag i sammenhæng med omgivelserne.
http://www.youtube.com/watch?v=Qh0iOd3KEAY
Mvh
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.