6tilføjet af

er det værd at bruge krudt på???

Hejsa...
min kæreste og jeg har boet sammen i snart 1½ år, og mit helt store problem er at han bruger meget tid på alt udenfor vores hjem. Det er f.eks. vigtigere for ham at naboens computer kører som den skal end at vi får gjort noget sammen...
Jeg har svært ved at acceptere at han hellere vil bruge alt sin fritid på computere (både hans egen og andres) end på at gøre vores forhold stærkere.
er det mig der er gal på den???
vores forhold er forhåbentlig ikke dødt allerede....
tilføjet af

Kender det

Hej
Jeg har selv været/er i noget der ligner samme situation som dig. Min kæreste arbejdede meget for at opnå en forfremmelse og kom træt hjem efter en lang arbejdsdag - for træt til at vi kunne lave nogle ting sammen og for træt til at få styr på vores nye lejlighed. Da jeg er arbejdsløs havde jeg nok mere brug for at lave noget end han havde, men man jo gå på kompromis (og det skete ikke til min fordel på det tidspunkt). Men pudsigt nok var han ikke for træt til at tage ud sammen med arbejdet og drikke øl. Jeg sagde simpelt hen til ham at han måtte forstå hvordan det så ud for mig at arbejde og øldrikning kom før mig. Jeg sagde også til ham at det altså påvirkede vores forhold og mine følelser når ikke vi havde tid til hinanden. Det forstod han og nu går det bedre men jeg må stadig ruske lidt op i ham somme tider :o)
Altså få fortalt din kæreste hvor vigtigt det er for dig at I laver noget sammen og at han viser dig at du trods alt er det vigtigste for ham selv om han også godt vil hjælpe andre. Held og lykke.
tilføjet af

Værd at bruge tid på ?

Selvfølgelig er han da værd at bruge tid på❓Det er vel derfor du har valgt ham?
At han bruger tid på andet end dig...Det er nok en af de ting, du som menneske er nødt til at leve med...
Vi mennesker,der finder en partner, er jo ikke "købte" som en fuldt...forudsigelig ting der blot agere som andre har tiltænkt ?
Find selv på noget at tage dig til udover at følge med i hvad han gør...... Meget gerne noget der overrasker ham.... Så vil du helt sikkert få vendt fucos..
Velmente hilsner fra den erfarne
tilføjet af

Har også prøvet det

Godt at høre i har fået det til at virke ...for nu...men som du selv siger må du ruske op i ham indimellem.
Det vil du nok opleve at skulle det..igen ...og igen.
Det er nemlig ikke ham der skal ruskes op i, men dig !
Du går jo derhjemme og hvad kan du fortælle ham af nyt, når han kommer hjem❓Ja væggene har samme farve❓for du har vel ikke malet om eller har planer herom ?
Du "oplever" kort sagt ikke nok derhjemme til, at kunne fange hans opmærksomhed.
At han arbejder mod en forfremmelse.....Hvorfor tror du at han gør det ?
Det er vigtigt for jeres forhold, at du finder ud af og forstår, hvad og hvor meget hans insats, i sidste ende vil give bonus for jeres månedlige indtjening fremover.
Jeg gætter på, at han arb. så meget fordi i har brug for pengene ?
Pøj Pøj Den erfarne
tilføjet af

initiativ!

hmmm... jeg forstår ikke hvorfor det kan komme som sådan et chock for jer at jeres mænd hellere vil bruge tid på øldrikning og computere, i skulle jo gerne være et positivt aspekt i jeres mænds liv, det hjælper ikke at gå rundt derhjemme og vente på at han skal gøre noget for jeres forhold, tag dog initiativet!!!
Jeg tror at den her problemstilling er meget generel, jeg har prøvet det i flere af mine forhold, vi mister ikke interessen, vi laver bare det der er sjovest, og jeg kan tilføje at en utilfreds kvinde bestemt ikke er én af de sjoveste ting man kan beskæftige sig med.
Kort sagt: Hvis der er noget du er utilfreds med så sørg for at udligne det selv i stedet for at vente på at din mand skal ordne tingene for dig, alt i alt får man jo det igen man giver.
tilføjet af

Løsningen!

Hej. Jeg læste Lone Kühlmanns bog: "Lev selv" og nej den handler ikke om at være alene, men den er simpelthen en gudebog for alle kvinder - især med dit problem. Sidst jeg så den kunne den fås i paberback for en 50'er. læs den...det er fra en viis kvinde..
tilføjet af

dav

har LÆST det fuck dig din lebbe
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.