2tilføjet af

Er der stadig nogen der spiser det lort?

Myndighed opgav sag mod Burger King
Kæden bad indtrængende myndighederne om ikke at offentliggøre bekymringer om kræftrisiko....
http://fpn.dk/mad/fodevaresikkerhed/article2414607.ece
Brændte bøffer----ak ak ak!
Jeg har været på Burger King nogen gange, -1., 2. og sidste gang, mere end rigeligt for mig, den ene gang smagte bøffen, som noget der var hentet i pejsen lagt i et lunkent og sejt brød, som man skulle tro var lavet af gummi. Men det var det nu nok ikke, for anden og sidste gang jeg kom der, var bøffen lige så ringe og brødet ligeså gummiagtigt, men denne gang også muggent, gummi mugner da ikke? - -vel.
Derudover var betjeningen ualmindelig træls, så jeg havde bestemt ikke lyst, at blive og spise nogen af gangene, så jeg tog det med hjem.
Nej jeg kørte ikke tilbage med det, jeg gad og gider stadig ikke spilde min tid på det. At jeg var der 2 gange, må vel være lige som det nye SOL, man giver det en chance mere, det kunne jo være et uheld første gang. Blot nævnte jeg 2. gang, at jeg ikke synes de havde været så heldige 1. gang.
tilføjet af

Sagen stinker af korruption

Hvorfor bliver sagen nævnt i avisen for derefter at blive trukket tilbage?
Det lugter af lyssky under-bordet forhandlinger.
Og lur mig om ikke Mcdonalds har en finger med i denne plantede "nyhed".
tilføjet af

Sagen stinker af korruption

Jeg ved det ikke, men der er nogen der siger man ikke skal skyde med sten når man selv bor i et glashus, hvilket McDonalds jo ubestrideligt gør. jeg kender en der fik en McDonalds-burger, hvor bøffen smagte rigtig dårligt (nærmest rådden, eller som oksekød smager hvis det har haft det for varmt i nogen dage), jeg smagte den selv, da han havde været ude for det nogen gange før, afleverede han den hos fødevarekontrollen, men de kunne ikke finde nogen fejl ved den. Hvorfor mon? Er det mon fordi den halve by`s og veterinærernes "unge mennesker/ børn" har et godt fritidsjob der?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.