10tilføjet af

Er der overhovedet nogen derude..?

Er der overhovedet nogle mennesker derude, der ikke er utro..? Eller er det bare mig der bliver tiltrukket af de mennesker?
Jeg har haft 7 kærester og det er kun min nuværende kæreste, der ikke har været mig utro. -hvad jeg ved af i hvert fald.
Og det er synd for ham, at han skal bøde for de andre.. Man bliver meget mistroisk. Også på tidspunkter, hvor det ikke er på sin plads.
Jeg har alt for tit hørt, at "Jeg er ikke en af dem" eller "Hvorfor skulle jeg være sammen med en anden, når jeg har dig" eller "Jeg har ikke brug for andre end dig" eller den værste "jeg forstår simpelthen ikke folk, der er utro. Hvordan kan de gøre det mod deres kærester", hvorefter de er gået ud og har været sammen med en anden..
Min nuværende kæreste siger det samme og han er ved at være godt træt af min jalousi. Hvordan finder jeg ud af om han også er "en af dem"???
tilføjet af

Hvor der er mænd og kvinder...........

......vil der altid være en fare for utroskab. Du kan aldrig være sikker, men det er da ikke noget du bør bruge tid på at tænke så meget over. Med mindre du sætter dig oven på ham og aldrig lader ham komme uden for en dør, vil du aldrig finde ud af om han også er en af dem før det alligevel er for sent.
Hvad med dig selv.......kunne du ikke selv finde på det.?
Eller bruger du samme fraser som du ikke selv bryder dig om. ???
tilføjet af

Men det gør jeg..

Men det er jo næsten lige før, at jeg sætter mig på ham.. Jeg gør alt hvad jeg kan for at holde ham hjemme og når han alligevel tager afsted, sidder jeg og er bange resten af aftenen, til han kommer hjem og fortæller mig hvad han har lavet..
Jo, jeg har selv været en ekskæreste utro.. ingen undskyldninger for det overhovedet..
Kunne aldrig, og det ved jeg med sikkerhed, finde på at gøre det igen..
Jeg er bare mest af alt bange for, at man ikke får det at vide.. Det værste jeg kunne forestille mig var, at vi var sammen i 10 år og så fandt ud af at han havde været sammen med en anden i de 5 af dem..
Vil også bare gerne nyde tiden med ham og bare være glad, men har meget svært ved det..
tilføjet af

Stop din jalousi

Hej.
Det er selvfølgeligt en svær ting at være jealoux, men din jealousi gør chancen for utroskab mere sandsynelig. Jo mere du forsøger at holde på ham /lænke ham, jo mere vil han bryde fri. Til sidst vil han måske endda føle sig beskyldt for noget han ikke har gjort, og så gøre det i trods. Jealousi skaber også en spænding i forholdet som ikke er sund. Sexlivet kan aftage hvis man har mistanke til sin kæreste. man bliver mindre tilnærmelig og endnu engang en grund til at partneren måske går andet steds hen. Hvis du tager dine spøgerlser fra andre forhold med i dit nuværende, betaler han ganske rigtigt en unrimelig pris. Jeg har selv været utro nogle gange, men ikke i mit nuværende forhold. Som regel har det netop været når jeg ikke har kunnet leve med at være anklaget for noget jeg ikke har gjort, og når jeg har følt mig spærret inde af min kæreste. Mit råd er, STOL PÅ HAM, indtil det er bevist at han ikke er værd at stole på. Giv ham frie tøjler og frihed, ellers går han en dag sin vej. Jeg ved godt at det er nemmere at give rådet end at følge det, men du er NØDT til det, ellers ødelægger du dit nuværende forhold pga de tidligere.
MVH
DDD
tilføjet af

Tak

Mange tak for svaret.. Har virkelig givet mig noget at tænke på. Er bange for at det er blevet en vane at holde på ham.. Hvis jeg tvinger mig selv til at give slip, kan det jo være det kommer positivt igen.. Er det ikke det man plejer at sige der sker med positiv energi..
tilføjet af

Drop jalousien

Jeg kan udemærket sætte mig i dit sted. Jeg har også haft nogle kærester som har været mig mere eller mindre utro. Den sidste af dem, sagde ikke noget så jeg fik det efter flere led at vide gennem min veninde. Men nu har jeg en kæreste som jeg ved elsker mig og forguder mig. Selv når han går i byen alene er jeg ikke nervøs for han forsikrer mig altid om at han kun vil have mig...og på en eller anden måde gør han det, så jeg tror ham - det er ikke bare ord som du skriver, du har oplevet! Har du snakket din frygt igennem med din kæreste? Selv om du har dårlig erfaring fra tidligere forhold som ikke skal gå ud over ham, må han jo også kunne forstå dig og hvis han elsker dig vil han vel gøre hvad han kan for at berolige dig.
Men hvad får du ud af din jalousi? Du ødelægger nydelsen ved at have en kæreste for dig selv. Du kan ikke gøre fra eller til for du KAN ikke holde ham hjemme altid. Hvis han har tænkt sig at være dig utro, skal han nok finde en måde at gøre det på (og så er han i øvrigt ikke noget værd) og som en af de andre skriver, hvis du er for mistroisk risikerer du at du driver ham til utroskab eller at han en dag siger stop. Så prøv at droppe jalousien, nyd i stedet dit forhold, stol på ham og tro på at det kan lade sig gøre at finde en tro kæreste.
Charlotte
tilføjet af

Hvorfor?

Hej igen har lige skrevet7svaret på dit andet indlæg et par gange. Hvorfor barn hvis der er kurre på tråden? Du skrev at i har det godt sammen,men jalouxi kan være totalt ødelæggende. Du har ikke mere krav/hold på ham bare fordi i får et barn sammen.
Søde pige er det derfor du ønsker et barn?
Knus
Pige27
tilføjet af

en ond cirkel

jeg lever selv i et forhold hvor min mand har været mig uto mange gange, det er nærmest bleveten lisstil. for ½ år siden var jeg også ham utro, dels fordi jeg tænkte på hævn, men også fordi jeg trængte til at blive bekræftet, det var ikke det værd, jeg tror ikke på utroskab og det er aldrig noget jeg nogensinde gør igen, så hellere undvære sex resten af livet....
Jeg har aldrig i mit liv før været utro, og jeg har heller ikke været jaloux før, men nu render jeg rundt og roder i hans ting hele tiden, kritisrer ham konstant og bliver ædt op indeni af smerte. jeg kan sagtens sætte mig ind i din situation, men du er nødt til at gøre op med om jalousien skal styrer dit liv eller om du selv skal....
held og lykke
tilføjet af

Du ved når det er rigtigt

Kære du!
Du må tage fat i dig selv og spørge om du virkelig vil gå og tænke på det hele tiden.
Jeg kender udenmærket godt den mistroiske følelse - læser sms beskeder på hans telefon, spørger ham i søvne/brandert om hvad han har lavet, ondt i maven osv..
det er ikke rart!
Det er her du må vælge, tør du at elske?
Mit råd er at du enten ligger al mistroen bag dig og siger til dig selv hver gang den kommer snigende tilbage, at du stoler på ham, og at han ikke kunne finde på at være dig utro!
Hvis du så(7-9-13) en dag skulle finde ud af at dette ikke var tilfældet, så er det bare ud af døren i en fart!
Jeg ved at det gør ondt at blive trådt på på den måde, og at man ikke har meget tro tilbage på de hankøn, eller den egte kærlighed for den sags skyld, men hvis du ikke tør at kaste dig ud i det, finder du ham aldrig!
Jeg tror ikke på at "det der ikke dræber os gør os stærkere" for man bliver stadig lige så ked af det som sidste gang...
Men op på hesten igen og elsk livet og ham!!!
Lykke til
:-)
tilføjet af

Positiv energi

ja. Positiv energi, giver postitiv energi tilbage.
Jeg håber virkeligt at mit råd kan hjælpe dig, og jeg ønsker dig alt muligt held og lykke. Jeg er sikker på at du og din kæreste nok skal finde ud af det sammen.
MVH
DDD
tilføjet af

2004

Jeg tror det er den tid vi lever i, det er så let at søge andre i samme situation via nettet...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.