11tilføjet af

Korstog mod rygerne.

Det har da helt taget overhånd med den hertz mod rygerne.Ok,jeg er da selv ryger,men kan da godt undværre en smøg hvor der ikke må ryges.Jeg tager da bare et stykke tyggegummi istedet for.Er det helt galt,bruger jeg nekotinplaster.Selv ryger jeg ikke mit hjem,men går udenfor på plænen og oser der.Ryger kun 6-8 smøger i døgnet,så jeg overlever uden brok.Hvorfor holdes der ikke op med at sælges smøger i DK,siden disse fanatikere har så travlt.Lad dog rygerne ifred.
tilføjet af

Rygerne har skam fred

Det er røgen vi er trætte af.
tilføjet af

Suk!

Ak ak
tilføjet af

trætte af ildelugtende kvinder.

ud med alt make up, cremer, hårfarvning, parfume, parfumerede skridtbind, og alt andet "kvindeligt tilbehør, hvis pigen ikke har en naturlig skønhed, hjælper diverse lugte ikke.
tilbage med gammeldags bleer og hjemmevaskede klude under menstruation, ud med P piller, hormonerne ødelægger naturen, og skaber tvekønnede fisk og padder.
endvidere skal alle spejle fjernes fra dametoiletterne på alle restauranter og værtshuse, kvinderne bruger mere tid på farvelader, end naturlig trang.
tilføjet af

sagens kerne

Se, nu er du jo lige så intolerant som en ikke-ryger
Lad dem dog lugte af pis eller parfume, som de selv vil. Lad dem også forpeste luften i en bus med deres uskiftede huygiejnebind under menstruation og ødelægge appettiten for os andre på restauranter fordi de har óverhældt sig med noget billigt skidt, der skulle bevirke at de lettere tiltrækker mænd med en tarvelig smag og dermed en der kan forsørge dem. Lad dem dog ligne fastelavnsris og overpyntede juletræer eller fremvise deres fede maver og noprede lår for nu ikke at nævne deres mormorarme med våde ildelugtende hår i armhulen osv osv, for vi skal være her allesammen.
Hvis vi forfulgte rygere vil gøre os håb om en rygerkupé i paradis engang, så må vi gå foran og vise dem vejen. Derfor, næste gang du møder en ikke-ryger af hunkøn og med et udseende og en lugt som lige beskrevet, så smil til hende og sluk din smøg, - ikke i hendes øjne men på gaden, og så skal du huske at samle skoddet op. Du må ikke lade det ligger på gaden på sammen måde som den lort ikke-rygerens hund sked!
tilføjet af

Hetz?

Hetz betyder at der er forfølgelse.
Ja rygerne har i mange hetzet mod ikke rygere, og det til trods for at rygerne godt kan tåle at undvære røg, medens mange ikkerygere ikke kan tåle røg.
tilføjet af

Du har misforstået

Der er helt sikkert noget du har misforstået.
1)   
Det er ikke ikkerygerne der påstår at rygning er usundt, ja endog særdeles skadeligt for helbredet. Det er hele verdens forskareskare.
2)   
Selvfølgelig kan du udtale dig om ikke-rygning. Hvem siger dog, du ikke kan det? Du kan ikke påstå at rygning ikke er skadeligt - det er du ikke kompetent til. Jeg er heller ikke kompetent til at udtale mig om at rygning er skadeligt, men jeg har temmelig meget dokumentation der støtter min påstand. Hele verdens forskerskare står bag mig.
3)   
Din sammenligning med præster… Hvad går den egentlig ud på? Du kan helt sikkert finde nogen som mener at det præsten prædiker er en løgn, og dem kan du finde blandt såvel rygere som ikke-rygere. Det er jo et spørgsmål om tro. Modsat troen er viden, og vi ved at rygning er skadeligt.
4)   
Jeg er eks-ryger, og jeg har mærket på min egen krop hvad rygningen gør. Jeg har desuden set på en stor del af mine familiemedlemmer, hvad rygningen kan gøre ved dem. Rygerlunger, blærecancer, hjerte-karlidelser, diabetes, bugspytkirtelcancer, forhøjet blodtryk, og desuden en yderst dårlig kondition, en grim hud, og ufatteligt mange rynker. Og så som en sidebemærkning: Rygerne der har været opereret, har alle været længere tid om at hele, end forventet sammenlignet med gennemsnittet.
Personligt stoppede jeg min rygning fordi jeg kunne mærke, at jeg ikke kunne tåle det. Jeg er heldigvis ikke syg endnu, i hvert fald ikke i invaliderende eller behandlingskrævende grad. Men jeg mærker øjeblikkeligt ubehag i luftvejene og ubehagelig kløe i øjnene, når jeg opholder mig i røgfyldte lokaler. Og når jeg har været ”nødt” til det, f.eks. på en restaurant, så har jeg helt sikkert migræne dagen efter, foruden smerter i lunger og hals.
5)   
En ikke-ryger kan tage skade af at blive udsat for røg. En ryger tager ikke skade af at opholde sig i et røgfrit lokale. Hvorfor er det dig så urimeligt meget imod, at offentligt tilgængelige lokaler bliver røgfri?
tilføjet af

Godt skrevet!!

Og vi ved jo godt at du ikke får et svar på dit spørgsmål. For det drejer sig om ren og skær egoisme og afhængighed. Gu' ved hvad den gamle ville gøre, hvis hans nabo stod og brændte gamle bildæk, plastic og limtræ af i sin baghave, og han gjorde det hver eneste weekend, og røgen den væltede ind over hans hus. Mon han ville sige, skidt, vi skal jo alle sammen være her, vi skal jo ikke være så fanatiske. Eller ville han gå ind og be ham om at stoppe!!!! Hmmmmmm
tilføjet af

Mærkeligt at du nævner

en masse ting ikke-rygerene gør, ting der ikke er kræftfremkalende og farlige for andre. Mærkeligt at du GLEMMER at nævne, at rygning ikke kun er farligt for den der ryger, men også for dem rundt om. Hvis nu du var lidt saglig, så nævnte du også disse ting.
tilføjet af

rygning

det er faktisk aldrig blevet bevist at rygning skader andre!
tilføjet af

Hvor har du boet

hele dit liv??? under en sten??
eller følger du bare ikke med i hvad der bliver sagt af læger og experter på det område. Eller nægter du bare at tro på hvad de siger.
tilføjet af

hmm

bridget@successonline.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.